- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Gerçekten inada bindi:) ben karşı değilim kadının teklif etmesinee.. sevgilin bundan hoşlanır mı,?sizinki de ilginç bir durummuş. İş inada binmiş ikimizde de
Ben de zaten topluluk önünde istemesine şaşırdım. Normalde öyle dışa dönük show meraklısı bir insna bile değildir. Ciddi mi şaka mı benimle mi dalga geçiyor anlamadım. Yoksa dediğiniz gibi karşılıklı duygular belliyse teklife ne gerek varYa ben bunun kadinin degerini falan düşürdüğünü düşünmüyorum, hatta erkegin bir tarafini kaldirma olayina da katilmiyorum. turk erkeginin haketmedigini dusunenler baska hangi milletlerden kac erkekle evlilik yasadi da bu genellemeye vardi acaba? boyle genellemelerden de hoslanmiyorum. ama size net soyleyim sevgilinizin istegi hos degil, sizden beklemesi sirf tembellik ve gururunun oksanmasi hevesi biraz da. başkalarının önünde istemesi ise düpedüz ergenlik... yoksa isteyen kadin eder, karşıdaki bunu talep etmeden icinden gelerek teklif eden kadinlara saygim sonsuz. esimle tanismamizdan tutun da, numaralari almaya, sevgili olmamiza ve hatta ilk duygularin aciklanmasinda ben ondan önce davrandim. hic de pisman degilim. keske daha once tanissaydim sevgisini kazansaydim diyorum hatta.
Aynen katılıyorum onun da bana evlenme teklif etmesini show yapmasını istemem ama şu an o bekliyor sanki böyle bir şey.
O evlilige sicak bakmadigi surece sen hicbir sey yapamazsin. bana gore bu durum -kalabalikta bayanin evlilik teklifi etmesi- bayani cok alcaltici bi durum ve buyuk bir taviz. boyle diyen bi insan teklifinize "hayir" da diyebilir. diyelim ki "evet" dedi. bundan sonra hep tavizler olur her anlamda. sevgiliniz resmen kendini naza cekmis.size deger veren bi insan olsa sizden hem de risk alman gerekir deyip evlenme teklifi beklemezdi. sizin kaybetme korkunuzu kullaniyor ve keyfini cikariyor, nasil goremezsiniz ki bunu?Mecbur hissetmiyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Sanki diğer türlü ciddi bir yola giremicez gibi geliyor bana
Bana hoşlanmazmış gibi geliyor hatta kalabalıkta utanır sıkılır. Topluluk önünde konuşmayı sevmez. Böyle bir şey istemesi beni şaşırttı. ciddiye alsam mı bilemedim.Gerçekten inada bindi:) ben karşı değilim kadının teklif etmesinee.. sevgilin bundan hoşlanır mı,?
Haklı olabilirsiniz. İnsan ilişki içinde göremiyor bazı şeyleri.Bende bu yüzden buraya yazdım sizlerin fikrini almak için. Siz aynı durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz peki?O evlilige sicak bakmadigi surece sen hicbir sey yapamazsin. bana gore bu durum -kalabalikta bayanin evlilik teklifi etmesi- bayani cok alcaltici bi durum ve buyuk bir taviz. boyle diyen bi insan teklifinize "hayir" da diyebilir. diyelim ki "evet" dedi. bundan sonra hep tavizler olur her anlamda. sevgiliniz resmen kendini naza cekmis.size deger veren bi insan olsa sizden hem de risk alman gerekir deyip evlenme teklifi beklemezdi. sizin kaybetme korkunuzu kullaniyor ve keyfini cikariyor, nasil goremezsiniz ki bunu?
Ben kalabalık içinde onun deyimiyle risk alarak etmek istemiyorum. Bize özel bir anı neden millete açayım. Maçta pankart mı açayım ^benimle evlenir misin?^diye mesela. Bana göre saçma böyle şeyler.beklesin, beklediği her şeyi yapmanız mı gerekiyor? istiyorsanız yapın tabii ama bana pek istiyor gibi gelmediniz.
Ilk once ben bi insanin bana deger verip vermedigine bakarim. zaten deger verilmedigini hissedince ben birakir giderim. eger sevdigim biri olsa ve benden evlenme teklifi beklentisi icinde oldugunu soyleseydi boyle bir durumda kendimi kotu ve degersiz hissettigimi soylerdim mutlaka. evlilikte ilk adimin erkekten gelmesi gerektigini, bayanlarin fitrat olarak cekingen ve utangac oldugunu, bu durumun benim tarzim olmadigini ifade ederdim. eger yok illa senden olacak derse zaten benimle evlenmek istemiyor der ve ceker giderdimHaklı olabilirsiniz. İnsan ilişki içinde göremiyor bazı şeyleri.Bende bu yüzden buraya yazdım sizlerin fikrini almak için. Siz aynı durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz peki?
Cinsiyetçi konuşmak istemiyorum ama daha önce hiç bir erkleğin böyle bir hayali olduğunu duymadım hayatımda.Değdiğine gerçekten inanmak lazım etmek için, konu erkekse daha çok düşünmek lazım bana göre... Yabancı erkek tanımadım ama türk erkeklerinin çoğu için durum böyle.
Topluluk olayının dalga mı şaka mı onu siz daha iyi analiz edersiniz diye düşünüyorum. Hayali miydi acaba :))
Edecekseniz de madem yakın arkadaş çevrenizle toplandığınız bir an yapın, orta halli bir risk :)
Teklif için bir plan var mı kafanızda? Paylaşsanız süper olurBence çok seviyorsan et. Böyle saçma sapan bir tip de değilse.
Ayrıca bu benim fikrimdi yahep bunu hayal ediyorum biraz sabırsızım kesin ben teklif edeceğim diye, ama karşıdan da beklerim o da etsin
Yurt dışındayken bir çılgınlık yapalım konsoloslukta evlenelim dedi kabul etmedim. Gerçi belki de beni denemiştir. Çünkü o zaman ilişkide bu kadar ciddi değildik. Ben de ailemde tek kızım ben annemin kalbine iner dedim. Şimdide bu şekilde sen et o zaman hatta riske gir diyor. İnat mı neOlabilir tabi. Toplu bi ortamda falan bekliyor teklifi. Konuşmalar hep bu yönde mi ? Adam niye bana teklif edersen şöyle yap diyor ? Değişik geldi,ama neden olmasın..
Ben etmem ama:) o uğraşsın,bananeciyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?