Yengen boşanmış mı?Allah daim etsin huzurlarını...Çok sevindm mutlu olmalarına. Yengen de olgunlaşmıştır o yaşta iyice.Abim 27 yengem 44 yaşında idi evlendiklerinde
Internette uzuuun bir süre yazistiktan sonra buluşmaya karar veriyorlar ve BAM!Ilk görüşte ask
Yengem evlenmek istememiş abimle ama abim cok istemiş..annemler başta olur mu öyle şey falan deseler de kabul ettiler bi noktadan sonra
Iyi ki evlenmişler diyorum ama çoğu zaman yengem superdir cok kafadir bi kere
Valla cok minnoslar cok yakistiriyorum ben onlari masallahlari var
Yengemle annem arasinda 9 yaş var ve yengem anneme annecim der cok severler birbirlerini allah bozmasin
Yani oldu mu oluyo onlarin da kaderlerinde birbirleriyle olmak varmis iste
Yok yengem hiç evlenmemiş o yaşına kadar..annesi babasi yoktu yengemin bi abisi vardi birlikte oturuyorlardı..yengem bizi ailesi bildi o sebeple.hatta bize tanismaya geldi, eve dönünce annemi aramış demiş ki bu durum sizin için zor tahmin edebiliyorum, oglunuzu kirmamak kaybetmemek için bu iliskiye onay verdiyseniz nolur söyleyin, ben ondan ayrilayim siz kötü olmayin çocuğunuzla çünkü ben ona cocuk veremeyebilirim sizi babanne yapamayabilirim demiş...annem de kizim sen ki bana böyle bir duyarlilikla geldin ya, sen niyetinin güzelliğini kanitladin benim kizimsin artik yaşın başın önemli degil demişYengen boşanmış mı?Allah daim etsin huzurlarını...Çok sevindm mutlu olmalarına..Kadın da olgunlaşmıştır o yaşta iyice.
ben zamanında benden 2 yaş küçük biriyle flört etmiştim. yok yapamadım beni çok rahatsız etti psikoljisi.erkegin benden büyük olmasını benim için önemli mesela ama bu benim için geçerli ben yapamadım ayrıldım.erkek benden büyük olunca sanki daha iyi korur kollar gibi geliyor bana.ama senin kafan uyuyorsa mutluysan problem etme derim.ben kedim yapamadım.o düşünce beni çok rahatsız etti.merhaba
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.erkek arkadaşım benden 7 yaş küçük.3 yıldır konuşuyoruz.birbirimizide 4 yıldır tanıyoruz.aynı iş yerinde çalışıyoruz fakat sevgili oldugumuzu kimse bilmiyor.o insanların iş yerindekinlerin tepkisinden de korkuyor.aslında çok fena biri fakat görünüşte çok sessiz duran birisi bende çok dışa dönük birisiyim.ailesi kapalı bir aile benim ailem o kadar kapalı değil.farklı şehirlerde yaşıyorlar.kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.ailelerin kültürel olrak farkları var ama ben onu çok seviyorum.onunda öyle oldugunu düşünüyorum 7-8 yaş sizce evlilkte çok büyük sorun olurmu.benim ruhum ondan daha genç o biraz daha yavaş birisi.fiziksel olarak aramızda büyük bir farklılık yok.fakat evlenirsek ailesinin şehrinde yaşayayıp yine aynı iş yerinde çalışacagız.şuanda oldugumuz iş yerinden tayini çıktı ve gidiyor.sizce bu evlilik başarılı olurmu.seviyoruz birbirimizi...
Yok yengem hiç evlenmemiş o yaşına kadar..annesi babasi yoktu yengemin bi abisi vardi birlikte oturuyorlardı..yengem bizi ailesi bildi o sebeple.hatta bize tanismaya geldi, eve dönünce annemi aramış demiş ki bu durum sizin için zor tahmin edebiliyorum, oglunuzu kirmamak kaybetmemek için bu iliskiye onay verdiyseniz nolur söyleyin, ben ondan ayrilayim siz kötü olmayin çocuğunuzla çünkü ben ona cocuk veremeyebilirim sizi babanne yapamayabilirim demiş...annem de kizim sen ki bana böyle bir duyarlilikla geldin ya, sen niyetinin güzelliğini kanitladin benim kizimsin artik yaşın başın önemli degil demiş
10 yildir evliler görseniz 3 aylik evli sanırsınız göz göze diz dize maşallah
fena biri değil derken huysuz aksi biri değil anlamında kullnadım o lafı."Aslinda cok fena biri " derken neyi kastettiniz cok merak ettimEger aklinizda soru isaretleri varsa evliligi dusunmeyin derim
ben 34 yaşındayım o 27 yaşında.ama ben bazı erkekleri görüyorum 30 yaşında ruhen 40 yaşında bir adam gibi içi geçmiş.benimkide 27 yaşında ama 35 yşındaki bir adamın ruh hali var.ben öyle değilim çok hareketli ve aktif biriyim.ailesel olarak evlendiğimizde onun ailesinin yaşadıgı şehirde oturacağımız için kafama onların bunun üzerinde baskı kurması ve evliliğimizi etkilermi soru dur..Yaşları yazaydınız bir zahmet.
Ya ne kadar hareketli cıvıl cıvıl olsanız da bence 7 yaş çok.
Erkek kadından daha geç olgunlaşıyor bana göre.
