kadından erkeğe evlilik teklifi

Bence etmeyin, ayrica topluluk onunde edince egosu tavan yapacak heralde, boyle bi istegi olduguna gore. bence de türk erkegi haketmiyor bunu

Bence etme. Cinsiyetçi falan değilim yanlış anlamayın, sevgilime ben de "evlenelim biz" demiştim ilk kez evlilik konusu böyle açıldı. zaten başka bir teklif olayı olmadı, tiyatro oynamak gibi geliyor bana o teklifler. Böyle bakılırsa bizde de teklifi ben ettim, evlendik.
Ama bana topluluk önünde evlilik teklifi et diye adeta sipariş veren bir erkeğe etme.

Ben neden o riski onun alıp teklifi onun yapmadığını merak ettim

Tek başına bile etsen erkeklerin çoğu bence çook kolay havaya giriyor, ki bir de topluluk önünde "istiyor", iyice havaya girer, hakettiklerini ben de düşünmüyorum(yine tanıyan sizsiniz). Ayrıca iddiaya falan bile girmiş olabilir, dalgaya vuruyor da olabilir, ya da havaya girecek işte...

Aynen katılıyorum onun da bana evlenme teklif etmesini show yapmasını istemem ama şu an o bekliyor sanki böyle bir şey.

Kız biz 6 senedir sevgiliyiz, 6.yılımızda adam bana sürpriz yapacakmış evlilik teklifi. ben mahvettim. şimdi de diyor ki sen evlenme teklifi etmeden evlenmicem konuyu takipteyim

Evet kesinlikle öyle. İddiaya girdiğini sanmıyorum ama sorumluluğu bana atıyor gibi

Ya ben bunun kadinin degerini falan düşürdüğünü düşünmüyorum, hatta erkegin bir tarafini kaldirma olayina da katilmiyorum. turk erkeginin haketmedigini dusunenler baska hangi milletlerden kac erkekle evlilik yasadi da bu genellemeye vardi acaba? boyle genellemelerden de hoslanmiyorum. ama size net soyleyim sevgilinizin istegi hos degil, sizden beklemesi sirf tembellik ve gururunun oksanmasi hevesi biraz da. başkalarının önünde istemesi ise düpedüz ergenlik... yoksa isteyen kadin eder, karşıdaki bunu talep etmeden icinden gelerek teklif eden kadinlara saygim sonsuz. esimle tanismamizdan tutun da, numaralari almaya, sevgili olmamiza ve hatta ilk duygularin aciklanmasinda ben ondan önce davrandim. hic de pisman degilim. keske daha once tanissaydim sevgisini kazansaydim diyorum hatta.

Kız biz 6 senedir sevgiliyiz, 6.yılımızda adam bana sürpriz yapacakmış evlilik teklifi. ben mahvettim. şimdi de diyor ki sen evlenme teklifi etmeden evlenmicem konuyu takipteyim
sizinki de ilginç bir durummuş. İş inada binmiş ikimizde de

Sakin etme. Bunu kendi düşüncelerime dayanarak değil, Türk erkeğinin ortalamasına göre söylüyorum.
Ayrıca bana ciddi gelmedi bu konuşmalar.
Üçüncü olarak: biz de hiç teklif falan etmeden evlendik.

Bence çok seviyorsan et. Böyle saçma sapan bir tip de değilse.
Ayrıca bu benim fikrimdi ya hep bunu hayal ediyorum biraz sabırsızım kesin ben teklif edeceğim diye, ama karşıdan da beklerim o da etsin

Aynen katılıyorum onun da bana evlenme teklif etmesini show yapmasını istemem ama şu an o bekliyor sanki böyle bir şey.

beklesin, beklediği her şeyi yapmanız mı gerekiyor? istiyorsanız yapın tabii ama bana pek istiyor gibi gelmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…