- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım gün 400vaaav bursada 1100-1200e çocuk bakılıyor yarım gün bile olsa 700den aşağı bakanı duymadım..ama olay para değil komşunuz yaptığınız muameleye alınmış affetmese bile bir çiçek yaptırıp gidip ozur dileyin...
Daha önce bi arkadas yazmis ben de yaziyim bi cicek yaptirin ufak bi hediye alin ve olayi oldugu gibi samimiyetle anlatin. Ikiniz de iyi niyetli insanlara benziyorsunuz belli ki bilerek isteyerek olmamis bi anlik hata diyorsunuz her seyi anlatin.öyle yapcam ya para konuşamam artık bakmaya devam ederse 500 veririm.söylersem bu sefer parayla gönlünü almak gibi olmasın.çok Özür diledim bende ağladım pişman olduğumu gördü.ama bırakmak istersede haklı o zamanda nasıl eskisi gibi olabiliriz nasıl düzeltebilirim bilmiyorum inş affeder unutulur bu yaptığım![]()
Normali 400 falan degıl yanlş yonlendrmişler 600 den asagı hak yemiş oluyorsunuz. Canınızı emanet edeck kadar guvenmışşınız 50 liranın hesabını yapmşşınız. Yazık kadına şimdi su tavrınızdan snra zaten vermeyın cocugu..selam bayanlar
moralim çok bozuk kendime gelemiyorum okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
9 aylık bir bebeğim var işe yeni başladım.3ay önceden gidip geldiğimiz bi komşu ablamız var ondan rica ettim bakar mısın bebeğime diye.oda eşine falan sordu bakarım dedi ama para konuşmadık hiç.yarım gün bakacaktı ben dedim ne vermem gerekiyosa vericem tanıdık falan diye hakkına girmek istemem ama tam bilmiyorum ne kadara bakıyorlar senin çevrede bakan varsa duyduysan söyle ne söylersen ben onu veririm aramızda pazarlık falan olmaz dedim.oda para hiç önemli değil benim için dedi sen ne verirsen razıyım dedi.bende tam gün baktiranlar 800 veriyomus bende 400 düşündüm ama işte hangi saatlerde çalışacağım belli değil bi belli olsun netlestiririz dedim.ama bu dediğimi ben tamamen unuttum yeni yeni aklım başıma geliyo şu an bunları demiştim evet diye
diğer bebek baktiran arkadaşlar sordular ne kadar vericeksin diye bende tam konuşmadık ama 400 veririm diye düşünüyorum dedim.hepsi çok veriyosun ben 250ye baktırıyorum öteki 300e baktırıyorum falan dediler ocakta artırman gerekcek zaten falan filan dediler bende o zaman 350 vereyim yılbaşında 400 veririm diye düşündüm.
dünde söyledim bebek baktiranlara sordum işte hepsi başka başka veriyo hani ben 350 uygun gördüm yılbaşına kadar en azından dedim.ama önceki söylediğim şeyler hiç aklıma gelmiyo benim ilk defa para konuşuyoruz diye düşünüyorum hiç hatırlamıyorum o sırada.
Bugün geldi dün dediklerine çok üzüldüm dedi önce 400 dedin sonra baktiranlara sordum ben sana fazla veriyorum 350 yeter der gibi oldu.ben seni yabanci görmüyorum hiç iş olarak bakmadım buna ama beni bakıcı kadın olarak görüyo demekki dedim çok zoruma gitti dedi ağladım başım çatladı dedi.bu haftada bakıyım madem başka birini bul dedi para fakan istemem zaten dedi ağlayarak.
ay çok üzüldüm yemin ederim moralim çok bozuldu. dedim niye ağladın keşke bana deseydin kizsaydin hatta yakın görüyorsun madem diye.ama artık eskisi gibi olur mu benle bilmiyorum moralim çok bozuk normalde hiç hesap yapmam para falan hiç gözümde değil milletin gazına geldim çok salagim nasıl gönlünü alırım bilmiyorum
Sen samimi bir sekilde konusur ozur dilersen eskisi gibi olur.ya tamam kötü oldu moralim çok bozuk ben 50tl hesap yapan bi insan olsam bu kadar üzülmem.
ilk defa para konuşuyoruz diye 350 dedim önceden söylediğim hiç hatırlamiyorum tamam aklımdan geçirdim ama konuştuğumu hiç hatırlamıyorum.
Kadın gittikten sonra düşündüm zaten aman 350 dedim milletin gazıyla ama yine 400 veririm ihtiyacı yok kadının beni kırmamak için bakıyo dedim ama işişten geçmiş.
nasıl gönlünü alırım eskisi gibi olurmuyum diye içimiçimi yiyo siz iyice moralimi bozuyosunuz.hatalı olduğumun farkındayım yeterince üzülüyorum merak etmeyin.
