Kadına ve çocuğa şiddet var diyorum kimse duymuyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Titi18

Ben en çok anne olmayı sevdim.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
325
271
32
Bizim oturduğumuz bina eşimin babasından anne ve 2 kardeşine miras kaldı ama arsa tapusu görünüyor yani hiç Bi kat birimize ait değil. Biz anne ve kardeşlerle konuşmuyoruz evlendiğimizden beri ve baba ölünce biz sizle aynı yerde oturmak istemiyoruz deyip taşındılar.
Bayramdan bir kaç gün önce bizi arayıp binayı satıyoruz size 250 bin vereceğiz dediler eşim o fiyata ben ev bulamam deyince tamam 300 olsun sana demiş eşimde tamam ev bakayim demiş. Bu arada dayısıyla konuşuyor bunları aracı çünkü eşimle annesi konuşmaz. Biz bayram oldu harıl harıl ev baktık bulduk. 2 bin TL kapora verdik. Bayram bitince eşim aradı ben evimi buldum ne zaman adam geliyor demek için. Dayısı dur seni Arıcam deyip aramadı eşim aradı onu ablamlar alıcak payını dur seni Arıcam dedi yine ses yok. Bu arada ben hamileyim ve çok sıkıntılı bir sürecim var. Hormonlarım çok yüksek seviyede ve çok problem yaşıyorum. Bir sürü hastalık hep testler ve ağrılarım da geçmiyor.
Bu süreçte ben çok umutlandım çünkü kışın ortasında kendi adına olan doğalgaz aboneliğini ikinci oğlum 5 aylıkken kestirip borcundan dolayı paramı alamadım ya para ver ya abonelik için gerekli belgeleri vermiyorum diyen Bi anne ve iki kızının ortaklığından kurtuluyorduk sonunda.
Bunlardan ses birden kesildi eşim arıyo az bekle Arıcam lar hep sürdü biz de binaya emlakçı getirdik ama adam tapuyu görmem lazım dedi ve kimsenin kendine ait pay tapusu bile yok çıkarttırmıyolar neymiş para ödenmesi gerekiyormuş.
Ben bu streste daha çok hasta oldum ve karın sertleşmem ve kasılmalar başladı. Magnezyum verdi doktor bebek aşağıdan çıkacak gibi hissediyordum hala öyle. Bir gece wc için gittiğim de damla damla kan geldi. Doktora gittim hemen bebek iyi hiç Bi yerde kanama vs yok ama dedi artık sadece tuvalet için kalk dedi ilaçlar verdi. Birde küçük wcni kullanma alafrangalıya geç bacakların karnına baskı yapmaması ve açılır tarzda oturmam gerekiyormuş.
Olay bundan sonra başlıyor ki bizim alaturka wc miz var. Oğlumda öğrenme güçlüğü olduğu için öğretmeni ona en azından çalışması için ayrı oda yapın dedi. Bizde büyük banyolu wc yi iptal edip ona bir oda yaptık. Banyoyuda küçük wc ye taşıdık. Eşim dayısını aradı anlattı ben şimdi tekrar tadilat vs mi yapacağım Bi kaç gün sonra satılacak ev için dedi yapma bişey satılacak dur dedi.
Ama artık doktorun da dediği gibi çok zorlanıyorum az yemeye başladım ki wc işim olmasın diye ve psikolojim tamamen çöktü artık. Yukarıda kiracı var ve biz ev bakarken bina satılıyor ev bakın dedik. Mağdur olmasınlar diye. Eşimin annesi söylememiş bile biz bunu öğrendik Bi şok daha yaşadık bizle dalga geçiyorlar gibi.
Eşim yeter deyip beni neden arayıp ev buldurup kenara çekiliyorsunuz dedi ve o an öğrendik ki bizim paramız yok onların payını alamayız dediklerini evin müşterisini de beklettikleri için adamın vazgeçtiğini. Ama dayısı sen merak etme 10 güne satılacak dedi yine.
Biz napsak diye düşünürken dayısınada söyledik biz yukarı çıkalım bu ev üç ay mı sürecek kaç ayda satılacak. Yukarıdaki kiracıya söyledik siz ev bakın bina satılacak söylemiştik zaten çıkacaktınız sağlık problemlerinden biz oturacağız dedik. Sıkmayın kendinizi dedi eşim ama eşimin durumuda bu dedi. Ev bulamazsanız bizim şuan oturduğumuza geçin dedik. Kiracılar biz Bi onları arayalım dediler. tamam dedik Bi kaç gün sonra dedim ev bakıyor musunuz. Yoo dedi kadın. Ama dedim böyle böyle anlattık dedim. Durun ben oğlumla konuşayım dedi aradan Bi hafta geçti ben kadına konuştun mu naptınız ev bulabiliyor musunuz dedim. Yine yoo ama ben sizin aile aranıza girmem ben burada 5 yıl oturcam demeye başladı. Bu arada bu kadının kirada bir evi daha var ve arada gidip orada kalıyor. Yukarıda 3 çekyat ve bir TV sinden başka bir eşya getirmedi. Eşime de demiş benim başka evimde var falan eşim neden buraya geldiniz dediğinde bende kalsın gibi acayip cevaplar vermiş biz umursamamıştık.
Neyse eşim oğluyla kapıda denk gelip konuştu adam biz çıkıcaz ama ne zaman bakarız Eylül olur Ekim olur demiş eşim yine anlatmış böyle böyle eşimin aciliyeti var bana tadilat yapma paran gider durduk yere diyorlar demiş. Adam tamam demiş ama bu olay bir buçuk ayı geçti. Bir gün ekmek almak için evden çıkıyordum kadında tam kapıyı açtı arkamdan gelmeye başladı. Kadın birden ev konusu açtı ama ben yürüyemiyorum bile abla dedim benim erken doğum riskim var ben stres yapıyorum benle artık konuşma eşimle oğlun halletsin dedim. Kadın bunu duyunca bağırıp üstüme geldi merdivende çıkmıyorum siz kimsiniz falan itti beni ben hızlı davrandım koştum. Sen napıyosun diye bağırdım çağırdım dışarıda oğlu bekliyormuş. Anne sen dur ben halledicem sıkıntı yapma deyip gülüp geçtiler. Eşimi