Onlar takilmiyorlar ki baskalarinin bakislarina laflarina..kendi evlerinde mutlular gerisini sallamiyolaryaş farkları çok fazla eşi değil çocuğu yaşında neredeyse.
nekadar öıtı pıtı olursa olsun sonuçta 44 yaşında .
insanların bakışları rahatsız eder.
En güzeli. Toplum bu konuda iki yüzlü, çifte standart uyguluyor. Tabular yıkılsın:) mutluluklar dilerim="puravida, post: 45235512, member: 729366"]Eşimden 6 yaş büyüğüm ve hiçbir sorun yok. Elalem dönsün kendine baksın size ne millet ne derse desin. Hayat kısa.
En iyisini ediyorlar :) 10 yıl olmuş hala laf söz eden varsa bu onların sorunu olur. Abiniz ve yegeniz hiç takmasin.Onlar takilmiyorlar ki baskalarinin bakislarina laflarina..kendi evlerinde mutlular gerisini sallamiyolar
En iyisini ediyorlar :) 10 yıl olmuş hala laf söz eden varsa bu onların sorunu olur. Abiniz ve yegeniz hiç takmasin.
iştee bilmiyorum ben onun beni sevdiğini söylemesine inanaıyorum bilmiyorum.ama yıllardır böyle kandırılıyorsam napabilirim.ben gerçekten seviyorum.oda onun karektersizliği derim allaha havale ederim...sagolasın canım..
macera değildi ben gerçekten onu seviyorum.eger dediğiniz gibi olursa allaha havale etmekten başka bişey kalmaz elimde..yıllardır ben onu bekliyorum...macera olsun diye girmedim inanınn...
7 yas bence cok buyuk fark heleki dogumvs yapinc iycene belli oluyor bayanlarda. konu sahibi simdkden bile arkdasinkzda durmuyorki utaniyor anlatmaya. bu sizinle evlenmezSanki yaştan daha onemli sorunlar var ne dersiniz? Benim kuzenimin iki ay sonra düğünü var ve oda 7 yaş büyük damattan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?