Çok rahatsız bir durum yaşıyorsanız regl gecikene kadar direkt kan testi yapmanızı öneririm.
Buradaki kimse ilişkinizin boyutunu, vajinanızın içine o anın şartları ile sperm girip girmediğini bilemez. Yargılamak elbette kimseye düşmez ama özel hayatınızda da anlatsanız eleştiri alacağınız bir konuyu buradan açtığınızda eleştiren de olacaktır elbette. Eleştirmeyen de olacaktır. Herkesin görüşü farklı ve ilişki yaşayan da sizsiniz. Buradan sormakla hamilelik belli olmaz. Bence bu kadar korkuyorsanız ve takıntısıysanız ya korunun ya da yapmayın. Sağlığınız için söylüyorum.
O takıntıları çoktan atlattım. İmkansızdı zaten hamile olmam. Ama kendimi inandıramıyordum, atlattım o dönemleri çoktan. Benim burda rahatsız olduğum o dönem açtığım konulara gelen yorumlar malesef.
Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim korunmasız ilişkiye karşıyım.
Sevişmeyi biliyosan korunmayıda biliceksin ahlaksızlık değil cahillik bu.
İnanın hamile kalmam imkansızdı. Okb denen şeyi yaşamadığınız için neleri taktığımı anlamamanız normal. Yani ortada korunmasız bir ilişki yoktu.
Konu sahibesi ben evlilik disi cinselllige karsi degilim, kendim yasadim da.
Ama sana gelince 548585875475475 kez konu actin. Belli ki hamilelik isine kafa takmissin, kendine cok eziyet ettin. Sen iyice tedavi olmadan cinsellik yasama , ciddiyim kendini yiyip bitiriyorsun. Insanlar da ilk konuna guzelce cevap verdiler, ayni konuyu 2-3 kez daha acinca artik kafa buldular. Insanlar ilk konuna hamile degilsin diye 438437847 kez yazdi, sen israrala tekrar konu actin. Insanlar da degilsin dedik ya seklinde cevap verdiler, ne yapsinlar?
Tabii ki de boynuma boşaldı sildim diye anlatırsa midemiz bulanır. Tüm site o özel anda ne olduğunu öğrendi. Bir de Okbli de olsa nasıl hamile kalınacağını bilmeden ilişki yaşayan tıp öğrencisine inanmak içimden gelmiyor.Konu sahibesi ben evlilik disi cinselllige karsi degilim, kendim yasadim da.
Ama sana gelince 548585875475475 kez konu actin. Belli ki hamilelik isine kafa takmissin, kendine cok eziyet ettin. Sen iyice tedavi olmadan cinsellik yasama , ciddiyim kendini yiyip bitiriyorsun. Insanlar da ilk konuna guzelce cevap verdiler, ayni konuyu 2-3 kez daha acinca artik kafa buldular. Insanlar ilk konuna hamile degilsin diye 438437847 kez yazdi, sen israrala tekrar konu actin. Insanlar da degilsin dedik ya seklinde cevap verdiler, ne yapsinlar?
Malesef öyle olmadı. İlk konumdan itibaren saldırmaya başladılar. Dediğiniz gibi olsa burda bu konuyu açmam. Haklı olurlar çünkü. Okb olduğumu belirtince de ona da laf attılar. Ki sadece bana değil genel konulara karşı tavır bu.
Tabii ki de boynuma boşaldı sildim diye anlatırsa midemiz bulanır. Tüm site o özel anda ne olduğunu öğrendi. Bir de Okbli de olsa nasıl hamile kalınacağını bilmeden ilişki yaşayan tıp öğrencisine inanmak içimden gelmiyor.
Konu sahibesi bu dediklerim beni kadın düşmanı yapmaz duruşum biliniyor. Ben ilişki yaşanmasına karşı değilim. Tek karşı olduğum nokta korunmayı, hamile kalmayı bilmeyenler ve psikolojik sorunları olanlar yaşamasın yeter. Sonra tokalaştığı adamların ellerinden veya avm tuvaletlerinden bulaşacağını sandıkları meniyle hamile kalacaklarını düşünüyorlar...
