Kadının en büyük düşmanı kimdir?

çoğunluk kadın demiş. ilginç.
ben ve çok az kişi farklı cevap vermiş.

Bence duruma göre değişir. Peşine takıntılı bir psikopat takılırsa düşmanı o olur.Tabi kendi psikolojisi, cesaretsizliği, bilgisizliği de düşmanı olabilir.

Bence duruma göre değişir. Peşine takıntılı bir psikopat takılırsa düşmanı o olur.Tabi kendi psikolojisi, cesaretsizliği, bilgisizliği de düşmanı olabilir.

aslında buda doğru.
kişiye göre değişir. yaşadıklarınada. haklısın.

Genelde bu soruya kadın die cevap verilir...
Ama bence bir kadının en büyük düşmanı cehalettir...
Çünkü akıllı bir kadın....
Aynı zamanda hemcinsini ve bir erkeği idare etmesini çok iyi bilir...

ben cehalet diyorum. cehalet olduğu yerde kadın her zaman ezilmeye,sindirilmeye,susturulmaya mahkumdur.

Elbette sorunun cevabı kişiden kişiye ve durumdan duruma göre değişir, ama bence genel anlamda bakarsak cehalettir...hatta bir "toplum"un en büyük düşmanıdır cehalet.
Cahillik insanı her türlü yanlışa sürükleyebileceği gibi cahil insanı kandırmak da kolaydır, işte bu yüzden tehlikelidir...hem bir kadının cahil olması tehlikelidir hem de çevresindekilerin....

"En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır." M. Kemal Atatürk

Son düzenleme:
kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır.
ama diyelimki eşi böyle bir insan değil o zamanda kadının en büyük düşmanı ego sudur.

Kadının en büyük düşmanı kadındır.
Bu okulda böyledir, işyerinde böyledir, akrabalık ilişkilerinde böyledir.
Hatta trafikte bile böyledir.

En büyük düşmanı yine kadındır..
Hırsı kini ve nefreti varsa bunu aşamamışsa bütün kötülüğünü kusmaya başlar ..

kadınların en buyuk dusmanı selulittir! olumunekankayizsmile
saka bır yana kadın vaaar, kadın var sımdi...
tehlıkelılerden uzak durmayı bıleceksın sadece... gercı bır ıpde ıkı cambazda durmuyor, o ayrı :umursamaz:
bence kadının en buyuk dusmanı cehalet ve nefsi...

Kadınların en büyük düşmanı hemcinsidir.

Örn : Kayınvalide
Görümce
Elti
Eşinin kendisini aldattığı başka bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…