Kadinin biriyle kavgaya tutustum

İyi yapmışsınız. Ben olsam bende kızarım. Yazık ya hu nasıl dayanıyolar ağlamasına yavruların.

Geçen gün bir züccaciye dükkanına girdim. Çıkarken arkamdan 4 yaşlarında bi çocuk koşarak geldi. Ayağı kayınca önce bana çarptı sonra da yerdeki tabaklara. Aklım gitti çocuk kafasını bi yere çarptı diye. Ama babası ne yaptı? Koşarak gelip tabak kırdı mı diye baktı, sonra benden özür diledi ve çocuğa niye adam gibi durmuyosun diye bağırdı! Nevrim döndü resmen.Sen adam mısın ki el kadar çocuktan adamlık bekliyosun dedim. Benden özür dilerken kibarlıktan öleceğine çocuğuna azıcık şevkat göster düştü çocuk dedim. Sana mı sorcam nasıl davranacağımı dedi! Şahit olanlarda tepki gösterince bişey diyemedi artık.

Çok sinir oluyorum böyle vicdansız insanlara..

Ne ayıp ya, hele şeyini yirtarim demesine gözlerim yerinden açılıp, kocaman oldu.. ıııyyy
Keşke her anne sizin gibi, her insanda sizin yaptığınızı yapsa!

Böyle bir durumda, yurt dışında çok önem veriyorlar, ama bildiğim kadarı ile Türkiyedede öğle olmalı.
Ama polis bu durumu biraz ciddiye almamış olmalı, yurt dışında böyle bir şey olsaydı, konuşmak ve durumu kontrol etmek için, mutlaka kapıya dayanırdı.

Umarim, bir dahaki severe , aynı şekilde davranirsiniz!!:)
Çok üzüldüm o kuzulara!

Kadın, çocuklarını bir süre duymamak için, dışarı atmış!

birtanem konuyu okurken hiç şaşırmadım...senin ble davrancağına emindim...sen ne kadar iyi bir annesin yaaa :nazar
sadece kendi çocğun değil başla çocuklarında ağlamasına kuyamıyorsun canım benimm
iyi yapmışsın helal olsun vallaa...
o kadın anca bağırırı...havlayan köpek ısırmaz derler ya aynen öle...
bundan sonra bulaşmamaya çalış...çifrkeften sana çamur sıçramasın canım..

cocukların aglamadan zıyade orada bırakılmasına cok kızdım ayakları yalın ayak

valla bılmıyorum ya kadın da bı neye ugradıgını sasırdı dıye dusunuyorum
Eşimede ayagını denk al içimdeki canavar uyandı ona göre dedim
Bağıranın ben oldugumu anlayınca çok şaşırmış :)

kocanın gözü korkmuş iyi olmuş
ama cidden ya yalın ayak nasıl salabilir olmazkii

aferim sana iyi yapmışsın. geçen haberde gçrdüm kadını yolda bıçaklıyo adam öbür adamda kadını gördüğü halde yanından geçip gidiyo. bu kadar duyarsız bi toplum olmaya bşladık maalesef.
o yüzden duyarlılığından dolayı seni tebrik ederim canım

Bence de iyi yapmışsınız.. kadın çocuk yetiştirmiyor sanki evine yavru köpek almış atmış bahçeye! Yazık!

Bir daha polisin dediği gibi muhatap olmayın, kadının seviyesi ortada,ettiği küfürler ortada.. yazık ki kendi gibi çocuklar yetiştirecek..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

İnsnalar da cinnet geçirecek yer arıyor arkadaş
Özellikle büyük şehirlerde
Metrobüste biri diğerinin ayağına bassa yanlışlıkla
Direk mahalle kavgasına tutuşuyolar

Pardon denir, olay kapanır normalde
Ama yok iş ve yol stresini birbirinden çıkarmadan olmuyo