aradım ben karakola gidiyorum kadın bana bunu yaptı dedim. Sen nasıl yürücen ben geliyim akşam gidelim dedi tamam dedim. Dayısını aramış sakın şikayetçi olmayın mahkeme anlaşmazlık var diye elinizden alır binayı demiş. Ben sustum ama artık daha da kötüleştim. Karnım patlayacak gibi oluyordu. İştahım komple gitti. Bu arada yürüyerek vs oğlumu yaz sporuna falan götürüyodum onları da yapamaz oldum. Yukardakilerde artık binaya gelmez oldu kapıya asma bir kilit taktılar gittiler. Eşim oğluna mesaj attı siz napmaya çalışıyorsunuz konuşmaya çalışıyoruz yoksunuz haftalar geçti benle oyun mu oynuyorsun yazdı mesajla adama. Biz markete gittik Bi kaç gün daha geçmişti alt dükkanda çalışan çocuk abi kadın geldi dedi. Ben zile bastım ses yok. Eşime dedim siz evin kapısında bekleyin ben kamerayı açtım kapıya vurdum dedim bu görüntüleri polise göstercem bize kapıyı bile açmıyor napılıyorsa yapsın dedim videoya aldım hani artık polise gidip evdeler mi yoklar mı kapıyı bile açmıyolar alın izleyin demek için. . Eşim aşağıdan evde kimse yok bırak gel dedi. Eve geçtik 2 saat sonra kapıda polis. Kadın polisi aramış siz kadına şimdi çık diyormuşsunuz tehdit edip kocası kapıyı yumrukladı vs demiş. Bende yukarı çıkan benim video çektim o içerdeymiş eşimin olayla akası bile yok dedim polise böyle böyle anlattım merdiven olayını da. Kadın polislerin önünde üstüme yürüdü. Ben bunlardan şikayetçiyim dedi bende şikayetçiyim dedim ama çok ağrım var dedim abla sen gelme dediler sonra polis dedi eşime hakkınızda kapıyı kırmaya çalışma vs suçu var. Dedim bende geliyorum çocuklarımda aldım gittim karakola . Kadın oradaki polislerede bana yaptığını yapmış. Benim ifademi alan polis bu kadın ne böyle akli dengesi yok uzak dur dedi. Bende ifademi verdim videoyu gösterdim delil olarak koydu ama sen şikayetçi olma doğum yaptığın zamanlar aranman çıkar elinde bebeğinle mahkemelerde gezersin dedi. Merdiven olayını da iftira der ben kocasından şikayetçi olunca uydurdu der dedi. Eşimin. İfadesini aldı ben tanık. Eve döndük dayısı aradı sen kadının evini niye bastın vs eşimde ne diyorsun kadın iftira attı sizin yüzünüzden böyle oldu dedi dayısı tamam 10 gün sonra çıkıyorlar sana erkek sözü sen haklısın biliyorum falan dedi.
Biz tabi artık dedik sonunda bu kargaşadan kurtuluyoruz. Eşim ertesi gün sabah işe gitti. Kadın evden çıktı ama kapı sesleri tehditler göreceksinizler neler yapıyorum sizeler havada uçuşuyor. Benim yine kasılmalarım oldu geçtim yattım. O ara binaya tekrar geldi ben tek sanıyordum oğluda varmış. Demir kapıyı Bi çarptı bina sallandı camlar falan. kapıma tekme attı geçerken. Eşimi aradım polisi ara bu kadın rahat durmuyor dedim. Kasılma başladı dedim. O ara yukarıda kıyamet kopmaya başladı ellerine ne geçerse kırıyorlar ama eşya ama kapı. Birde böyle adamın hönkürmesi. Çocuklarımın çok korktu onları mutfağa aldım telefonu camdan dışarı çıkardım. 10 sn kaydettim ama elim ayağım titriyordu. Ben kapıları her yeri kilitledim camları kapattım eşim aradı o ara görüntülü titremekten zor açtım teli eşim hala polis gelmedi mi diyo. Yukarıda ses kesildi. Ben geliyorum dedi. Eşim ben dedim artık koptu eşim hapse girecek ya da ölecek. Yalvardım gelme polis gelicek diye tabi bu konuşmaları duydular hemen binadan koştur koştur kaçıyorlar tam motorla kaçarken polis geldi kaçıyor yanınızda diye camdan bağırdım. AA biz onları paket kurye sandık dedi ama peşinden gitme vs yok. Siz akşam eşinizle gelin ifade verin biz bişey yapamayız deyip gittiler. Akşam eşim geldi ben her yerim ağlamaktan şiş çocuklar perişan gittik karakola oradaki memur bugün git yarın gel sıra size gelmez dedi. Adam öldürecekti dedim duymamazlığa verdi. Eşim bırak gidelim bunlar anca ölüm olursa gelir dedi polis güldü.
Ertesi gün sabah yine eşimi ikna ettim gittik. Bize dedikleri biz napcaz adamın evi belki tadilat yapıyor. Eşim böyle bağıra çağıra mı yapılır ne diyorsunuz dedi. Polis bişey yapamayız dedi ve gönderdi.
Ama artık hayatım çekilmez oldu oğlum binaya girmek istemedi. Eşim anneme rıza minnet 5 gece çalışacağım bu hafta sende kalsınlar dedi. Annem de iyi kalsınlar dedi. Bu arada annemle de aram iyi değildir. Benim için yaprak kıpırdatmaz. Olursa adam evi basar öldürür bizi sonra suçlu çıkar diye kabul etti bizi evine.
