Kadını kendı yatagında aldattı

Cahil sizin gibi evinden çıkmayan tiplere denir

Ben soylerdim ama kocacı birisiyse aramızı açmaya çalışıyorsun diye çemkirebilir

Evine gidip gelecek kadar samimiyetiniz varsa, bir kahve içmeye gittiğinizde el yıkama bahanesiyle yatak odasına ya da banyoya açılmış prezervatifle tanga bırakın. Saf değilse araştırır.
Ve bunu yaparken yakalansın da
Görsün gününü ay müstehak olur
Kadın bunu bir güzel yolar

Bana yazan tiplerde hep sorunlu şaşırmadım..
Evimi terk ettim boşanıyorum vs
Mutsuz kadınlar
Bir kadını linç edip iç huzurunu yakalamaya çalışan zavallı bir grup
Haklısınız benimde hayırsız bana saygısı olmayan beni sevmeyen bir kocam olsa bende belki böyle olurum ...
Kendileri boynuz yiye yiye bir hal olurlar .atıyorum Ayşe nin kocasını görünce ahlak zabıtalığı yaparlar..neymiş vicdan yapmışmış.
Bu kadar öfkelendiğinize göre söylediklerimde haklılık payı var.
Valla herkes kendi hayatına baksın yada bakmayın böyle milleti röntgenleyip Mutlu olun..
Evimi terkettim boşanıyorum diyen değil de kocam aldattı ama aldatmayan erkek mi var zaten gidecek yerim de yok susup oturayim diyen kadınlar sorunludur hanımefendi.

Ayrıca sizin kendi cinsinize saygınız yok gidecek yeri olmayan aldatılmayı sindirsin kirsin dizini otursun diyecek midesizliktesiniz bütün dünya size saygı duysa ne olur?Zannettiğiniz gibi mutlu olmadığınızı da adım kadar eminim sizin ki şeyden ben mutsuzum başka kadınlar da mutsuz yaşasın derdinden.Ama yok inadina bütün kadınlar mutlu yaşayacağız bizi aldatan hor gören erkeklere karşı boyun bükmeyecegiz.Herkesin midesi kaldırmaz bunu zaten malum...

Ben olsam komşu da yakınımsa geldiğinde ay sen şu gün gelmemis miydin sizin evden gülme sesleri geliyordu hep ben de geldin sandım tarzında şeyler söyler kafasını bulandırırdım direkt söylemektense.Zaten suphelenir herhalde böyle bi durumda araştırır.Söylediğinde bazı kadınlar gurur meselesi haline getirip öyle bi durum yokmuş gibi davranabiliyorlar kendileri yakalamaları daha iyi o yüzden

ben olsam söyleyemezdim sanırım.
Yarın öbür gün adam böyle devam ederse illa ki bir açık verecektir.
Sizin gördüğünüzü bildiğine göre panikle benden duysun diye eşine kendisi de söyleyebilir.
Ama bu durum ortaya çıkıpta barışırlar yada kadın kabul ederse olan arkadaşlığınıza olur.
En iyisi sessiz kalmak bence. :olamaz:

O kadına bağlı canım bakım bizim karsi komsular aynı memleketli iki bayan memlekete gidiyorlar .Erkekler görevi icabı aynı evde kalıyor hanımlar yok diye.Derken ev sahibi olan adam nöbete gidiyor gece evde yok sen diğer arkadaşı eve kadın getir orası doğuydu küçük yer ev sahibinin oğlu görüyor kadının apt girdiğini şüpeleniyor yukarı çıkıyor babasına söylüyor hop baskın yapıyorlar kadınla adamı yakalıyorlar kadını kovuyorlar.Ev sahibi nöbetteki adama çıkın evimden diyor hacı bu arada o da ben ne yaptım arkadaşım yaptı vs derken evde kalıyor ve bunu tüm mahalle görüyor.Bu kadınlar geldi diğer arkadaşı öğrendi kadının haberi yok aynı sizin gibi arkadaşıma olayı nasıl söyleyecem derdinde.Aman sonra kadın duyuyor ama hiç birşey olmamış gibi davranıyor ama görseniz oturmaya geliyor kadındaki özgüven kimsede yok kocam böyle sever beni söyle güzelim vs .Karşınızdaki kadını iyi tanıyın ona göre davranın sonrasında siz kötü onlar iyi olabilir.Ağız arayın bence başkasını örenek vererek olayı anlatabilirsiniz tepkisini ölçebilirsiniz.Vicdanı olarak çok zor ama sonuçta bir yuva ve çocuk var işin içinde.Allah yardımcınız olsun.

kimsenin evliliği, ilişkisi kimseyi ilgilendirmez...
kendi aralarında ne yaşadığını ne kadar anlatsalar bile o 2 kişiden biri olmadığınız sürece anlamak inanın çok zor...

ortada çocuk var diyorsunuz... o çocuğun vebalini almaktansa bırakın söylememenin vicdan azabını yaşayın.
şayet ileride olay ortaya çıkarsa çocuğunuz vardı sustum dersiniz...

bence siz işin magazinsel boyutundasınız... yani malzeme boyutuna gelmişsiniz....

lakin adam zaten sizin onu gördüğünüzü anladıysa, çoktan karısına hikaye yazmıştır... dua edin de arkadaşınız sizi arayıp, kendi işinize bakın demesin...

