Kadına şiddet !

Sizinki de alkışlanacak bir davranış olmamış yani, kırıp geçmişsiniz
Bence ilk sorunda böyle davranmalı. Yoksa ezilmenin önüne geçemezsiniz. Erkekler hep böyle, en ufak şeyde üste çıkıp kadını ezmek için fırsat kolluyorlar. Bi de benim annem çok şiddet gördüğü için en ufak bir durumda sinir krizi geçiriyorum. O yüzden benim bazı şeylere sessiz kalmayacağımı görmesi, anlaması gerekiyordu diye düşündüm. Bi anlık sinirle yaptım öyle bişey işte

eşiniz size göre daha normal davranıyormuş bence . en azından surat yapıyor , sizin gibi eşyaları dağıtmıyor
Yok yok iyi böyle... Bak başında onu yaptım şimdi kızsa bile sesini çıkarmıyor.

sizinki de pek normal tepkiler degil ya... Neyse

sizde beya bir uc ve abartili davranmissiniz yani
Maalesef biraz hikayelerin etkisinde kaldım sanırım :) Ama iyi de oldu. Hem o bir kere işe yarar. İkincide değil. Hep öyle yapacak halim yok herhalde. Bir kere olur böyle şeyler. En başta yapılacak şeyler bunlar. Bir de benim öfke kontrolüyle ilgili sıkıntılarım var. Babamın evinde de böyleydim zaten. Hatta daha beterdim. Ders çalışmadıkları için erkek kardeşlerimin bilgisayarlarını tencereyle parçalamıştım

[QUOTE="dandygirll, post: 37792793, member: 577642yi böyle... Bak başında onu yaptım şimdi kızsa bile sesini çıkarmıyor.[/QUOTE]
Sizin yaptiginiz da siddetin farkli bi versiyonu.
Onaylanacak, hakli gorulecek bi tarafi yok

siz yaptığınızın normal olduğunu mu düşünüyorsunuz ???
Bence normal. Ama özellikle söylüyorum. İlk günler için normal. Sonra zaten bir daha en ufak sorunla karşılaşmıyorsun. En azından şiddetle

[QUOTE="dandygirll, post: 37792793, member: 577642yi böyle... Bak başında onu yaptım şimdi kızsa bile sesini çıkarmıyor.
Sizin yaptiginiz da siddetin farkli bi versiyonu.
Onaylanacak, hakli gorulecek bi tarafi yok[/QUOTE]
Yok be, sanki adamı mı dövdük :) Kızdırmasın o da. İyi oluyor. Hak ediyor erkekler bunu

:) anladim

Bence normal. Ama özellikle söylüyorum. İlk günler için normal. Sonra zaten bir daha en ufak sorunla karşılaşmıyorsun. En azından şiddetle

hımm anladım...

ilk günler konuşup anlaşmadan kırıp döküp ilk günleri zehir etmeli iki taraf birbirine ki sonraki zamanda birbirlerine bunları yapacak yüzleri kalmasın .

sizinki de pek normal tepkiler degil ya... Neyse
Normal olduğunu savunamam. Normal insanlar için ama bir de beni düşünün, eşine sessiz kaldığı için senelerce dayak yemiş ve ses çıkarmamış bir annem var benim. Açıkcası başıma gelmesinden korktuğum için böyle en ufak şeyde sert tepkiler veriyorum. Annem gibi üzülmemek için

hımm anladım...

ilk günler konuşup anlaşmadan kırıp döküp ilk günleri zehir etmeli iki taraf birbirine ki sonraki zamanda birbirlerine bunları yapacak yüzleri kalmasın .
Yüzle ilgisi yok ki bunun. İşe yaramaz. O bir kere söker yani ama tam söker.

hepimiz magdurlarin kurbaniyiz yani.. Iyi ya da kotu yasadiklarimiz yasattiklarimiza tesir ediyor

Malesef eltin de buna izin vermis. Beni kocam dovucek hemde herkezin icinde, sonra ben de onunla elele tutusup fingirdicem.

hepimiz magdurlarin kurbaniyiz yani.. Iyi ya da kotu yasadiklarimiz yasattiklarimiza tesir ediyor
Hayır babam neden böyle anlam veremiyorum çünkü onun ailesinde hiç böyle örnek yok. Aksi tipler ama büyükbabamın bırak bir fiske vurmayı, babaanneme sesini yükselttiğini bile görmedim. Duymadım da... Babamız böyle olduğu için kız kardeşim de ben de eşlerimize karşı baskın karakterleri temsil ediyoruz. Ama onun eşi biraz daha farklı. Kız kardeşime gerizekalı dediğini duydum. Ama seslenmedim. Çünkü ne zaman müdahale edecek olsam onları ayırmaya çalıştığımı iddia ediyor eniştem. O da ayrı manyak

Siz surat asınca o ne yapıyor peki? Rabbim herkese huzur versin.

Siz surat asınca o ne yapıyor peki? Rabbim herkese huzur versin.
Zaten mesele benim surat asmamdan çıkmıştı: Umrumda değil falan gibi davranmıştı. O olaydan sonra düzeldi. Hiç sorun yaşamadık. Ben surat yapmıyorum. Aramızda o günden beri kişisel hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. Eşim bu konularda özen gösteriyor. Öncesinde hiç tınlamıyordu ama. Konuşmuyordu falan. Ben diş gösterince aklı başına geldi çok şükür. Bakıyorum ben alttan alınca tepeme çıkacak gibi oluyor beni tınlamıyor. Ben de böyle yaptım. Hak etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…