Biz her sabah eşim iş dönüşü çocuklarımla kendi evimize geldik eşim uyudu akşam bıraktı bizi anneme. Neyse artık eşim gündüz çalışmaya geçti. Bu adam eşimin arabası giderkenden gelip pişkin pişkin üstümüzde durdu. Eşim gelmeden de gitti. Bu arada büyük oğlum çok kötü oldu. Babası evde yokken ateşlenmeye başladı gitmediğimiz doktor kalmadı bütün tahliller yapıldı ama hiç bişeyi yok. Psikolojik dedi bir doktor vücudu böyle tepki veriyormuş. 2 gün önce eşim izinliyken oğlumun kafası dağılsın diye sokağa çıkardık hadi şeker alalım gönlü olsun düzelsin derken. Bizi gitti sanıp gelmiş adam.Biz dönerken eve alt sokağımızda motorun üstünde karşılaştık. Oğlum hemen baba bu adam bizi korkuttu dedi. Eşim hemen koştu adama sen benim çocuklarımı ne korkutuyosun gücün onlara mı yetti diye bağırmaya başladı. Ben sakın bişey yapma diyorum tabi o ara. Adam gözünde gözlük yere bakıp dalga geçer gibi ne alaka ne korkutması falan alaycı tarzda. Eşim gözlüğü çıkardı adamın gözünden. Adam hala ne korkutması falan diyo o bize esen gürleyen adam. Eşim hanımımda video var. Ne yalanı dedi o ara adam sustu. Dedim seni çalıştığın kargo firmasına şikayet ettim videonu attım ki öyle de yaptım. Eşim bir daha çocuklarımın yanından dahi geçmeyeceksin defol git dedi. Eve geldik oğlumu görün havalara uçuyor. O adam bize bişey yapamaz artık demi baba demeye başladı. Bi gün önce yatan çocuk koşturmaya başladı.
Gelelim bugüne eşim yine gece gitmişti sabah geldi. O uyuyordu ben kahvaltı hazırlıyorum çocuklara. Kadının yukarıda bağırışı ama nasıl yırtıyor kendini. Benim oğlumu şikayet etmiş köpek yalancı diyo benim için. eşi yol kesiyor eşkiya gibi diyo. Ben teli aldım yine kaydettim. Tam o ara oğlum mutfağa geliyordu ki hemen çizgi film açtım onu salona götürdüm Bi daha bunu yaşatmak istemedim oğluma. Ben mutfağa kahvaltı için tekrar geçtim ve sinir krizi geçirmeme neden olan lafları duydum. O kadın merdivenden yuvarlanacak sonu olacak bende göreceğim. Hamile ya hayalleri varya çocuğuyla hiç birini gerçekleştiremeyecek sen bana göstereceksin Rabbim diye nasıl bağırıyor. Ben kilitlendim kaldım kımıldayamadım. Sessizce salona geçtim oğlum görmesin diye ağlayamadım ama kas katı kesildim. Tam o ara eşimi dayısı aradı. Eşime sen nasıl insansın hapse mi girmek istiyorsun yolda adamı görüp dövmüşsün binaya daha girme demişsin. Eşim uykuluydu uyandı ne diyorsun adama vurmadım benim çocuklarımı neden korkuttun oğlum senin yüzünden hasta oldu dedim elimi dahi kaldırmadım dedi. Adam şikayetçi olmuş senden dedi. Eşime inanmadı. Eşim ben ona bişey yapsam ağzı gözü yerinde olur muydu şikayet etmeye hal bırakır mıydım şuan hapiste olurdum ben kendimi tuttum dedi. Bu olaylar Bi bakkalın önünde oldu eşimde gidip kamera görüntülerini çıkarttırıcam deyince inandı dayısı. O adam seni kendine zarar verdirtip intikam almaya çalışıyor. Sen onlara çık dedin diye dedi. Bekle çıkacaklar yukarıdan yine aynı laflar. Eşim uyandı artık dedim kadın sen uyurken böyle böyle dedi. Kapıya fırladı yettiniz artık siz diye önüne geçtim kapıyı kilitledim. Yalvardım çocuklar duymasın yeni toparlıyo dedim. Ben sana böyle söyledim sende git şikayetçi ol diye dedim. Hatta annemi arıyim 5 gece bizde kaldı desin şahit oldu o kadar yaşadıklarımıza dedim. Annemi aradım ve ben menemen yapıyorum dedi mırın kırın yaptı. Kaynasın gelirim dedi. 1 saat sonra aradım anne ben yerimden kalkamıyorum git kızım şu halde de eşimi dinlemiyorlar sen beni savun dedim tamam dedi. Hemen kız kardeşim aradı olay ne abla dedi kadın beni itecekmiş falan anlattım ama hiç tepki yok. Sonra annemi götürmeyin dedi neden dedim. Beni aradı ben orada napcam gidip kendisi gitsin çocukları bana bırakıyorsa bıraksın demiş. Bende siz nasıl insanlarsınız kadın bana neler diyo sen de tık yok insan Bi şaşırır Bi teselli verir dedim. Aman sanki yapabilecek dedi yarım ağız tamam dedim ikinizden de bişey istemiyorum. Aradım annemi sen böyle mi dedin dedim evet şunu düşündüm ama derken sen nasıl annesin benim kızım şimdi karnımda bana yıllar sonra anne şu kadın bana bunu dedi diyecek ortalığı yıkarım dedim. Benden bu kadar sen benim annem olmazsın beni unut dedim kapatırken de ağlama krizine girdim. Çocuklarım etkilenmesin diye eşime oyala onları dedim sessiz sessiz ağladım. Eşime dedim git karakola sende böyle anlat eşim kalkamıyor. Gelin evde görün halini ifadesini öyle alın de dedim. Gitti eşim tabiki yine göndermişler o adamın ifadesini alan memurlar perşembe günü gelecekmiş. Gel perşembe sende şikayetçi ol demişler. Eşime böyle demiş kadın deyince tamam tamam perşembe onlarında anlatırsın deyip salmışlar. Şimdi ben ne yapayım elimden geleni yaptım. Bizi oğullarım eşim ve beni Bi yere kapatsınlar ölene kadar kimseyi görmeden yaşamak istiyorum. Başka türlü yaşama hevesim gitti. Çöktüm ruh gibiyim yaşamıyorum sanki. Adalet neden yok benim illa ölmem mi gerekiyor. Neden kimse acıyıpta elimden tutmuyor bu kadın bu kadar şey yaşıyor neden demiyor. Perşembe eşim gidecek kamera görüntüleri vs Bi ton uğraş yine bişey yapmayacaklar. Ama siz belki bigün haberlerde beni göreceksiniz akli dengesi bozuk Bi kadın hamile kadını merdivenlerden itti diye. O zaman yazdıklarım aklınıza gelir belki o zamn ismim cismim resmimide görürsünüz oğullarımla mutlu resimler kalır geride. En çokta onlarla ve kızımla grçiremezsem yıllarımı üzüntüsünü yaşayıp gözüm açık gitmekten korkuyorum. Kadınlar yalnız değil diyorlar size yaşadığım yalnızlığı ve çırpınışlarımı anlattım.
 