Sevgiler.

Kızlar gunaydın
Hiç iyi degılımn
Cok buyuk vıjdanı yukumlulugum var suan .
Oturdugum apartmanda bı arkadasım var , kendısı suan ogluyla ıstanbulda annesınde 4 gundur .
Bunun bu serefsiz kocası kusura vakmayın sınırlıyım bu kadını dun kendı yatagında aldatmış .
Gece kızı apartmana soktu etrafı kolocan ederek
Kızda bu sabah gıttı kaça kaça arabaya bindirdi kızı .
Esımı yolcu edıyordum o sıra
Esımde kendısıyle arkadas
Emre cok buyuk ayıp ettın sana yazıklar olsun dedı
Utanmadı bıle
Esım benı uyardı sakın agzını acma sorumlusu bız olmayalım dedı ama kadını resmen yatagında aldattı bu serefsız
Cok kotu oldum
Bu erkekler neden boyle
Getcekten cok kotu hıssedıyorum sankı ben aldatılmısım gıbı
Bu arkadasta gelıp yatagında hıcbıraey olmaöıs gıbı uyuyacak ve esıyle bırlıkteşık kuracak ve bu sahsıyetsızın yuzu bıle kızarmayacak

Önceden olsa mutlaka bir şekilde söyle derdim
Fakat aldatıldığını öğrenen 10 kadından 9 u faturayı eşe değil partnerine ve bunu
söyleyene kesiyor.
Öyle yada böyle eş affediliyor.
Söylersen ne mi olacak. Siz bildiğiniz için sizinle aralarına mesafe koyacaklar.
Onlar hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam edecek.

Haaa
Ya bu kadın 10 kadından 1 lik kısmı temsil eden bir kadınsa?
Tanıyorsanız ve evet öyle bir kadın bundan eminim diyorsanız
O zaman da tavsiyem
Kendini ifşa etmeden yapacaksın.
Mail olur, telefon olur, imza bir dost.

Bu konuda sizden önce yorum yazdım ve okuyordum, bu durumda siz beni takip ediyorsunuz?
Çok komiksiniz doğrusu, hayal dünyanız geniş. :) Sizden başka kimse hava attığımı da düşünmedi hatta o konuda başka bir üye gelip, o niyette yazmamış belli; ama onun lafını alıp, ben İtalyanlara benziyorum diye hava atmaya çalışan sensin dedi. Neyse ne, niye bu kadar kendinizi önemsiyorsunuz bilmiyorum; ama gitmeniz benim açımdan iyi oldu, alınganlık yapıyorsunuz diye yazarken tereddüt ediyordum.
O üye bendim ;)
Delirtmiştim onu :))))
Hem seni yanlış anlıyor hemde aynı şeyi kendi yapıyordu...
Eksikliği var demek ki kendisiyle barışık değil bu şahıs :))))

Söyleyip söylemeyeceğiniz, yakınlığınıza bağlı. Ben dayanamaz söylerdim sanırım, geri dönüşünde bana ne dediği, ne yaptığı umurumda olmazdı, ister inkar edip "İftira atıyorsun" desin, ister "Sana ne?" desin, ben gördüğümü söyler, yükü salar yoluma bakarım.

Bir de eve gizlice tanga, açılmış kondom bırakın filan tavsiyeleri gelmiş, şaşırdım ki ne şaşırdım, bunu ciddi söylemediniz değil mi hanımlar? Bu gayret neden? Neden illa inandırmak için böyle yapasınız? Ya da kendinizi hiçbir şekilde olaya bulaştırmadan, onları birbirine katıp, uzaktan izlemek... Hoş mu?

Ya kendiniz söyleyin "Böyle böyle gördüm, bilgin olsun arkadaşım; üzerine düşündüm de söylemesem mi diye ama ben olsam bana söylenilmesini isterim dediğim için, anlatıyorum" deyip geçin, ya da hiçbir şekilde bulaşmayın.
Milletin evine tanga bırakmak filan nedir ya?

Bak burda dahi insanlar laf peşinde olduğunu düşünüyo bir de olayın öznesi kadın olsalar demek sanane diyecekler kıssadan hisseyi çıkar işte bu konudan

Back
X