Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve bunu yaparken yakalansın daEvine gidip gelecek kadar samimiyetiniz varsa, bir kahve içmeye gittiğinizde el yıkama bahanesiyle yatak odasına ya da banyoya açılmış prezervatifle tanga bırakın. Saf değilse araştırır.
Evimi terkettim boşanıyorum diyen değil de kocam aldattı ama aldatmayan erkek mi var zaten gidecek yerim de yok susup oturayim diyen kadınlar sorunludur hanımefendi.Bana yazan tiplerde hep sorunlu şaşırmadım..
Evimi terk ettim boşanıyorum vs
Mutsuz kadınlar
Bir kadını linç edip iç huzurunu yakalamaya çalışan zavallı bir grup
Haklısınız benimde hayırsız bana saygısı olmayan beni sevmeyen bir kocam olsa bende belki böyle olurum ...
Kendileri boynuz yiye yiye bir hal olurlar .atıyorum Ayşe nin kocasını görünce ahlak zabıtalığı yaparlar..neymiş vicdan yapmışmış.
Bu kadar öfkelendiğinize göre söylediklerimde haklılık payı var.
Valla herkes kendi hayatına baksın yada bakmayın böyle milleti röntgenleyip Mutlu olun..
Seni yolsa keske ahahajaVe bunu yaparken yakalansın da
Görsün gününü ay müstehak olur
Kadın bunu bir güzel yolar
Beni niye yolsunSeni yolsa keske ahahaja
O adamın evine giren sen misin ya valla şüphe duyuyorum artık bu kadar karşısın herkese konuyaBeni niye yolsun
Kadının evine prezervatif bırakan ben miyim
Sen deilsin ama kabul et biraz sinirlisin ortaligi çorba ettinBeni niye yolsun
Kadının evine prezervatif bırakan ben miyim
Kızlar gunaydın
Hiç iyi degılımn
Cok buyuk vıjdanı yukumlulugum var suan .
Oturdugum apartmanda bı arkadasım var , kendısı suan ogluyla ıstanbulda annesınde 4 gundur .
Bunun bu serefsiz kocası kusura vakmayın sınırlıyım bu kadını dun kendı yatagında aldatmış .
Gece kızı apartmana soktu etrafı kolocan ederek
Kızda bu sabah gıttı kaça kaça arabaya bindirdi kızı .
Esımı yolcu edıyordum o sıra
Esımde kendısıyle arkadas
Emre cok buyuk ayıp ettın sana yazıklar olsun dedı
Utanmadı bıle
Esım benı uyardı sakın agzını acma sorumlusu bız olmayalım dedı ama kadını resmen yatagında aldattı bu serefsız
Cok kotu oldum
Bu erkekler neden boyle
Getcekten cok kotu hıssedıyorum sankı ben aldatılmısım gıbı
Bu arkadasta gelıp yatagında hıcbıraey olmaöıs gıbı uyuyacak ve esıyle bırlıkteşık kuracak ve bu sahsıyetsızın yuzu bıle kızarmayacak
O üye bendimBu konuda sizden önce yorum yazdım ve okuyordum, bu durumda siz beni takip ediyorsunuz?
Çok komiksiniz doğrusu, hayal dünyanız geniş. :) Sizden başka kimse hava attığımı da düşünmedi hatta o konuda başka bir üye gelip, o niyette yazmamış belli; ama onun lafını alıp, ben İtalyanlara benziyorum diye hava atmaya çalışan sensin dedi. Neyse ne, niye bu kadar kendinizi önemsiyorsunuz bilmiyorum; ama gitmeniz benim açımdan iyi oldu, alınganlık yapıyorsunuz diye yazarken tereddüt ediyordum.