Bir tane normal insan yok konuda.
Bir de bu kadar detaycilik sizi yorar.
Yormuşda zaten.
Gözüm kanadı, dünya bir gaz bulutuydu şimdi de yıl 2021 diyerek araya serpistirmissin de serpistirmissin.
Hulâsa.
Kiracı ile birbirinizi yemiş durmussunuz.
Videolar.
Kayıtlar
Polisler.
Adamlara da yazik
 
Bizim oturduğumuz bina eşimin babasından anne ve 2 kardeşine miras kaldı ama arsa tapusu görünüyor yani hiç Bi kat birimize ait değil. Biz anne ve kardeşlerle konuşmuyoruz evlendiğimizden beri ve baba ölünce biz sizle aynı yerde oturmak istemiyoruz deyip taşındılar.
Bayramdan bir kaç gün önce bizi arayıp binayı satıyoruz size 250 bin vereceğiz dediler eşim o fiyata ben ev bulamam deyince tamam 300 olsun sana demiş eşimde tamam ev bakayim demiş. Bu arada dayısıyla konuşuyor bunları aracı çünkü eşimle annesi konuşmaz. Biz bayram oldu harıl harıl ev baktık bulduk. 2 bin TL kapora verdik. Bayram bitince eşim aradı ben evimi buldum ne zaman adam geliyor demek için. Dayısı dur seni Arıcam deyip aramadı eşim aradı onu ablamlar alıcak payını dur seni Arıcam dedi yine ses yok. Bu arada ben hamileyim ve çok sıkıntılı bir sürecim var. Hormonlarım çok yüksek seviyede ve çok problem yaşıyorum. Bir sürü hastalık hep testler ve ağrılarım da geçmiyor.
Bu süreçte ben çok umutlandım çünkü kışın ortasında kendi adına olan doğalgaz aboneliğini ikinci oğlum 5 aylıkken kestirip borcundan dolayı paramı alamadım ya para ver ya abonelik için gerekli belgeleri vermiyorum diyen Bi anne ve iki kızının ortaklığından kurtuluyorduk sonunda.
Bunlardan ses birden kesildi eşim arıyo az bekle Arıcam lar hep sürdü biz de binaya emlakçı getirdik ama adam tapuyu görmem lazım dedi ve kimsenin kendine ait pay tapusu bile yok çıkarttırmıyolar neymiş para ödenmesi gerekiyormuş.
Ben bu streste daha çok hasta oldum ve karın sertleşmem ve kasılmalar başladı. Magnezyum verdi doktor bebek aşağıdan çıkacak gibi hissediyordum hala öyle. Bir gece wc için gittiğim de damla damla kan geldi. Doktora gittim hemen bebek iyi hiç Bi yerde kanama vs yok ama dedi artık sadece tuvalet için kalk dedi ilaçlar verdi. Birde küçük wcni kullanma alafrangalıya geç bacakların karnına baskı yapmaması ve açılır tarzda oturmam gerekiyormuş.
Olay bundan sonra başlıyor ki bizim alaturka wc miz var. Oğlumda öğrenme güçlüğü olduğu için öğretmeni ona en azından çalışması için ayrı oda yapın dedi. Bizde büyük banyolu wc yi iptal edip ona bir oda yaptık. Banyoyuda küçük wc ye taşıdık. Eşim dayısını aradı anlattı ben şimdi tekrar tadilat vs mi yapacağım Bi kaç gün sonra satılacak ev için dedi yapma bişey satılacak dur dedi.
Ama artık doktorun da dediği gibi çok zorlanıyorum az yemeye başladım ki wc işim olmasın diye ve psikolojim tamamen çöktü artık. Yukarıda kiracı var ve biz ev bakarken bina satılıyor ev bakın dedik. Mağdur olmasınlar diye. Eşimin annesi söylememiş bile biz bunu öğrendik Bi şok daha yaşadık bizle dalga geçiyorlar gibi.
Eşim yeter deyip beni neden arayıp ev buldurup kenara çekiliyorsunuz dedi ve o an öğrendik ki bizim paramız yok onların payını alamayız dediklerini evin müşterisini de beklettikleri için adamın vazgeçtiğini. Ama dayısı sen merak etme 10 güne satılacak dedi yine.
Biz napsak diye düşünürken dayısınada söyledik biz yukarı çıkalım bu ev üç ay mı sürecek kaç ayda satılacak. Yukarıdaki kiracıya söyledik siz ev bakın bina satılacak söylemiştik zaten çıkacaktınız sağlık problemlerinden biz oturacağız dedik. Sıkmayın kendinizi dedi eşim ama eşimin durumuda bu dedi. Ev bulamazsanız bizim şuan oturduğumuza geçin dedik. Kiracılar biz Bi onları arayalım dediler. tamam dedik Bi kaç gün sonra dedim ev bakıyor musunuz. Yoo dedi kadın. Ama dedim böyle böyle anlattık dedim. Durun ben oğlumla konuşayım dedi aradan Bi hafta geçti ben kadına konuştun mu naptınız ev bulabiliyor musunuz dedim. Yine yoo ama ben sizin aile aranıza girmem ben burada 5 yıl oturcam demeye başladı. Bu arada bu kadının kirada bir evi daha var ve arada gidip orada kalıyor. Yukarıda 3 çekyat ve bir TV sinden başka bir eşya getirmedi. Eşime de demiş benim başka evimde var falan eşim neden buraya geldiniz dediğinde bende kalsın gibi acayip cevaplar vermiş biz umursamamıştık.
Neyse eşim oğluyla kapıda denk gelip konuştu adam biz çıkıcaz ama ne zaman bakarız Eylül olur Ekim olur demiş eşim yine anlatmış böyle böyle eşimin aciliyeti var bana tadilat yapma paran gider durduk yere diyorlar demiş. Adam tamam demiş ama bu olay bir buçuk ayı geçti. Bir gün ekmek almak için evden çıkıyordum kadında tam kapıyı açtı arkamdan gelmeye başladı. Kadın birden ev konusu açtı ama ben yürüyemiyorum bile abla dedim benim erken doğum riskim var ben stres yapıyorum benle artık konuşma eşimle oğlun halletsin dedim. Kadın bunu duyunca bağırıp üstüme geldi merdivende çıkmıyorum siz kimsiniz falan itti beni ben hızlı davrandım koştum. Sen napıyosun diye bağırdım çağırdım dışarıda oğlu bekliyormuş. Anne sen dur ben halledicem sıkıntı