Senin ki de çocuklarına mı eşine mi ne kızmış
Sana patlamış

Bence en güzeli muhatap olmamak
İstanbul da kimin ne olduğunu bilemiyosun çünkü

çekirgee ; kadın konustu ama ben o kadar bagırdımkı
kendımden korktum yanı galıba ben sınırlıydım kadından cıkardım :)
kadın bana zilli zilli diyip beni benden aldı zaten

Cute ciğim
Tepkini koyman çok güzel,
Çocuk sahibi olmanın ne kadar meşakkatli bi olay olduğunu sen çok daha iyi bilen birisin
Ama Allah her hakedene çocuk vermediği gibi, haketmeyenlere de çocuk verebiliyor,herkesin imtihanı başka

İyi ki tepki göstermişsn ama işte karşıdakinin ne diyeceğini ne seviyede olduğunu bilemiyo ki insan
Küfür duymaktan çok korkarım çünkü nefret ederim, sırf bu nedenle bi çok tartışma olayından kaçınıyorum
Tanımadığı insanlardan hiç beklemediğin tepkiler alıp sonra canını sıkıyo insan çünkü
O laf ne ya öyle iğrenç kadın
Seviyesiz belli ki
Bi daha muhatap olma zaten o polis korkusu ona yeter...

ben konunu yenı göruyorum
cutemoma bak sen o sessız kız gıtmış aslan olmuş aslan. demek kı çoçuk boyle birşey....ins senın kadar duyarlı bır anne olurum bende

ben konunu yenı göruyorum
cutemoma bak sen o sessız kız gıtmış aslan olmuş aslan. demek kı çoçuk boyle birşey....ins senın kadar duyarlı bır anne olurum bende

ilk defa bu kadar astım kendımı kadına cevap veıryorum ama varya zangır zangır tıtrıyorum gozlerım doldu
kavga bıttı balkonda yere oturdum agladım benım sakın huzurlu bır yapım var benı bıle ne hale getırıyorlar

ayrıca kocamın gozunu korktuttum cok ıyı oldu

Ya bi de şöyle gıcık bi durum var
O kadınla bağırışırken sana ....yırtarım derse ve bunu çevredekiler de işitirse dikkatler direk senin orana dönüyor
Bu durumda gel de kavgaya devam et
Oturup ağlanır tabi sinirden
Çirkef olacan ki devam edebilesin

kadın bundan sonra daha dikkatli olur umarım
çevreye duyarlı olmak lazım,
iyi yapmışsınız amaaan bana ne diyip geçmemişsiniz.
Bu tarz şikayetler artık Türkiyedede olmalı bence,
aileler yurt dışında çocuklarına bağıramıyor bile korkudan./B]

Kadini cocuklara bagirirken gordum bugunde bahcede yun karistiriyodu cocuklar bi ciktim balkona
Bana baksana sen dedim seytan gorsun yuzunu delimidir nedir dedi

Allahım inşallah gercekten anne baba olabılecek ınsanlara çocuk verir inşallah ..böyle ınsancıklarda anne oluyor maalesef.......

Bende yaşadım böyle bir olay ne yazık ki küçüktüm 8 yaşlarında falan annem ders çalıştırıyordu sorduğu bir soruyu yapamadığım için tokat atıp kapının önüne atmıştı beni tamda kış aylarıydı dışarda kar falan vardı kapının önünde epey bekledim ağlayarak sonra apartmanda oturan bir bey beni öyle görünce kapıyı çalıp anneme niye böyle yapıyorsunuz diye uyarmıştı ama annemi ikna etmek kolay olmamıştı sonra eve alıp tuvalete kapatmıştı karanlıkta birkaç saat beklemiştim ne yazık ki herkes anne olamıyor işte :105:

ben olsam eşek sudan gelinceye kadar döverdim bakalım kendinden güçsüz birini dövmek nasılmış çıldırdım ben burda valla ben o balkondan atlar gebertirdim onu manyağa bak anne değil bunlar yanından bile geçemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…