Bunun icin yuzyillar gecmesi gerek. Hatta kendi dusuncem bunun hicbir zaman gerceklesmeyecegi. Les dusunceli insanlari duymamaktan baska yolu yok bunun.Bundan 1 ay kadar önce sanırım burada hamile miyim diye konular açmıştım. Sevgilimle bir şeyler yaşamıştım ve derdimi kimseye anlatamadığım için sizlere anlatmıştım. Yaptıklarım birilerine göre yanlış belki. Ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ve pişman da değilim.. her neyse okb hastasıyım ben. Bilenler bilir ara ara çok tetikler bu hastalık. Tam o ara takmıştım hamileliğe. Kaç kere idrar testi mi yapmadım, kan testi mi yapmadım neler neler. 3 kan testi yaptım üçünün de yanlış olduğuna inandırıyordum kendimi. Okb böyle bir şey. Beni tek rahatlatan derdimi paylaşmaktı. Ama çoğu üyeden gelen yorum gerçekten beni daha da kötü yaptı. Yok iğrençsin, midemi bulandırdın, her haltı yapmasını biliyosun da bunu mu bilmiyosun vs vs. O zaman bunun üstğnde durmadım çünkü kendi derdimle meşguldum. Geceleri uyuyamıyor her gün ağlıyordum. Neyse ki atlattım o günleri geçti kriz. Az önce benim konuma benzeyen bir konuya denk geldim yine saldırmış kk kadınları. İnanın hepsi namus bekçisi. Kızın ne ahlaksızlığı ne namusu kalmış. Sonra bir de eklemişler allahım sen benim evlatlarımı koru diye. 20 yorum varsa 19u iğrenç espri ve aşağılamalarla dolu. Karşısındakini ezerek kendinin ne kadar namuslu olduklarını yarıştırmışlar. Kimsenin istediği karşısındakini eleştirip yol göstermek değil yani amaç ego tatmin etmek. Ve ben bu tarz insanlardan gerçekten sıkıldım. Kadınları aşağılayan, namusu bacak arasında arayanların başında yine kadınlarımız geliyor malesef. Bu konu kapanabilir belki ya da ceza alırım ama bundan sonra tek istediğim bu ülkede birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyen, sevişmeyi kadına ceza olarak algılayan, evlenmeden sevişen kadın her şeyi hak ediyordır kafasıyla yaşayan insanlar olmasın. İyi günler dilerim..
Sorma çoğumuz istemezdik.Yuh bu neben bu ayrintilri hic bilmiyordum
+1Bak bestlove, sen de haklisin tabi ki.
Senin konun ben cinsellik yasadim ayip mi gunah mi sizce degildi, hamile miyim sizceydi. insanlar da senin sormadigin ve ustlerine vazife olmayan seylere yorum yaptilar. Lakin burdaki cogunluk kadin muhafazakar. Senin taslanman normal. Baska bir konuda, konu bambaska bir sey ama insanlar konu sahibesinin bara gitmis olmasina takildi sonra konu bardan aldi yurudu oysa ki konu bambaska bir seydi.
En iyisi bilgilendirici yorumlara cevap yaz, tesekkur et gec. Sacma sapan konusanlari kib yap gec.
Ama ne dedigini anladim ve haklisin. Baska kadina cinsellik yasadi diye o..u fa..se damgasi vuranlar, ima edenler zaten kendi bekaretlerini en cok para sayana, en iyi imkan saglayana, en hayirli kismete uygun fiyata satip nikah yapmak seklindeki kafalar. Boyle kadinlarin kafasinda kendileri birey degiller, bacakaralari da en iyi teklifi veren kismete sunulmak uzere hediye paketi. Bekaret, evlenecek erkek bulma pazarligindaki degerlerini arttiriyor, mal degerini dusurmek istemiyorlar bu kadar.
Sen bu kafadan ne bekliyordun ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?