yapma deyip gülüp geçtiler. Eşimi aradım ben karakola gidiyorum kadın bana bunu yaptı dedim. Sen nasıl yürücen ben geliyim akşam gidelim dedi tamam dedim. Dayısını aramış sakın şikayetçi olmayın mahkeme anlaşmazlık var diye elinizden alır binayı demiş. Ben sustum ama artık daha da kötüleştim. Karnım patlayacak gibi oluyordu. İştahım komple gitti. Bu arada yürüyerek vs oğlumu yaz sporuna falan götürüyodum onları da yapamaz oldum. Yukardakilerde artık binaya gelmez oldu kapıya asma bir kilit taktılar gittiler. Eşim oğluna mesaj attı siz napmaya çalışıyorsunuz konuşmaya çalışıyoruz yoksunuz haftalar geçti benle oyun mu oynuyorsun yazdı mesajla adama. Biz markete gittik Bi kaç gün daha geçmişti alt dükkanda çalışan çocuk abi kadın geldi dedi. Ben zile bastım ses yok. Eşime dedim siz evin kapısında bekleyin ben kamerayı açtım kapıya vurdum dedim bu görüntüleri polise göstercem bize kapıyı bile açmıyor napılıyorsa yapsın dedim videoya aldım hani artık polise gidip evdeler mi yoklar mı kapıyı bile açmıyolar alın izleyin demek için. . Eşim aşağıdan evde kimse yok bırak gel dedi. Eve geçtik 2 saat sonra kapıda polis. Kadın polisi aramış siz kadına şimdi çık diyormuşsunuz tehdit edip kocası kapıyı yumrukladı vs demiş. Bende yukarı çıkan benim video çektim o içerdeymiş eşimin olayla akası bile yok dedim polise böyle böyle anlattım merdiven olayını da. Kadın polislerin önünde üstüme yürüdü. Ben bunlardan şikayetçiyim dedi bende şikayetçiyim dedim ama çok ağrım var dedim abla sen gelme dediler sonra polis dedi eşime hakkınızda kapıyı kırmaya çalışma vs suçu var. Dedim bende geliyorum çocuklarımda aldım gittim karakola . Kadın oradaki polislerede bana yaptığını yapmış. Benim ifademi alan polis bu kadın ne böyle akli dengesi yok uzak dur dedi. Bende ifademi verdim videoyu gösterdim delil olarak koydu ama sen şikayetçi olma doğum yaptığın zamanlar aranman çıkar elinde bebeğinle mahkemelerde gezersin dedi. Merdiven olayını da iftira der ben kocasından şikayetçi olunca uydurdu der dedi. Eşimin. İfadesini aldı ben tanık. Eve döndük dayısı aradı sen kadının evini niye bastın vs eşimde ne diyorsun kadın iftira attı sizin yüzünüzden böyle oldu dedi dayısı tamam 10 gün sonra çıkıyorlar sana erkek sözü sen haklısın biliyorum falan dedi.
Biz tabi artık dedik sonunda bu kargaşadan kurtuluyoruz. Eşim ertesi gün sabah işe gitti. Kadın evden çıktı ama kapı sesleri tehditler göreceksinizler neler yapıyorum sizeler havada uçuşuyor. Benim yine kasılmalarım oldu geçtim yattım. O ara binaya tekrar geldi ben tek sanıyordum oğluda varmış. Demir kapıyı Bi çarptı bina sallandı camlar falan. kapıma tekme attı geçerken. Eşimi aradım polisi ara bu kadın rahat durmuyor dedim. Kasılma başladı dedim. O ara yukarıda kıyamet kopmaya başladı ellerine ne geçerse kırıyorlar ama eşya ama kapı. Birde böyle adamın hönkürmesi. Çocuklarımın çok korktu onları mutfağa aldım telefonu camdan dışarı çıkardım. 10 sn kaydettim ama elim ayağım titriyordu. Ben kapıları her yeri kilitledim camları kapattım eşim aradı o ara görüntülü titremekten zor açtım teli eşim hala polis gelmedi mi diyo. Yukarıda ses kesildi. Ben geliyorum dedi. Eşim ben dedim artık koptu eşim hapse girecek ya da ölecek. Yalvardım gelme polis gelicek diye tabi bu konuşmaları duydular hemen binadan koştur koştur kaçıyorlar tam motorla kaçarken polis geldi kaçıyor yanınızda diye camdan bağırdım. AA biz onları paket kurye sandık dedi ama peşinden gitme vs yok. Siz akşam eşinizle gelin ifade verin biz bişey yapamayız deyip gittiler. Akşam eşim geldi ben her yerim ağlamaktan şiş çocuklar perişan gittik karakola oradaki memur bugün git yarın gel sıra size gelmez dedi. Adam öldürecekti dedim duymamazlığa verdi. Eşim bırak gidelim bunlar anca ölüm olursa gelir dedi polis güldü.
Ertesi gün sabah yine eşimi ikna ettim gittik. Bize dedikleri biz napcaz adamın evi belki tadilat yapıyor. Eşim böyle bağıra çağıra mı yapılır ne diyorsunuz dedi. Polis bişey yapamayız dedi ve gönderdi.
Ama artık hayatım çekilmez oldu oğlum binaya girmek istemedi. Eşim anneme rıza minnet 5 gece çalışacağım bu hafta sende kalsınlar dedi. Annem de iyi kalsınlar dedi. Bu arada annemle de aram iyi değildir. Benim için yaprak kıpırdatmaz. Olursa adam evi basar öldürür bizi sonra suçlu çıkar diye kabul etti bizi evine.
