Hiçbir fikrim yok. Sen bana teklif et diye naz yapıyor sanki. Benim izlenimim o yönde yaniCinsiyetçi biri olmadığımın altını çizerek sormak istiyorum, erkek arkadaşınız niye etmiyor teklif? Bir sebebi var mı?
İlginc bir durum. Erkek normalde bunu istemez.EvetHem teklif edicem hem kalabalıkta o nasıl olucaksa offf
Bence etmeyin, ayrica topluluk onunde edince egosu tavan yapacak heralde, boyle bi istegi olduguna gore. bence de türk erkegi haketmiyor bunuRisk almak derken topluluk önünde etmemi bekliyor sanırım bende tam anlamadım o konuyu. Baş başayken evlilik teklifi olmazmış. Şakayla karışık tepkisi ölçmek için sorduğumda böyle söylemişti yani.
Bunu aklımda tutucam mutlaka çok kurnazca gerçekten :)evetttttttt evlenme teklifini kabul ediyorum hemde en kalabalık ortamda diyiverin hem cesaret hem kurnazlık
Neden kendinizi mecbur hissediyorsunuz?EvetHem teklif edicem hem kalabalıkta o nasıl olucaksa offf
EvetHem teklif edicem hem kalabalıkta o nasıl olucaksa offf
Mecbur hissetmiyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Sanki diğer türlü ciddi bir yola giremicez gibi geliyor banaNeden kendinizi mecbur hissediyorsunuz?
Ben neden o riski onun alıp teklifi onun yapmadığını merak ettimKızlar merhaba. Sırf bunu sormak için üye oldum normalde sessiz takipçiyim. Sevgilime evlenme teklif etmek istiyorum ama çekniyorum. Sonuçta toplum baskısı falan. Ayrıca laf arasında bana evlenme teklif ediceksen risk alman gerek baş başa edilen teklif mi olur dedi.
Sizce evlenme teklif etmeli miyim? Etmeliysem risk alarak nasıl teklif edilir. Sizin şahane yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada 3 senedir birlikteyiz ilişkimizde bir sorun yok.
Aynen katılıyorum onun da bana evlenme teklif etmesini show yapmasını istemem ama şu an o bekliyor sanki böyle bir şey.Bence etme. Cinsiyetçi falan değilim yanlış anlamayın, sevgilime ben de "evlenelim biz" demiştim ilk kez evlilik konusu böyle açıldı. zaten başka bir teklif olayı olmadı, tiyatro oynamak gibi geliyor bana o teklifler. Böyle bakılırsa bizde de teklifi ben ettim, evlendik.
Ama bana topluluk önünde evlilik teklifi et diye adeta sipariş veren bir erkeğe etme.
Evet kesinlikle öyle. İddiaya girdiğini sanmıyorum ama sorumluluğu bana atıyor gibiTek başına bile etsen erkeklerin çoğu bence çook kolay havaya giriyor, ki bir de topluluk önünde "istiyor", iyice havaya girer, hakettiklerini ben de düşünmüyorum. Ayrıca iddiaya falan bile girmiş olabilir, dalgaya vuruyor da olabilir, ya da havaya girecek işte...
Kız biz 6 senedir sevgiliyiz, 6.yılımızda adam bana sürpriz yapacakmış evlilik teklifi. ben mahvettim. şimdi de diyor ki sen evlenme teklifi etmeden evlenmicemkonuyu takipteyim
Aynen katılıyorum onun da bana evlenme teklif etmesini show yapmasını istemem ama şu an o bekliyor sanki böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?