KADININ ERKEKTEN 7 YAŞ BÜYÜK OLMASI

yaş farkları çok fazla eşi değil çocuğu yaşında neredeyse.
nekadar öıtı pıtı olursa olsun sonuçta 44 yaşında .
insanların bakışları rahatsız eder.
Onlar takilmiyorlar ki baskalarinin bakislarina laflarina..kendi evlerinde mutlular gerisini sallamiyolar

Bence en büyük sorun aile yapılarının farklı olması. Bir de onun ailesiyle aynı şehirde olursaniz, hele hele o uysal sevgilinizin içinden bir de ana kuzusu çıkarsa. .. seyreyle cümbüşü

Hani 2 yaş filan olsa yine kabul edilebilir de.
7 yaş çok fazla.
Bir de Erkeklerin geç olgunlaştığını hesaba katarsak.
Burada herkes kendine göre yorum yapar ama Tabi Siz daha iyi bilirsiniz kendi kalbinizi içinizi.
O yüzden biz ne desek pek önemli değil aslında.

Ben yaş farkına karşı biriyim iki taraf için de beş yaş iyidir en fazla. Ama sizinki de iyi bence kültürel farkları aştıktan sonra boşverin toplumu. O toplum nerdeyse 20 yaş aralarında fark olup evlenenlere erkek büyük olunca pek bişey demiyo ya buna da alışsınlar.

="puravida, post: 45235512, member: 729366"]Eşimden 6 yaş büyüğüm ve hiçbir sorun yok. Elalem dönsün kendine baksın size ne millet ne derse desin. Hayat kısa.
En güzeli. Toplum bu konuda iki yüzlü, çifte standart uyguluyor. Tabular yıkılsın:) mutluluklar dilerim

Onlar takilmiyorlar ki baskalarinin bakislarina laflarina..kendi evlerinde mutlular gerisini sallamiyolar
En iyisini ediyorlar :) 10 yıl olmuş hala laf söz eden varsa bu onların sorunu olur. Abiniz ve yegeniz hiç takmasin.

En iyisini ediyorlar :) 10 yıl olmuş hala laf söz eden varsa bu onların sorunu olur. Abiniz ve yegeniz hiç takmasin.

Bizim ailede kimse laf etmez zaten de, disardaki konu komşu eş dost ne der olayini takmiyorlar..
Millet ne der diye kendilerini mutsuz etmiyorlar bence herkes böyle yapmalı millet icin mi yasiyoruz ki

Umarim biz yaniliyoruzdur. Açıkça konuş benimle niyetin ne diye sor. Ona göre sende yoluna bak.

macera değildi ben gerçekten onu seviyorum.eger dediğiniz gibi olursa allaha havale etmekten başka bişey kalmaz elimde..yıllardır ben onu bekliyorum...macera olsun diye girmedim inanınn...

Amaç tabiki bu değildir.Onu anlayabiliyorum.Ama olmazı oldurmaya çalışmanın diğer adıda macera oluyor ne yazıkki. Kalp kırıklığı çok zor, Allah yardımcınız olsun.Ama sizinki göz göre göre kuyuya atlamak olmuş.Bu yüzden öyle söyledim.

Sanki yaştan daha onemli sorunlar var ne dersiniz? Benim kuzenimin iki ay sonra düğünü var ve oda 7 yaş büyük damattan...
7 yas bence cok buyuk fark heleki dogumvs yapinc iycene belli oluyor bayanlarda. konu sahibi simdkden bile arkdasinkzda durmuyorki utaniyor anlatmaya. bu sizinle evlenmez

Ben olacağını düşünmüyorum. 5 yıl geçtikten sonra ya daha genç ve güzel kızlara bakıyorsa diye paranoyadan kendinizi yiyip bitireceksiniz.
İnsanlar bana kızabilir ama ben kadınların yaşça büyük olması taraftarı değilim, en fazla 1 yaş. Çünkü biz daha çabuk olgunlaşıyoruz. O ilişki anne oğul ilişkisine dönüyor, aynı zamanda erkeklerin 15 yaş kadar büyük olduğu evlilikleri de çok tasvip etmiyorum baba kız gibi.
7 yaş fazla bence. Siz bilirsiniz ama en fazla 3 yıla daha iyi görürsünüz her şeyi.

Ya gerçekten komiksiniz. Aynı yaştaki kadın ve erkeklere bakın bi genelde hangisi küçük duruyor. Kadınlar artık yaşını göstermiyor beş yaş neki. Neyse siz önyargılarınızla kalın

Ya yas konusunda ne kadar bagnaziz. Erkek kizi yasinda kizla evlenir, toplumum citi cikmaz ama kadin buyuk olsun kiyamet kopar. Yok kadin cabuk sarkarmis, yok birkac sene sonra erkek genc kizlara bakarmis. Yorumlarin sigligi bogdu beni.

valla kendisi dediğin kadar aşık olsaydı sana ailesine öyle de bir rest çekerdi ki. koskoca adam kaç yaşına gelmiş, ailesinin ağzını kapatamıyorsa, arkanda duramıyorsa o adamı şimdiden bırak bence.

yaş farkını siz sorun etmedikçe başkasını da ilgilendirmez.ama aileler farklı demişsiniz.belki bu sorun olabilir.çünkü gerçekten farklı tarz ailelerden olunca çiftler arasında da ileride sorun çıkabiliyor.bunları düşünebilirsiniz mesela

benim niyetim ilk günden belliydi mutlu bir ilişki ve evlilikti.ama onun niyeti neydi malesef bilmiyorum.eger başkaysada allah büyüktür diyebilirirm.bana bişey demediği için kafam benimde karışık ama evlilik konusunda ilerleyen zamanlarda gerekli adımı atacagını söylüyor.bilmiyorum gittikten sonra ailesiyle olunca fikri değişecekmi bende bilmiyorum.ben milletin lafıyla mutlulugumu bitirmek istemiyorum çünkü onca zamandır aramızda yaşananlar az değildi.umarım o kadar şerefsiz olamaz diye düşünüyorum.çalma kapını çalar kapını diye bi söz var tabi.olan bunca yıldır benim hayatıma olmuş olduktan sonrada ilahi adaletin ne yapacagıda çok umrumda değil.ben ailesini hiç tanımıyorum görmedim bilmiyorum.bir ön yargı geliştirmekte istemiyorum.tanımadıgım insanlarla ilgili.sadece daha önce annesine yaşı büyük biri olsun dediğinde milleti bizemi güldürecen dedi.bilmiyorum herşeyi bir anda bırakıp gitmekte o kadar kolay değil.çünki ben onu gerçekten sevdim.bunca yıldır niye devam etti o zaman.ona güvenmeye gelince bilmiyorum karşımda emin ve dik bir şekilde değil.anca gittiğimde ögrenicem gerçekleri sanırım.şuanda 2 tane talibim var onlarla ailem görüşmemi istiyor benimde kafam allak bullak allah yardımıcım olsun ne deyim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…