Ama bunlar 2 senedır aynı kadın cocuga bakamıyo dye kocası mılletın ıcınde bayramlarda vs.tüm aılenın toplandıgı zaman gosterıs yapar gbı kufur edıo fılan .. Kı gosterıste yapıo yanı ewdeyken emınım cok afedersınız karısının b.kunu yıyodur ..
Kızda sorun var bence. Deli mi ne? Adam bana tokat atacak ben de el ele milletin evine gidecem. Dayak yemeyi seviyor herhalde :) Allah Allaaaahh. Hayret bişey...Kp çok agır konusuyo dayagı essekler atar hayvanlar atar vs .. Neler neler soyluyolar akılsız yaa valla akılsız ..
Kimseden laf anlamıyorsa ona o dersi karısının vermesi lazım. Bu kadının bir ailesi yok mu?Kızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..
Akıl olsaydı onda zaten o şekilde davranmazdı öyle değil mi(!)Kp çok agır konusuyo dayagı essekler atar hayvanlar atar vs .. Neler neler soyluyolar akılsız yaa valla akılsız ..
Surat astı diye televizyonu mu kaldırıp önüne attınız?Valla büyük konuşmayım da benim eşim böyle bişey yapacak, ağzına tükürürüm. Kızda da suç var, ağırlığını koymamış. Ben de ev hanımıyım ama bişeye sinirlensin eşim, bırak bağırmayı, tokadı, surat bile yapsa günlerce konuşmam, hatta yeni evlendik, evimize geldik, ufak bi sorun çıktı bana surat yaptı, bütün parfümlerini eşyalarını fırlarıp attım, televizyonu kaldırıp ayağının önüne fırlattım kırıldı. Hiç sesini bile çıkarmadı. Susuyo diye evden çıktım. Peşimde koştu sokaklarda. Kızda da hata var. Müsade etmesin
Eltım hıc bı ıs yapmadıgı ıcın kv cok kızıyo sureklı soylenıyor kaynımda etkılenıyor bence gosterıs yapıor , cunku gecekonduya kvlere geldıklerınde el ele gelmeler gulusmeler kol kola gırmeler ..
Pis okuz allahin hanzosuBöyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!
Kızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..
Böyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!
İyi ki ben yoktum orada kadına el kaldıran erkeğe (!) ben de ayak kaldırır basardım tepiğiBöyle kocaya koca denir mi ?
Sizinki de alkışlanacak bir davranış olmamış yani, kırıp geçmişsinizValla büyük konuşmayım da benim eşim böyle bişey yapacak, ağzına tükürürüm. Kızda da suç var, ağırlığını koymamış. Ben de ev hanımıyım ama bişeye sinirlensin eşim, bırak bağırmayı, tokadı, surat bile yapsa günlerce konuşmam, hatta yeni evlendik, evimize geldik, ufak bi sorun çıktı bana surat yaptı, bütün parfümlerini eşyalarını fırlarıp attım, televizyonu kaldırıp ayağının önüne fırlattım kırıldı. Hiç sesini bile çıkarmadı. Susuyo diye evden çıktım. Peşimde koştu sokaklarda. Kızda da hata var. Müsade etmesin
Evet aynen öyle yaptım. Evimize geleli 1 veya 2 gün olmuştı sanırım. Belkide geldiğimiz gündü tam hatırlamıyorum ama. Bizim memlekette bir kedi bacağı hikayesi vardır bu evlilikte otoriteyle ilgili, ya da eşe söz geçirme konusuyla ilgili diyelim. Aynen öyle yaptım ki en ufak bir hatada neler olabileceğini başta görsün ve hata yapmasın diye :) İyi yapmışım demi :)Surat astı diye televizyonu mu kaldırıp önüne attınız?
Valla büyük konuşmayım da benim eşim böyle bişey yapacak, ağzına tükürürüm. Kızda da suç var, ağırlığını koymamış. Ben de ev hanımıyım ama bişeye sinirlensin eşim, bırak bağırmayı, tokadı, surat bile yapsa günlerce konuşmam, hatta yeni evlendik, evimize geldik, ufak bi sorun çıktı bana surat yaptı, bütün parfümlerini eşyalarını fırlarıp attım, televizyonu kaldırıp ayağının önüne fırlattım kırıldı. Hiç sesini bile çıkarmadı. Susuyo diye evden çıktım. Peşimde koştu sokaklarda. Kızda da hata var. Müsade etmesin
Valla büyük konuşmayım da benim eşim böyle bişey yapacak, ağzına tükürürüm. Kızda da suç var, ağırlığını koymamış. Ben de ev hanımıyım ama bişeye sinirlensin eşim, bırak bağırmayı, tokadı, surat bile yapsa günlerce konuşmam, hatta yeni evlendik, evimize geldik, ufak bi sorun çıktı bana surat yaptı, bütün parfümlerini eşyalarını fırlarıp attım, televizyonu kaldırıp ayağının önüne fırlattım kırıldı. Hiç sesini bile çıkarmadı. Susuyo diye evden çıktım. Peşimde koştu sokaklarda. Kızda da hata var. Müsade etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?