Biz her sabah eşim iş dönüşü çocuklarımla kendi evimize geldik eşim uyudu akşam bıraktı bizi anneme. Neyse artık eşim gündüz çalışmaya geçti. Bu adam eşimin arabası giderkenden gelip pişkin pişkin üstümüzde durdu. Eşim gelmeden de gitti. Bu arada büyük oğlum çok kötü oldu. Babası evde yokken ateşlenmeye başladı gitmediğimiz doktor kalmadı bütün tahliller yapıldı ama hiç bişeyi yok. Psikolojik dedi bir doktor vücudu böyle tepki veriyormuş. 2 gün önce eşim izinliyken oğlumun kafası dağılsın diye sokağa çıkardık hadi şeker alalım gönlü olsun düzelsin derken. Bizi gitti sanıp gelmiş adam.Biz dönerken eve alt sokağımızda motorun üstünde karşılaştık. Oğlum hemen baba bu adam bizi korkuttu dedi. Eşim hemen koştu adama sen benim çocuklarımı ne korkutuyosun gücün onlara mı yetti diye bağırmaya başladı. Ben sakın bişey yapma diyorum tabi o ara. Adam gözünde gözlük yere bakıp dalga geçer gibi ne alaka ne korkutması falan alaycı tarzda. Eşim gözlüğü çıkardı adamın gözünden. Adam hala ne korkutması falan diyo o bize esen gürleyen adam. Eşim hanımımda video var. Ne yalanı dedi o ara adam sustu. Dedim seni çalıştığın kargo firmasına şikayet ettim videonu attım ki öyle de yaptım. Eşim bir daha çocuklarımın yanından dahi geçmeyeceksin defol git dedi. Eve geldik oğlumu görün havalara uçuyor. O adam bize bişey yapamaz artık demi baba demeye başladı. Bi gün önce yatan çocuk koşturmaya başladı.
Gelelim bugüne eşim yine gece gitmişti sabah geldi. O uyuyordu ben kahvaltı hazırlıyorum çocuklara. Kadının yukarıda bağırışı ama nasıl yırtıyor kendini. Benim oğlumu şikayet etmiş köpek yalancı diyo benim için. eşi yol kesiyor eşkiya gibi diyo. Ben teli aldım yine kaydettim. Tam o ara oğlum mutfağa geliyordu ki hemen çizgi film açtım onu salona götürdüm Bi daha bunu yaşatmak istemedim oğluma. Ben mutfağa kahvaltı için tekrar geçtim ve sinir krizi geçirmeme neden olan lafları duydum. O kadın merdivenden yuvarlanacak sonu olacak bende göreceğim. Hamile ya hayalleri varya çocuğuyla hiç birini gerçekleştiremeyecek sen bana göstereceksin Rabbim diye nasıl bağırıyor. Ben kilitlendim kaldım kımıldayamadım. Sessizce salona geçtim oğlum görmesin diye ağlayamadım ama kas katı kesildim. Tam o ara eşimi dayısı aradı. Eşime sen nasıl insansın hapse mi girmek istiyorsun yolda adamı görüp dövmüşsün binaya daha girme demişsin. Eşim uykuluydu uyandı ne diyorsun adama vurmadım benim çocuklarımı neden korkuttun oğlum senin yüzünden hasta oldu dedim elimi dahi kaldırmadım dedi. Adam şikayetçi olmuş senden dedi. Eşime inanmadı. Eşim ben ona bişey yapsam ağzı gözü yerinde olur muydu şikayet etmeye hal bırakır mıydım şuan hapiste olurdum ben kendimi tuttum dedi. Bu olaylar Bi bakkalın önünde oldu eşimde gidip kamera görüntülerini çıkarttırıcam deyince inandı dayısı. O adam seni kendine zarar verdirtip intikam almaya çalışıyor. Sen onlara çık dedin diye dedi. Bekle çıkacaklar yukarıdan yine aynı laflar. Eşim uyandı artık dedim kadın sen uyurken böyle böyle dedi. Kapıya fırladı yettiniz artık siz diye önüne geçtim kapıyı kilitledim. Yalvardım çocuklar duymasın yeni toparlıyo dedim. Ben sana böyle söyledim sende git şikayetçi ol diye dedim. Hatta annemi arıyim 5 gece bizde kaldı desin şahit oldu o kadar yaşadıklarımıza dedim. Annemi aradım ve ben menemen yapıyorum dedi mırın kırın yaptı. Kaynasın gelirim dedi. 1 saat sonra aradım anne ben yerimden kalkamıyorum git kızım şu halde de eşimi dinlemiyorlar sen beni savun dedim tamam dedi. Hemen kız kardeşim aradı olay ne abla dedi kadın beni itecekmiş falan anlattım ama hiç tepki yok. Sonra annemi götürmeyin dedi neden dedim. Beni aradı ben orada napcam gidip kendisi gitsin çocukları bana bırakıyorsa bıraksın demiş. Bende siz nasıl insanlarsınız kadın bana neler diyo sen de tık yok insan Bi şaşırır Bi teselli verir dedim. Aman sanki yapabilecek dedi yarım ağız tamam dedim ikinizden de bişey istemiyorum. Aradım annemi sen böyle mi dedin dedim evet şunu düşündüm ama derken sen nasıl annesin benim kızım şimdi karnımda bana yıllar sonra anne şu kadın bana bunu dedi diyecek ortalığı yıkarım dedim. Benden bu kadar sen benim annem olmazsın beni unut dedim kapatırken de ağlama krizine girdim. Çocuklarım etkilenmesin diye eşime oyala onları dedim sessiz sessiz ağladım. Eşime dedim git karakola sende böyle anlat eşim kalkamıyor. Gelin evde görün halini ifadesini öyle alın de dedim. Gitti eşim tabiki yine göndermişler o adamın ifadesini alan memurlar perşembe günü gelecekmiş. Gel perşembe sende şikayetçi ol demişler. Eşime böyle demiş kadın deyince tamam tamam perşembe onlarında anlatırsın deyip salmışlar. Şimdi ben ne yapayım elimden geleni yaptım. Bizi oğullarım eşim ve beni Bi yere kapatsınlar ölene kadar kimseyi görmeden yaşamak istiyorum. Başka türlü yaşama hevesim gitti. Çöktüm ruh gibiyim yaşamıyorum sanki. Adalet neden yok benim illa ölmem mi gerekiyor. Neden kimse acıyıpta elimden tutmuyor bu kadın bu kadar şey yaşıyor neden demiyor. Perşembe eşim gidecek kamera görüntüleri vs Bi ton uğraş yine bişey yapmayacaklar. Ama siz belki bigün haberlerde beni göreceksiniz akli dengesi bozuk Bi kadın hamile kadını merdivenlerden itti diye. O zaman yazdıklarım aklınıza gelir belki o zamn ismim cismim resmimide görürsünüz oğullarımla mutlu resimler kalır geride. En çokta onlarla ve kızımla grçiremezsem yıllarımı üzüntüsünü yaşayıp gözüm açık gitmekten korkuyorum. Kadınlar yalnız değil diyorlar size yaşadığım yalnızlığı ve çırpınışlarımı anlattım.
Allah hayirli komşu nasip etsin demisler çok zor insanin hanesinde huzuru olmayisi.

