kadından erkeğe evlilik teklifi

yildizk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
35
14
3
33
Kızlar merhaba. Sırf bunu sormak için üye oldum normalde sessiz takipçiyim. Sevgilime evlenme teklif etmek istiyorum ama çekniyorum. Sonuçta toplum baskısı falan. Ayrıca laf arasında bana evlenme teklif ediceksen risk alman gerek baş başa edilen teklif mi olur dedi.
Sizce evlenme teklif etmeli miyim? Etmeliysem risk alarak nasıl teklif edilir. Sizin şahane yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 3 senedir birlikteyiz ilişkimizde bir sorun yok.

Not: Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Beni belkide büyük bir hatadan döndürdünüz. Kesinlikle öyle şatafatlı bir evlilik teklifi yapmayacağım. Hatta çok istiyorsa o etsin, o risk alsın.....

Son düzenleme:

Aa çok hoş.
Risk almak derken ne demek istediğinizi anlamadım ama baş başa edilen teklif derken ?

Aa çok hoş.
Risk almak derken ne demek istediğinizi anlamadım ama baş başa edilen teklif derken ?
Risk almak derken topluluk önünde etmemi bekliyor sanırım bende tam anlamadım o konuyu. Baş başayken evlilik teklifi olmazmış. Şakayla karışık tepkisi ölçmek için sorduğumda böyle söylemişti yani.

Cinsiyetçi biri olmadığımın altını çizerek sormak istiyorum, erkek arkadaşınız niye etmiyor teklif? Bir sebebi var mı?

Ben genel anlamda teklif isine karsiyim, yani iliskinin gidişatı belliyse, evlilik konuşuluyorsa teklife falan ne gerek var. hem bu iki tarafin ortak kararidir, birinin teklifi digerinin evet demesiyle olacak sey degildir. teklif isi sekilcilik bence.

Şahane yorumlar gelecek birazdan bekle sen

Kadın kısmısı teklif etmez.
Kadın kısmısı duygusunu göstermez.
Kadın dediğin kaçar.
Kadın dediğin değerini düşürmez.
-Bu en favorim-
Kadın kendini ağırdan satar. (bkz. kendini satmak???)

...

*Bayan diyecektim, kadın olmuş

O zaman bu olmadı.

Etmeyin.

Normalde edin derdim çünkü bu tip şeyleri anlamsız buluyorum yani illa erkekler etmeli gibi şeyleri.Ama sorduğunuzda şu cevabı verdiyse ve eğer ciddiyse,etmeyin.

Size katılıyorum aslında ama bir süre sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başlıcaz ve uzun mesafe ilişkisine inanmıyorum.

Ben evlilik teklifinin başbaşayken edilmesinden yanayım diğeri çok avam geliyor sırf şov gibi hissediyorum.
Evlilik teklifi edebilirsiniz bence çok tatlı olur hatta ama öyle topluluk içinde isterim falan dediyse etmezdim ben olsam.Edemem yani.Siz edebiliyorsanız edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…