Kadının açılması

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Arkadaşlar sınıfta bi çocuktan hoşlanıyorum
Onun ilgisinden emin değilim
Açılsam ne olur?
Dersin bitmesine 1 hafta kaldı zaten.

biri beni tutsun
Açılıp olumlu yanıt alan oldu mu

Simdi ne alakasi var. Sizin hoslandiginiz farklidir benimki farklidir onunki farklidir. Kisi kisiden kisiye degisir. Belki siz acildiniz olumlu yaklasti mutlu mesut gitriniz. Ben acildim ters tepti. Siz insanlara bakmayin.onu gozlemleyin
Zaten az cok anlarsiniz. Verecegi tepkiyi. Gececi bir hoslantiysa bekleyin biraz daha derim

Arkadaşlar sınıfta bi çocuktan hoşlanıyorum
Onun ilgisinden emin değilim
Açılsam ne olur?
Dersin bitmesine 1 hafta kaldı zaten.

biri beni tutsun
Açılıp olumlu yanıt alan oldu mu
Olumlu yanıtımsı bir şey aldım birkaç ay önce, daha sonra friendzone'a takıldım.
Olumsuz yanıt alsanız da, dünyanın sonu değil. Onun size olan ilgisini yakalayın öncelikle, sonra açılın. Bir sevgilisi olabilir, başka biriyle takılıyor olabilir. Temelsiz risk almayın.

Olumsuz olursa çok üzülürüm falan derseniz açılmayın ama ne olacaksa olsun derseniz söyleyin .
“Beklersen, sadece sana geleni alırsın; ama eğer gidersen, istediğin her şeyi.” Tayfun Topaloğlu
İçinizde kalacağına söyle bence olmayacaksa en azından ben elimden geleni yaptım dersin beklemek çok saçma şimdiye kadar beklediğim hiç biri gelmedi ben de onlara gidip söylemedim hiç keşke söyleseydim pişmanım açıkçası

Şu saçma rollerden çıkalım artık nolur yaa
Erkek ilk adımı atmak zorunda değil niye olsun? Kim uydurduysa kesin çok garanticiydi ya da özgüvensiz.
Siz de hoşlanıyorsanız ilk adımı atın tabi ki atmamak için sebebiniz yok.

Kadınlar arasında böyle bir övünme olayı bile var. İşte beni gördü beğendi, açıldı, çok peşimde koştu gibi. Çok saçma geliyor bana

Kadınlar arasında böyle bir övünme olayı bile var. İşte beni gördü beğendi, açıldı, çok peşimde koştu gibi. Çok saçma geliyor bana
Bana da çok özgüvensizce geliyor. Sanki egonu tatmin ediyormuşsun gibi. Noluyor mesela çok peşinden koşulan az peşinden koşulandan ya da hiç peşinden koşulmayandan daha mı değerli oluyor? Alakası yok. Özgüvensiz tesellisi sadece

Aynen öyle. Eşimle tanıştık süreci hızlandıran biraz da benim girişkenliğim oldu hiç de pişman değilim ohh. Hatta bazen "ne güzel bastım ama sana nikahı" diyorum. Ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…