- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
İyi geceler hanımlar . Eminim ki bu sadece benim derdim değil , hepimizin derdi . Yüzyıllardır gelen , ve hala devam eden kadınların en büyük ve acı laneti... Gerçi şu dakikadan itibaren nasıl iyi olabilirse bu gece onu da bilemiyorum . Az önce burda takılıyordum gayet iyiydim . Ve instada ortalığın karıştığını gördüm an itibariyle . Burada küfür etmek yasak biliyorum ama etmemek için o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam . Samsun’da bir kadın bir “ şerefsiz “ tarafından çok feci bir şekilde darp edildi . Üstelik küçücük çocuğunun gözü önünde . O sahneler gitmiyor gözümün önünden. İçime kocaman bir taş oturdu . Çocuğu düşünüyorum , yanımda yatan çocuğumun yüzünü izleyerek . Nasıl korktuğunu nasıl ağladığını , annesi yerde yatarken o ufak bedeniyle annesine siper oluşunu düşünüyorum . Düşündükçe kendimi o kadının yerine , çocuğumu çocuğunun yerine koydukça kalbim patlayacak gibi çarpıyor . Dağıldım bittim resmen . İzlemesine bile tahammül edemezken biz , birileri bu acı gerçekleri yaşıyor bir yerlerde . O kadar üzgünüm ki . Böyle durumlarda batsın bu dünya diyesim geliyor ya , gerçekten batsın bu dünya !!