• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadının alyansını çıkarması

çıkarttıktan sonra takmayı unutmuştur,ya da canı çapkınlık yapmak istemiştir ya da sıkıntılı bunlu bir bayandır sıkmıştır yüzük onu ya da alışamamıştır ya da kadınlarda o kadar çok takı varki belki başka bir yüzük takmak istemiştir,ben mesela alyans (ama ben bekarım,gerçi evli olsamda takmam)takmam severim iddialı takıları iri yüzükler takarım parmağıma,amma bahane buldum hee sırnaşık şey

elini sıkmış veya çıkarttıktan sonra birdaha takmayı unutmş olsa gerek.diğer seçeneği düşünmek bile istemiorumm(evli olduğunu gizlemek )

Yok canım daha neler .. :mymeka:
Kimi kadın da alyans takmayı sevmiyor,bu konu daha önce işlenmişti ve alyansı bir kıstas olarak görmediklerini söylemişlerdi ve söyleyenlerinde hepsi bir çok yazılarında kocasından sevgi dolu sözlerle bahsedenlerdi..Arkadaşlarıma söz söyletmem..
Çapkınlık yapmak isteyip de alyansını çıkaran kadın azdır..:1closedeyes:

Mesela ben hamilelik sürecimde çok kilo aldığım için çıkartmıştım.
Doğumdan sonra da 1 yıl takamadım.yerimseniben

Yani,şıklara kilo aldığı ve yüzüğünü büyültmeye üşendiği içini ekleyebilirsiniz.:1rolleyes:

Valla ben geçen senenin sonundan itibaren hiç takmıyordum.
Eve gelir gelmez çıkarıyordum daha sonra dışarı çıknca da takmayı unutmaya başladım.
Sebebi çok bol gelmesiydi.
Bir anda çok kilo verdim. Tekrar kilolarımı geri alırım düşüncesiyle alyansımı daraltmadım.
Ta ki geçen pazartesiye kadar daralttım artık.
Şimdilik takıyorum ilerisini bilemem..

İnsanın içinde olduktan sonra alyans var yada yok ne fark eder. :1closedeyes:
Hemen kötüye yormayalım derim:kahve:

Yok canım daha neler .. :mymeka:
Kimi kadın da alyans takmayı sevmiyor,bu konu daha önce işlenmişti ve alyansı bir kıstas olarak görmediklerini söylemişlerdi ve söyleyenlerinde hepsi bir çok yazılarında kocasından sevgi dolu sözlerle bahsedenlerdi..Arkadaşlarıma söz söyletmem..
Çapkınlık yapmak isteyip de alyansını çıkaran kadın azdır..:1closedeyes:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bende takmıyorum alyans.eşim mihç çıkarmaz parmagından ama ben takmıyorum genelde.evde zaten takmıyorumda dısarı çıkarkende bazen unutuyorum.eşim biraz sitemli bu konuda ama napim unutuyorum işte :)

fisfisfisBelki kocasına kızmıştır ,veya bir iş için çıkartmıştır takmayı unutmuştur,zannetmiyorum ki başka bir şey için çıkartsın

valla ben 2 senede 2 kez alyansını evde unutan eşime yaptıklarım düşünülürse ben takmasam neler olur bilmiyorum....belki evlilik yada sevgi göstergesi olarak şart değil ama evli bay ve bayanın alyans takması taraftarıyım kesinlikle....oyüzden takmama sebebihakkında bişey diyemiycem...

Valla ben geçen senenin sonundan itibaren hiç takmıyordum.
Eve gelir gelmez çıkarıyordum daha sonra dışarı çıknca da takmayı unutmaya başladım.
Sebebi çok bol gelmesiydi.
Bir anda çok kilo verdim. Tekrar kilolarımı geri alırım düşüncesiyle alyansımı daraltmadım.
Ta ki geçen pazartesiye kadar daralttım artık.
Şimdilik takıyorum ilerisini bilemem..

Heyyy gidi gençliğim heyyy!!!:ssz:
Rabbim yepyeni pırıl pırıl alyans nasip etsin inşallah!:nazar::16:

Bende çoğunlukla çıkarıyorum, rahatsız ediyor beni ne var bunda?!

Neden bu tür şeylerin altında birşey aranır ki;size mi soracaklar ne takıp takmayacaklarını.

İsteyen,seven takar; istemeyen veya rahatsız olan takmaz. Bu kadar basit.

Bir de konu açılmış bununla ilgili.Hey Allah'ım ya!

önemli olan parmağına taktığın değil,kalbine taktığındır..eşimde bende takmayı sevmiyoruz,takmıyoruz..

Back
X