KADININ ERKEKTEN 7 YAŞ BÜYÜK OLMASI

Yengen boşanmış mı?Allah daim etsin huzurlarını...Çok sevindm mutlu olmalarına. Yengen de olgunlaşmıştır o yaşta iyice.

Bence sizden cok erkek arkadasiniz yas konusunu problem ediyor. Bir cok arkadasta buna benzer seyler yazmis zaten ve haklilar. Eger o problem etmiyor olsaydi aile veya cevreden gizliyip evlenmek istememezlik yapmazdı.

Yengen boşanmış mı?Allah daim etsin huzurlarını...Çok sevindm mutlu olmalarına..Kadın da olgunlaşmıştır o yaşta iyice.
Yok yengem hiç evlenmemiş o yaşına kadar..annesi babasi yoktu yengemin bi abisi vardi birlikte oturuyorlardı..yengem bizi ailesi bildi o sebeple.hatta bize tanismaya geldi, eve dönünce annemi aramış demiş ki bu durum sizin için zor tahmin edebiliyorum, oglunuzu kirmamak kaybetmemek için bu iliskiye onay verdiyseniz nolur söyleyin, ben ondan ayrilayim siz kötü olmayin çocuğunuzla çünkü ben ona cocuk veremeyebilirim sizi babanne yapamayabilirim demiş...annem de kizim sen ki bana böyle bir duyarlilikla geldin ya, sen niyetinin güzelliğini kanitladin benim kizimsin artik yaşın başın önemli degil demiş
10 yildir evliler görseniz 3 aylik evli sanırsınız göz göze diz dize maşallah

Yazınızı yaridan sonra okumadim, fakat şunu söyleyebilirim. 3yil sevgili olup ayni yerde çalışıp bunu kimseye duyurmamak büyük başarı. Belliki sizden utanıyor, gerçekten karakterli bir insan emin olun bunu yapmaz. Evlensek mutlu olurmuyuzdan önce bence erkek arkadaşınızla bu sorunu halledin. İster 7 yas olur ister 10 kimseyi ırgalamaz. Erkek aarkadaşınızın bunu fark etmesi gerekiyor. Sizin arkanızda durmalı elinizi tutup insan içine çıkabilmeli sizle. Çok ekstrem bir durum değil bu kendinizi kötü hissetmeyin. Fakat erkek arkadasiniz acil kendini toparlamali

Ben de esimden 1.5 yas buyugum, olabilir boyle seyler. Cok takilmamak gerek, fakat burada baska bir sorun var. iliskinizi kimse bilmiyor, acaba utandi mi bu iliskiden de sakladi?
ben bu gibi hayirli islerin, bu kadar bekletilmesinin kotu sonuclanacagina inaniyorum.

ben zamanında benden 2 yaş küçük biriyle flört etmiştim. yok yapamadım beni çok rahatsız etti psikoljisi.erkegin benden büyük olmasını benim için önemli mesela ama bu benim için geçerli ben yapamadım ayrıldım.erkek benden büyük olunca sanki daha iyi korur kollar gibi geliyor bana.ama senin kafan uyuyorsa mutluysan problem etme derim.ben kedim yapamadım.o düşünce beni çok rahatsız etti.

kadın erken yaşlanıyo genelde otiyüzden erkeğin büyük olması lazım diye düşünüyodum ama fikrim değişti erkeklerinde erkenden içi geçiyo nekadar küçük okadar iyi

yaş farkları çok fazla eşi değil çocuğu yaşında neredeyse.
nekadar öıtı pıtı olursa olsun sonuçta 44 yaşında .
insanların bakışları rahatsız eder.

ben 34 yaşındayım o 27 yaşında.ama ben bazı erkekleri görüyorum 30 yaşında ruhen 40 yaşında bir adam gibi içi geçmiş.benimkide 27 yaşında ama 35 yşındaki bir adamın ruh hali var.ben öyle değilim çok hareketli ve aktif biriyim.ailesel olarak evlendiğimizde onun ailesinin yaşadıgı şehirde oturacağımız için kafama onların bunun üzerinde baskı kurması ve evliliğimizi etkilermi soru dur..

Ölümlü dünya içinden ne geliyorsa o olsun. Bomba patladı 28 kişi öldü sanane milletin lafından...
ben elalemin lafıyla yaşamıyorum ama o elalemin lafına kafayı taktıgını görüyorum.siz haklısınız insanların ailesi ve başkalarının lafıyla yaşaması sadece umutlarını öldürürr...

kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.

Evlenmek istemiyor benimle diyorsunuz. Nasıl ikna etmeyi düşünüyorsunuz?
Bu arada yaş farkı benim için önemli bir mevzu değil. Kendimden 15 yaş küçük de olsa sevdiğim kişi, evlenirdim ben. Aşk yaşa bakmaz.

Sanki yaştan daha onemli sorunlar var ne dersiniz? Benim kuzenimin iki ay sonra düğünü var ve oda 7 yaş büyük damattan...
bencede yaştan önemli sorunlar var hayatta ama işte bazı insanlar öyle düşünmüyor.bişey soracam kuzeninizin ailesi ve çevresel faktör yapısı nasıl acaba.nasıl bir aile erkeğin ailesi bu konuda bilgi verirmisiniz..

işte ben bunu diyorum ama o niye hala demedi bilmiyorum.biz 3 aydır konuşmuyoruz.bi erkeğin bi insanı tercih edeceğinde maksatı farklıysa o ayrı tabi.çok konuşan biri değil.bende bilmiyorum.eger hayırlıysa evlenelim zaten ama.oda aldıgı bu ahla bir ömür mutlu olmaz umarım.insanlar bu kadar şerefsizse benimde yapacak bişeyim yok napıyım...

Kim ne der diye düşünmeden içinizden geleni yapın yıllar sonra geriye baktığınızda hayatınızın pişmanlığı olmasın
ben elimden geleni yılardır yapıyorum.sevdiğim için o yapamazsa o da onun sorunu.ben allaha havale ederim ama sevmeminde bedelini ödemiş olurum...

İyide adam evliliğe yanaşmıyormuş zaten,siz niye bu soruyu soruyorsunuz...ayrıca o da yedi yaşı fazla buluyorki kimseyle paylaşmıyor...benim fikrim o sizinle evlenmeyi planlamıyor
ne diyim o zaman.böyle şerefsiz ve karaektersizlerde bi insanın hayatını mahvetmiş olur başka bişey olmaz...

Sizinle evlenmeye yanaşmayan birisiyle evlilik hayali kurmak ne kadar sağlıklı peki..
Bana göre yaş konusundan dolayı istemiyor,kesin aileside karşı çıkacakca sebebi odur..

benim korkum hiç bilmediğim bi dünya içinde yaşarken ailesinin yaş meselesi yüzünden sürekli onu kışkırtımı diye bende emin değilim.ailesini tanımıyorum çünki...

iştee bilmiyorum ben onun beni sevdiğini söylemesine inanaıyorum bilmiyorum.ama yıllardır böyle kandırılıyorsam napabilirim.ben gerçekten seviyorum.oda onun karektersizliği derim allaha havale ederim...sagolasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…