Kadin deli oğlu deli bence acilinden tasinin.
 
Bir tane normal insan yok konuda.
Bir de bu kadar detaycilik sizi yorar.
Yormuşda zaten.
Gözüm kanadı, dünya bir gaz bulutuydu şimdi de yıl 2021 diyerek araya serpistirmissin de serpistirmissin.
Hulâsa.
Kiracı ile birbirinizi yemiş durmussunuz.
Videolar.
Kayıtlar
Polisler.
Adamlara da yazik
Esine herseyi anlatip sonra kavgaya gitmesin diye önune gecmesi çok saçma. . Zaten ortalik gergin . Bilemedim valla tek care tasinmasi
 
Esine herseyi anlatip sonra kavgaya gitmesin diye önune gecmesi çok saçma. . Zaten ortalik gergin . Bilemedim valla tek care tasinmasi
Diyorum ya normal davranan yok diye ahdhshd
Ya hakikaten videoya çekip çekip, bak bana böyle ettiler, öldürecekler beni, git onlara kız, parmak salla olmadı polise gideriz tavırları hakikaten çok saçma
Drama queenlik akıyor konudan şırıl şırıl.
Tek üzüldüğüm polisler oldu.
Yazık günah.
Karnındaki bebeği sürekli strese sokan bir anne.
Bu yaşanan saçmalıklara şahit olan başka bir çocuk daha.
Kendisini öldüreceklerini söylüyorlar ama hakikaten olay oraya doğru evriliyor gibi.
Azıcık uslu durun iki tarafta.
En sonunda birbirinizi halledeceksiniz.
Kocalarıniz birbirinizi yiyecek.
 
Bir wc yaptırmamak bunlara sebep oldu...illaha tüm wcyi yenileyin diyen yok bir alafranga wc alıp baglatsaydiniz sadece. kiracilarla sizde çok ugrasmissiniz...Daha alan yok satan yok ortada birşey yok niye çıkın diye ısrar ettiniz bunlara bir de hamile halinizle. Size mi düşer bu mevzu. Kim alıyor kirayı? Hele bir satilsaydi arsa. Alan kişi düşünseydi kiracilari.
Ayrıca doğalgaz faturasını odemediniz diye mi kestirtti kv.
Sizin mevzu wc yaptırmamak için kiracıları gönderme hesabı yaparken elinizde patlamış.
 
Diyorum ya normal davranan yok diye ahdhshd
Ya hakikaten videoya çekip çekip, bak bana böyle ettiler, öldürecekler beni, git onlara kız, parmak salla olmadı polise gideriz tavırları hakikaten çok saçma
Drama queenlik akıyor konudan şırıl şırıl.
Tek üzüldüğüm polisler oldu.
Yazık günah.
Karnındaki bebeği sürekli strese sokan bir anne.
Bu yaşanan saçmalıklara şahit olan başka bir çocuk daha.
Kendisini öldüreceklerini söylüyorlar ama hakikaten olay oraya doğru evriliyor gibi.
Azıcık uslu durun iki tarafta.
En sonunda birbirinizi halledeceksiniz.
Kocalarıniz birbirinizi yiyecek.
Aynen öyle iki küçük çocuk kavgasinda bile insanlar delirip birbirini ölduruyor esini doldurup komsuya salmak çok yanlış komsu sinirlenip bir bicak sallasa kaldı cocuklar yetim ailesinden de destek yok .

Birak evde mıçıni yirtsin keserim ederim diye korkutmak amacı başka bir şey değil.

Ne geregi var kavganin gurultunun hiç sevmem valla hiç gelememde tasinir giderim ev mj yok
 
Bir wc yaptırmamak bunlara sebep oldu...illaha tüm wcyi yenileyin diyen yok bir alafranga wc alıp baglatsaydiniz sadece. kiracilarla sizde çok ugrasmissiniz...Daha alan yok satan yok ortada birşey yok niye çıkın diye ısrar ettiniz bunlara bir de hamile halinizle. Size mi düşer bu mevzu. Kim alıyor kirayı? Hele bir satilsaydi arsa. Alan kişi düşünseydi kiracilari.
Ayrıca doğalgaz faturasını odemediniz diye mi kestirtti kv.
Sizin mevzu wc yaptırmamak için kiracıları gönderme hesabı yaparken elinizde patlamış.
Bana birisi böyle bir bahane ile gelse ben çıkmam evden.
Tuvalete gidemiyorsan medikalde bununla alakalı gereçler satılıyor temin et derim, geçerim.
Ortada daha satılan ev felan yok.
Üstelik dayıları da işgüzar.
Uzak dursunlar kafi
Arsa ne zaman satılırsa paranızı da alırsınız.
Bunlar karı koca oturmuş kiracı ile birbirlerini yiyorlar bunu da kameraya alıyorlar
 
Aynen öyle iki küçük çocuk kavgasinda bile insanlar delirip birbirini ölduruyor esini doldurup komsuya salmak çok yanlış komsu sinirlenip bir bicak sallasa kaldı cocuklar yetim ailesinden de destek yok .

