- Konu Sahibi nomunomuchua
Aranızda böyle hissedenler var mı?
Ben pek çok konuda kendimi eşimden daha cesur, daha atılgan, daha sorunlara karşı dik duran olarak görüyorum.
Ama açıkçası bundan bazen rahatsız oluyorum.
Isterdim ki o beni yüreklendirsin.
Yapabiliriz, kolay o iş , takma kafana yaparsın sen desin.
Ama bugün öyle deyip 10 gün sonra bir yerde tersini söylemesin.
Bunu söylerken içten olsun..
Az önce tam da bundan ötürü tartıştım onunla. Millet keyfine ev taşıyor. Adama temizliğin, işin cogunu ben yaptığım halde taşınmak zor geliyor.
Bir kaç gün önce tamam halletcem ben o işi merak etme diyordu. Bugün 1 sene daha sıksan dişini cok zor taşinmak diyor mesela.
Ehliyetlerimiz var ama arabamız hiç olmadı kendisi hevessiz ve artık eminim ki korkuyor. Benim de endişelerim var ama artık bunun ciddi bir eksik olduğunu düşündüğüm için kafaya koydum araba alip ögrencem bir şekilde.
Bir kaç gün evvel korkunç bir kazada is arkadaşının eşi öldü. 28 yaşında iş makinesinin altına girdi yeni hamileymiş falan
Benden çok etkilendi inanabiliyor musunuz?
Az evvel kaza yapip ölürsek sebebi sensin dedi ya!
Abi ölüm vaktin geldiyse bir sebeple gideceksin diyorum. Bakış acisi neden böyle bu adamın?
Sen kullan ben kullanmam o zaman dedi sonra bir sinir geldi içime anlatamam.
Gerçekten çok yoruldum.
Sen bizi her konuda dibe çekiyorsun biraz cesur ol yeter artık dedim bozuldu.
Bilmiyorum böyle olsun istemezdim gerçekten. Keşke o benden güçlü, gözüpek olsaydı her konuda..
Kendimizi oldugumuz gibi algilasak, karsinizdakini oldugu gibi algilasak hayat hersekilde kolay olur. Verdiginiz orneklere bakarak esiniz sizden daha duyarli ve biraz da usengec. Endise, korku vb duyguları olan normal bir insan gördüm.