- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Hiç sohbetiniz oldu mu? Yaklaşımını ölçmek adına?Arkadaşlar sınıfta bi çocuktan hoşlanıyorum
Onun ilgisinden emin değilim
Açılsam ne olur?
Dersin bitmesine 1 hafta kaldı zaten.
biri beni tutsun
Açılıp olumlu yanıt alan oldu mu
Olumlu yanıtımsı bir şey aldım birkaç ay önce, daha sonra friendzone'a takıldım.Arkadaşlar sınıfta bi çocuktan hoşlanıyorum
Onun ilgisinden emin değilim
Açılsam ne olur?
Dersin bitmesine 1 hafta kaldı zaten.
biri beni tutsun
Açılıp olumlu yanıt alan oldu mu
Çıkma teklifi tabirine hastayım Evva. Benimle çıkar mısın mı dedin?Ben zamanında çıkma teklifi etmiştimkabul etmedi sonra aradan biraz zaman geçti peşime takıldı ama ben ne yaptım senmisin beni istemeyen dedim ve istemedim
Oğlum dedim ben seni seçtim annamıyonmuÇıkma teklifi tabirine hastayım Evva. Benimle çıkar mısın mı dedin?
Kadınlar arasında böyle bir övünme olayı bile var. İşte beni gördü beğendi, açıldı, çok peşimde koştu gibi. Çok saçma geliyor banaŞu saçma rollerden çıkalım artık nolur yaa
Erkek ilk adımı atmak zorunda değil niye olsun? Kim uydurduysa kesin çok garanticiydi ya da özgüvensiz.
Siz de hoşlanıyorsanız ilk adımı atın tabi ki atmamak için sebebiniz yok.
Bana da çok özgüvensizce geliyor. Sanki egonu tatmin ediyormuşsun gibi. Noluyor mesela çok peşinden koşulan az peşinden koşulandan ya da hiç peşinden koşulmayandan daha mı değerli oluyor? Alakası yok. Özgüvensiz tesellisi sadeceKadınlar arasında böyle bir övünme olayı bile var. İşte beni gördü beğendi, açıldı, çok peşimde koştu gibi. Çok saçma geliyor bana
Aynen öyle. Eşimle tanıştık süreci hızlandıran biraz da benim girişkenliğim oldu hiç de pişman değilim ohh. Hatta bazen "ne güzel bastım ama sana nikahı" diyorum. Ne var bundaBana da çok özgüvensizce geliyor. Sanki egonu tatmin ediyormuşsun gibi. Noluyor mesela çok peşinden koşulan az peşinden koşulandan ya da hiç peşinden koşulmayandan daha mı değerli oluyor? Alakası yok. Özgüvensiz tesellisi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?