KADININ ERKEKTEN 7 YAŞ BÜYÜK OLMASI

Erkek arkadaşınız ailesinden ve çevresinden çekindiği için evliliğe yanaşmıyormuş, bence bu aradaki yaş farkından çok daha önemli bir sorun.

macera değildi ben gerçekten onu seviyorum.eger dediğiniz gibi olursa allaha havale etmekten başka bişey kalmaz elimde..yıllardır ben onu bekliyorum...macera olsun diye girmedim inanınn...

keşke her aile sizin gibi olsa ne diyelim...

tek sorun yaş farkı olmadığı için böyle bir evlilikte mutlu olabileceğinizi sanmıyorum

Eşim benden 2 yaş küçük. Milletin ne dediği hiiiiç umrumda olmadı. Çok iyi anlaşıyoruz maşallah.

ben ona geçen gün sordum biz evlenince mutlu olurmuyuz dedim evet dedi.kafasının içine açıp bakamıyorum ki.ama bende rahatsızım bu durumdan sizin kadar ama seviyorum hemde çok onu..ama kendini toplamasını istiyorum ama napabilirim bu durumda...

bekle diyor evlenmiyecez demiyor zamana bırak bana bırak diyor...

Siz birbirinizi sevdikten sonra yasin önemi yok büyük olabilirsiniz benim de çevre de çok var kadın büyük erkek küçük çok mutlular.

ben gidiyim en yakın zamanda evlilik için bişeyler yapacam dedi...

ben sana bişey diyim mi seni üzmek istemem ama malesef gerçek şu ki yanındayken evlilik olsa olurdu şimdiye kadar oraya gidip ailesiyle yüzgöz olduktan sonra çok zor artık.. sen en kötüsüne hazırla kendini yok hakkaten dediğin gibi sonu iyi biterse o zaman mutlu olursun

Fena biri derken??
Ben tavsiye etmem, kasının 7 yaş büyük olması zor olur bence.
Ailesinden çevresinden korkması da saçma geldi. Evlenmeye niyeti yoksa seni neden oyalıyor??
İş yerinde saklaması da ayrı saçma geldi bu arada

Aileler çok sorun olur gibi. Ayrıca adam saklıyor bu büyük sorun zaten evlenmeyi de düşünmüyormuş. Evlenseniz de bence onun çocuksu hareketlerini farkedensiniz. Aynı evde yaşamak başka oluyor

ben size söyle söyliyim mevzuyu.daha önce annesine bu konuda bişeyler söylemiş anneside demişki sen elami bize güldürecenmi demiş.geçen gün anlattı bana da.ben ankaranın dogusunu görmedim hiç.o kültürün içinde hiç bulunmadım.eger biz evlenirsek onun ailesinin oldugu yerde yaşayacagız ve aynı iş yerinde çalışacagız.biz şuanda ailelerimizden uzakta başka bi şehirdeyiz.o ailesinin yanına dönüyor dediki bana zaman içinde bu evlilik işini ailemle konuşup halledecem dedi.aynı iş yerinde milletin lafıyla ugraşmıyacagız o yüzden benimde burdan gitmem iyi oldu dedi..ben onu seviyorum o beni seviyor biliyorum.onun resmi bir adım atması lazımki benim aileme bu durumu anlatmam lazım.benden utanması gereken bir durum yok.işim var fiziki olrak bir sıkıntım yok.bana dediği şey şuydu yaş farkı ailem için sorun benim için değil diyor...

ne diyim artık diyecek bişey olmaz...

Evlilik teklifi yok isyerindekilerden bile cekknen bahsetmeyen adam bunu ailesine anlatip kabul ettiremez gibi geliyor

Erkek büyük olsa sorun olmazdı da kadının 7 yaş büyük olması sorun bence

benim korkum hiç bilmediğim bi dünya içinde yaşarken ailesinin yaş meselesi yüzünden sürekli onu kışkırtımı diye bende emin değilim.ailesini tanımıyorum çünki...

Zaten aile yas meselesini sorun etmeseydi coktan ailesine durumu acmisti diye dusunuyorum

Yani cekincesi bu degilse neden bu kadar zamandir saklama ihtiyaci duyuyor ki

Bu arada bence geleceginizden emin degilseniz önünüze bakmanizi tafsiye ederim
Kalan yillarinizida bosuna heba etmeyin
Ama erjek arkadasiniza guveniniz tamsa o baska

Ailesinin yaş konusunda takıntısı varsa eğer evlenseniz bile bu konu ısıtılıp ısıtılıp önünüze konulacak ve ne derece mutlu olursunuz bilmiyorum. Benimde aynı iş yerinde tanışıp evlenen çok arkadaşım var ve kimse saklamadı evlenene kadar hatta kimse kıza bakmasın die ilk erkekler açıklamıştı topluma. Sizin olayınız biraz ilginç geldi bana.

Bana göre çok fazla zaten benden bir yaş bile küçük olsa benim için olmazdı fakat kişiye göre değişir yani sen karar verirsin buna.

Evlenmelik damat yok ki ortada
Adam en başta bu hatunu seviyorum diye piyasaya çıkamıyor, nerde kaldı evlilik?
Allah bilir fanfini için seninle birlikte.
Hiç masum gelmedi sevgilin gözüme..

Reactions: mw-
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…