Tek sorun buda değil, ailesel farklılıklar var bence her türlü zorlanırsınız çok sorun yaşarsınız gibi.
ben elalemin lafıyla yaşamıyorum ama o elalemin lafına kafayı taktıgını görüyorum.siz haklısınız insanların ailesi ve başkalarının lafıyla yaşaması sadece umutlarını öldürürr...Ölümlü dünya içinden ne geliyorsa o olsun. Bomba patladı 28 kişi öldü sanane milletin lafından...
kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.
bencede yaştan önemli sorunlar var hayatta ama işte bazı insanlar öyle düşünmüyor.bişey soracam kuzeninizin ailesi ve çevresel faktör yapısı nasıl acaba.nasıl bir aile erkeğin ailesi bu konuda bilgi verirmisiniz..Sanki yaştan daha onemli sorunlar var ne dersiniz? Benim kuzenimin iki ay sonra düğünü var ve oda 7 yaş büyük damattan...
işte ben bunu diyorum ama o niye hala demedi bilmiyorum.biz 3 aydır konuşmuyoruz.bi erkeğin bi insanı tercih edeceğinde maksatı farklıysa o ayrı tabi.çok konuşan biri değil.bende bilmiyorum.eger hayırlıysa evlenelim zaten ama.oda aldıgı bu ahla bir ömür mutlu olmaz umarım.insanlar bu kadar şerefsizse benimde yapacak bişeyim yok napıyım...Eğer evlenebilirseniz tabi
Hata yapıyor gibi düşünüyor bu yüzden paylasmiyorum yadirganacagini düşünüyor
Bende mantıklı birini secmemistim evlenirken ailemin tepki vereceğini biliyordum ama SEVDİĞİM icin GÖZÜM BİR ŞEY GÖRMEDİ herkese İLAN ettim ben bu adamla evlenicem diye doğru ve ya yanlış benim secimim bu kimin ne düşündüğü umrumda değil dedim
O niye böyle dememiş ki hala?
ben elimden geleni yılardır yapıyorum.sevdiğim için o yapamazsa o da onun sorunu.ben allaha havale ederim ama sevmeminde bedelini ödemiş olurum...Kim ne der diye düşünmeden içinizden geleni yapın yıllar sonra geriye baktığınızda hayatınızın pişmanlığı olmasın
ne diyim o zaman.böyle şerefsiz ve karaektersizlerde bi insanın hayatını mahvetmiş olur başka bişey olmaz...İyide adam evliliğe yanaşmıyormuş zaten,siz niye bu soruyu soruyorsunuz...ayrıca o da yedi yaşı fazla buluyorki kimseyle paylaşmıyor...benim fikrim o sizinle evlenmeyi planlamıyor
ben gidiyim en yakın zamanda evlilik için bişeyler yapacam dedi...İyi de önce bi yüreklilik gösterip evlenme teklifi etsin siz sonra bunları düşünün derim
merhaba
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.erkek arkadaşım benden 7 yaş küçük.3 yıldır konuşuyoruz.birbirimizide 4 yıldır tanıyoruz.aynı iş yerinde çalışıyoruz fakat sevgili oldugumuzu kimse bilmiyor.o insanların iş yerindekinlerin tepkisinden de korkuyor.aslında çok fena biri fakat görünüşte çok sessiz duran birisi bende çok dışa dönük birisiyim.ailesi kapalı bir aile benim ailem o kadar kapalı değil.farklı şehirlerde yaşıyorlar.kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.ailelerin kültürel olrak farkları var ama ben onu çok seviyorum.onunda öyle oldugunu düşünüyorum 7-8 yaş sizce evlilkte çok büyük sorun olurmu.benim ruhum ondan daha genç o biraz daha yavaş birisi.fiziksel olarak aramızda büyük bir farklılık yok.fakat evlenirsek ailesinin şehrinde yaşayayıp yine aynı iş yerinde çalışacagız.şuanda oldugumuz iş yerinden tayini çıktı ve gidiyor.sizce bu evlilik başarılı olurmu.seviyoruz birbirimizi...
benim korkum hiç bilmediğim bi dünya içinde yaşarken ailesinin yaş meselesi yüzünden sürekli onu kışkırtımı diye bende emin değilim.ailesini tanımıyorum çünki...Yaştan ziyade erkek arkadasinizin tavrina takili kaldim
Şimdiye kadar sizi sahiplenip insanlara yada ailesine karsi bu insan benim evlenecegim kadin dememisse sizi uzmek istemem ama evlenirseniz dahi cokta arkanizda durmaz o evlilikten huzur bulqmazssiniz gibi geliyor
Tabi bu benim kendi kanaatim yinede sizin bileceginiz is
iştee bilmiyorum ben onun beni sevdiğini söylemesine inanaıyorum bilmiyorum.ama yıllardır böyle kandırılıyorsam napabilirim.ben gerçekten seviyorum.oda onun karektersizliği derim allaha havale ederim...sagolasın canım..Yaşın hiç bir önemi yok tabiki siz sevdik ten sonra.
Ama malesef kaç yıldır birliktesiniz ve bu birliktelikten kimsenin haberi yok herkesten saklanıyor en acısı da yaş farkı yüzünden karşı taraf evliliğe yanaşmıyor. Canım çok üzülerek söylüyorum seni sevseydi göğsünü gere gere herkese söylerdi. İki yetişkin insanın birbirini sevmesinden doğal ne varki dünya da.
Hakkında hayırlısı olsun umarım yaniliyorumdur ve sen çok mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?