- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
macera değildi ben gerçekten onu seviyorum.eger dediğiniz gibi olursa allaha havale etmekten başka bişey kalmaz elimde..yıllardır ben onu bekliyorum...macera olsun diye girmedim inanınn...7 yaş fazla.Erkek arkadaşınız sizin yanınızda genç delikanlı kalır kırılmayın ama... Ailesininde kapalı olduğunu söylemişsiniz,istenmiceğinizde belli.Çocuğunda bırak ailesine işyerinde bile söylemekten çekinmesi zaten onunda öyle bi niyeti olmadığını gösteriyor. Çok gereksiz maceralara atılmışsınız. Üzülüceğiniz ortada. İnsanın kendisine yaptığını başkası yapamaz gerçekten...
keşke her aile sizin gibi olsa ne diyelim...Abim 27 yengem 44 yaşında idi evlendiklerinde
Internette uzuuun bir süre yazistiktan sonra buluşmaya karar veriyorlar ve BAM!Ilk görüşte ask
Yengem evlenmek istememiş abimle ama abim cok istemiş..annemler başta olur mu öyle şey falan deseler de kabul ettiler bi noktadan sonra
Iyi ki evlenmişler diyorum ama çoğu zaman yengem superdir cok kafadir bi kere
Valla cok minnoslar cok yakistiriyorum ben onlari masallahlari var
Yengemle annem arasinda 9 yaş var ve yengem anneme annecim der cok severler birbirlerini allah bozmasin
Yani oldu mu oluyo onlarin da kaderlerinde birbirleriyle olmak varmis iste
ben ona geçen gün sordum biz evlenince mutlu olurmuyuz dedim evet dedi.kafasının içine açıp bakamıyorum ki.ama bende rahatsızım bu durumdan sizin kadar ama seviyorum hemde çok onu..ama kendini toplamasını istiyorum ama napabilirim bu durumda...Yazınızı yaridan sonra okumadim, fakat şunu söyleyebilirim. 3yil sevgili olup ayni yerde çalışıp bunu kimseye duyurmamak büyük başarı. Belliki sizden utanıyor, gerçekten karakterli bir insan emin olun bunu yapmaz. Evlensek mutlu olurmuyuzdan önce bence erkek arkadaşınızla bu sorunu halledin. İster 7 yas olur ister 10 kimseyi ırgalamaz. Erkek aarkadaşınızın bunu fark etmesi gerekiyor. Sizin arkanızda durmalı elinizi tutup insan içine çıkabilmeli sizle. Çok ekstrem bir durum değil bu kendinizi kötü hissetmeyin. Fakat erkek arkadasiniz acil kendini toparlamali
bekle diyor evlenmiyecez demiyor zamana bırak bana bırak diyor...Evlenmek istemiyor benimle diyorsunuz. Nasıl ikna etmeyi düşünüyorsunuz?
Bu arada yaş farkı benim için önemli bir mevzu değil. Kendimden 15 yaş küçük de olsa sevdiğim kişi, evlenirdim ben. Aşk yaşa bakmaz.
Çocuk istediğini, geç anne olmak istemediğini, bu yüzden seni oyalamamasını açık bir dille söyle.bekle diyor evlenmiyecez demiyor zamana bırak bana bırak diyor...
Siz birbirinizi sevdikten sonra yasin önemi yok büyük olabilirsiniz benim de çevre de çok var kadın büyük erkek küçük çok mutlular.ben 34 yaşındayım o 27 yaşında.ama ben bazı erkekleri görüyorum 30 yaşında ruhen 40 yaşında bir adam gibi içi geçmiş.benimkide 27 yaşında ama 35 yşındaki bir adamın ruh hali var.ben öyle değilim çok hareketli ve aktif biriyim.ailesel olarak evlendiğimizde onun ailesinin yaşadıgı şehirde oturacağımız için kafama onların bunun üzerinde baskı kurması ve evliliğimizi etkilermi soru dur..
ben gidiyim en yakın zamanda evlilik için bişeyler yapacam dedi...
Fena biri derken??merhaba
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.erkek arkadaşım benden 7 yaş küçük.3 yıldır konuşuyoruz.birbirimizide 4 yıldır tanıyoruz.aynı iş yerinde çalışıyoruz fakat sevgili oldugumuzu kimse bilmiyor.o insanların iş yerindekinlerin tepkisinden de korkuyor.aslında çok fena biri fakat görünüşte çok sessiz duran birisi bende çok dışa dönük birisiyim.ailesi kapalı bir aile benim ailem o kadar kapalı değil.farklı şehirlerde yaşıyorlar.kendisi ailesi ve çevresinden korktugu için evlenmeye yanaşmıyor.sizce biz evlenirsek mutlu olurmuyuz.ailelerin kültürel olrak farkları var ama ben onu çok seviyorum.onunda öyle oldugunu düşünüyorum 7-8 yaş sizce evlilkte çok büyük sorun olurmu.benim ruhum ondan daha genç o biraz daha yavaş birisi.fiziksel olarak aramızda büyük bir farklılık yok.fakat evlenirsek ailesinin şehrinde yaşayayıp yine aynı iş yerinde çalışacagız.şuanda oldugumuz iş yerinden tayini çıktı ve gidiyor.sizce bu evlilik başarılı olurmu.seviyoruz birbirimizi...
ne diyim artık diyecek bişey olmaz...ben sana bişey diyim mi seni üzmek istemem ama malesef gerçek şu ki yanındayken evlilik olsa olurdu şimdiye kadar oraya gidip ailesiyle yüzgöz olduktan sonra çok zor artık.. sen en kötüsüne hazırla kendini yok hakkaten dediğin gibi sonu iyi biterse o zaman mutlu olursun
benim korkum hiç bilmediğim bi dünya içinde yaşarken ailesinin yaş meselesi yüzünden sürekli onu kışkırtımı diye bende emin değilim.ailesini tanımıyorum çünki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?