Birak evde mıçıni yirtsin keserim ederim diye korkutmak amacı başka bir şey değil.

Ne geregi var kavganin gurultunun hiç sevmem valla hiç gelememde tasinir giderim ev mj yok
Tabiki.
Erkek kavgası bu kanlı bitebilir.
İki tarafta birbirinden suçlu :)
Bana eşinin tuvalet sorunu yüzünden cik dense ben de gıcık kaparım yani, ne alaka derim yani.
İsterse kirada 10 tane evim olsun, hesabı ev sahiplerine düşmez.
İster kirada otururum, ister kendi evimde.
Kiracının evi var diye evden çıkışını istemek aşırı saçma.
Olmadı bizim daireye tasinirsiniz diyorsunuz da neden bunu yapsın mesela kadın ?
 
Aynen öyle
Tabiki.
Erkek kavgası bu kanlı bitebilir.
İki tarafta birbirinden suçlu :)
Bana eşinin tuvalet sorunu yüzünden cik dense ben de gıcık kaparım yani, ne alaka derim yani.
İsterse kirada 10 tane evim olsun, hesabı ev sahiplerine düşmez.
İster kirada otururum, ister kendi evimde.
Kiracının evi var diye evden çıkışını istemek aşırı saçma.
Olmadı bizim daireye tasinirsiniz diyorsunuz da neden bunu yapsın mesela kadın ?
Aynen öyle geri dönüşü olmayan yola girmişler bir wc ugruna

Eviniz var neden kiradasiniz diye sormasi benimde garibime gitti kime ne ki . Belki semtini begenmiyor belki başka nedeni var ama komşu da gecimsiz hani ama haksız da sayilmaz hani bende sinirlenir tartisirdim konu sahibiyle ama asla cirkeflesmem ayol giricek adamlar birbirine kan dokulecek Allah korusun.

Hamile kadın kendini dusunecek ve etliye sutluye karismicak kimse dusunmez çünkü.
 
Hamilelik ruh halini gerçekten bu kadar etkiliyor mu diye düşündüm konuyu okuyunca. Komşu baya dengesiz ama sizin de bu tatsız olaylara tepkileriniz çok fazla geldi bana. Evet insanın morali bozulur, canı sıkılır falan ama sonuç alınamadığı halde sürekli polise gitmek, video kayıtları, annenize sizi savunmadığı için tepkiniz, eşinize sürekli şikayet etmeniz bunların hepsi çok dramatik. Biraz esnek olmayı, sakin kalmayı başarabilirseniz sizin için ne iyi olur. Yukardakiler istediğini yapsın siz evinizde güvendesiniz, açın son ses müzik umursamayın. Siz sinir krizi geçirme noktasına gelince çocuğunuz da korkar tabii. Tadilat yapıyor diyin geçin bu kadar abartmayın bütün aileniz için olayları daha da zorlaştırıyorsunuz. Burda başka bir sürü komşu konusu var ama sizinki gibisini hiç okumamıştım. Komşudan çok siz kendinizi yıpratıyorsunuz gibi. Taşının bir an önce. Ayrıca komşunuz size beddua ve tehdit edince kadına şiddet olmuyor. Kadına şiddet yerine erkek şiddeti diye düzeltmeliyiz yoksa bu kavram böyle yanlış kullanılıyor.
 
Eşinizin durumu müsaitse ikna edip siz başka binaya taşının bu olay çözülene kadar. Madem ki can korkunuz var, başka hiçbirşeyin kıymeti olmamalı.
 
Yani neden bu kadar abartarak, hayatı fazla ciddiye alarak yaşarsınız ki. Sizi aşırı fevri, telaşlı gördüm ben yapınız böyle sanırım. Bir olay nasıl dallanıp budaklandırılır adlı çalışma yazınızda mevcut. Ev satılmamış, o amca ile satılması da imkansız gibi duruyor, ee sizin için de wc lazım çıksanıza o zaman başka bir eve ne gerek var bu kadar atraksiyona. Her b.ka video çekip polise git komşuları iyice kışkırt ortam son raddesine kadar gerilsin, sonra da benim kasılmalarım sancım oluyor de. Ne bilim bir acayipsiniz. Uğraşmasanıza bu kadar, komşu dediğiniz kişiler belli ki problemli, belli ki üzerine gittiğinizde siz zararlı çıkacaksınız, ne diye o zaman üstüne üstüne gidersiniz, bir de eşinize sürekli polise git git git git git diye iteklersiniz. Cehennemin dibine yani. Bu kadar bu saçmalıklarla uğraşana kadar çoktan ev bulmuş taşınmış ayaklarınızı uzatmış keyif yapıyordunuz. Aşırı dramatize ederek yaşamayın su hayatı yazık günah ya
 
çevrenizdeki bir allahın kulu yok sizinle görüşmek isteyen. anası bile oğlunu görmesin diye çekip gitmiş.
tuvalet yaptıramıyorum evi boşalt dediğiniz bir kiracınız var.
ha bir de kirada evi varmış neden burada oturuyor diye kendi kendinize hesap yapmışsınız
bütün tuvaleti yenilemeye ne gerek var ? alır bir alafranga alaturkanın yerine koydurursunuz. kapı zor açılacaksa da kapı yönünü değiştirtirsiniz, 2 günlük iş.
bu kadar pratik bir çözümü düşünemiyor musunuz cidden karı koca ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X