Yarim gune 600 mu veriliyor cidden ?Normali 400 falan degıl yanlş yonlendrmişler 600 den asagı hak yemiş oluyorsunuz. Canınızı emanet edeck kadar guvenmışşınız 50 liranın hesabını yapmşşınız. Yazık kadına şimdi su tavrınızdan snra zaten vermeyın cocugu..
teşekkür ederim mesajınız için o kadar kötüyüm ki şu an çok iyi geliyo bu yazdıklarınızSen samimi bir sekilde konusur ozur dilersen eskisi gibi olur.
Ama arayi uzatma. Bence bir an evvelteşekkür ederim mesajınız için o kadar kötüyüm ki şu an çok iyi geliyo bu yazdıklarınız
bazıları daha fazla üzmek için çabalıyor bence başkalarını mutsuz etmekten,mutsuz görmekten,ağlatmaktan zevk alıyolar.belkide kendi mutsuzluklarını ancak bu şekilde kabullenebiliyolar
selam bayanlar
moralim çok bozuk kendime gelemiyorum okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
9 aylık bir bebeğim var işe yeni başladım.3ay önceden gidip geldiğimiz bi komşu ablamız var ondan rica ettim bakar mısın bebeğime diye.oda eşine falan sordu bakarım dedi ama para konuşmadık hiç.yarım gün bakacaktı ben dedim ne vermem gerekiyosa vericem tanıdık falan diye hakkına girmek istemem ama tam bilmiyorum ne kadara bakıyorlar senin çevrede bakan varsa duyduysan söyle ne söylersen ben onu veririm aramızda pazarlık falan olmaz dedim.oda para hiç önemli değil benim için dedi sen ne verirsen razıyım dedi.bende tam gün baktiranlar 800 veriyomus bende 400 düşündüm ama işte hangi saatlerde çalışacağım belli değil bi belli olsun netlestiririz dedim.ama bu dediğimi ben tamamen unuttum yeni yeni aklım başıma geliyo şu an bunları demiştim evet diye
diğer bebek baktiran arkadaşlar sordular ne kadar vericeksin diye bende tam konuşmadık ama 400 veririm diye düşünüyorum dedim.hepsi çok veriyosun ben 250ye baktırıyorum öteki 300e baktırıyorum falan dediler ocakta artırman gerekcek zaten falan filan dediler bende o zaman 350 vereyim yılbaşında 400 veririm diye düşündüm.
dünde söyledim bebek baktiranlara sordum işte hepsi başka başka veriyo hani ben 350 uygun gördüm yılbaşına kadar en azından dedim.ama önceki söylediğim şeyler hiç aklıma gelmiyo benim ilk defa para konuşuyoruz diye düşünüyorum hiç hatırlamıyorum o sırada.
Bugün geldi dün dediklerine çok üzüldüm dedi önce 400 dedin sonra baktiranlara sordum ben sana fazla veriyorum 350 yeter der gibi oldu.ben seni yabanci görmüyorum hiç iş olarak bakmadım buna ama beni bakıcı kadın olarak görüyo demekki dedim çok zoruma gitti dedi ağladım başım çatladı dedi.bu haftada bakıyım madem başka birini bul dedi para fakan istemem zaten dedi ağlayarak.
ay çok üzüldüm yemin ederim moralim çok bozuldu. dedim niye ağladın keşke bana deseydin kizsaydin hatta yakın görüyorsun madem diye.ama artık eskisi gibi olur mu benle bilmiyorum moralim çok bozuk normalde hiç hesap yapmam para falan hiç gözümde değil milletin gazına geldim çok salagim nasıl gönlünü alırım bilmiyorum
Güvenilir kişi bulmak ne kadar zor, para ikinci planda kalıyo bunun yanında, neler duyuyoruz okuyoruz, çocuğu döven söven eziyet eden kişiliğini yerin dibine sokan, en önemli aylar bunlar, 36 aylık olana kadar ki süreç çok çok önemli, ben Asabi adamım mesela annem harici baktıramam kimseye biri yamuk yapsa katil olurum aldım ücretsiz iznimi oturuyorum
Bu işi iş olarak yapanlar için oyle sıgorta vs derkn hayli yuksek meblaglar ckıyor ortaya. Bız yıgenım için 6 aydr arıyoruz . Boyle guvendıgımız bırını bulmuşşunuz daha dıkkatli olmalıydınız. Yol parası vs derdıde yok. Ama araya kırgınlık gırmış cocuk emanet ediliyor aşabilecekmiYarim gune 600 mu veriliyor cidden ?
Benim kayınvalidem 1.100 e bakıyor yarım gün 400 bile az evlat emanet ediyorsunuz neticede ama çevredekilerin şöyle herşeye burnunu sokmasına sinir oluyorum.350 ye değil 100 e de bakılır ama tuvalete kapatır siz gelince çıkartır çocuğu(Bir yakınımın başına geldi)selam bayanlar