Kızlar merhaba. Sırf bunu sormak için üye oldum normalde sessiz takipçiyim. Sevgilime evlenme teklif etmek istiyorum ama çekniyorum. Sonuçta toplum baskısı falan. Ayrıca laf arasında bana evlenme teklif ediceksen risk alman gerek baş başa edilen teklif mi olur dedi.
Sizce evlenme teklif etmeli miyim? Etmeliysem risk alarak nasıl teklif edilir. Sizin şahane yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 3 senedir birlikteyiz ilişkimizde bir sorun yok.
Risk almak derken topluluk önünde etmemi bekliyor sanırım bende tam anlamadım o konuyu. Baş başayken evlilik teklifi olmazmış. Şakayla karışık tepkisi ölçmek için sorduğumda böyle söylemişti yani.Aa çok hoş.
Risk almak derken ne demek istediğinizi anlamadım ama baş başa edilen teklif derken ?
Kızlar merhaba. Sırf bunu sormak için üye oldum normalde sessiz takipçiyim. Sevgilime evlenme teklif etmek istiyorum ama çekniyorum. Sonuçta toplum baskısı falan. Ayrıca laf arasında bana evlenme teklif ediceksen risk alman gerek baş başa edilen teklif mi olur dedi.
Sizce evlenme teklif etmeli miyim? Etmeliysem risk alarak nasıl teklif edilir. Sizin şahane yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 3 senedir birlikteyiz ilişkimizde bir sorun yok.
Neden etmiyim kızlar? Biryerleri mi kalkar ilerde sizce?
+1
Risk almak derken topluluk önünde etmemi bekliyor sanırım bende tam anlamadım o konuyu. Baş başayken evlilik teklifi olmazmış. Şakayla karışık tepkisi ölçmek için sorduğumda böyle söylemişti yani.
Size katılıyorum aslında ama bir süre sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başlıcaz ve uzun mesafe ilişkisine inanmıyorum.Ben genel anlamda teklif isine karsiyim, yani iliskinin gidişatı belliyse, evlilik konuşuluyorsa teklife falan ne gerek var. hem bu iki tarafin ortak kararidir, birinin teklifi digerinin evet demesiyle olacak sey degildir. teklif isi sekilcilik bence.
EvetErkek arkadaşınız size bana teklif edeceksen kalabalıkta mı et dedii?????
EvetHem teklif edicem hem kalabalıkta o nasıl olucaksa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?