kadının gerdan bölgesi erkeğe göre??

ayyysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
468
3
96
Diğer
bir erkeğin sewgiliniz olsun weya olmasın; hoşlandığınız kişide olabilir.. konusurken boyun yanı gerdan bölgenize gözünün kaymasından ne anlam cıkarırsınız? (sürekli olarak bakmak deıl kastım yanlıs anlasılmasın,sizin dıkkatınızı cekecek kadar bakması) basit bi soru belkı de saçma. ama merak edıorum_bir erkek konusurken sızce neden bır kadının boyun bölgesine bakar?

japonları topuz yapmasının nedeni boyun ve gerdanın seksi durmasından dolayı belkide arkadas boyun bölgesini seksi buluyor

gerdanina bise sürünmüs olabilir hehe :)saka bi yana bence öpmek icin yer ariyo nasil yapacagini fantezisini düsünüyo ve öyle bi kaptiriyo kendini seni unutuyo :)

japonları topuz yapmasının nedeni boyun ve gerdanın seksi durmasından dolayı belkide arkadas boyun bölgesini seksi buluyor

walla ınanırım dogrudur... bnde erkekte dıkkat ederım de öle gozumde kaymaz yanı. erkeğin de hangı sebeple baktıgını merak etmıstım bugune kadar..siz guzel bı bilgi werdınıza.s.

nedecek ki baska zaten ya bi leke bisey vardir, yada opmek istiyor saldircak yer ariyo vakti zamani gelince tam yerini inceliyor veeeeeeeee :))))

ayy baksın ayol nolcak
hoşuna gitmiş demek ki
ben şahsen kendi böğrümü çok severim hepte böğrüm açık gezerim zaten hiç sevmem boğazlı badileri
saçımı da ilk sayfada yazdığı gibi topuz yaparım bi de güzel küçücük bi kolye
sevgilim bi gün kafamı kırcak zaten :)

şöyle birşey duymuştum zeki insanlar karşısındakinin yüzüne bakmazmış konuşurken gözü hep başka şeylere takılırmış..yani illa cinsellik yönünden,beğeni yönünden değil bakması normal gözü takılıyor bişey düşünmüyor o an aslında..ve gerçekten bi kaç kişide dikkat ettim hakkaten zekilerdir normalde ve ben bişi anlatırken onlara yüzüm haricinde heryere takılıo gözleri genellikle de boyun kısmına..kız olsun erkek olsun farketmiyor..

ayy baksın ayol nolcak
hoşuna gitmiş demek ki
ben şahsen kendi böğrümü çok severim hepte böğrüm açık gezerim zaten hiç sevmem boğazlı badileri
saçımı da ilk sayfada yazdığı gibi topuz yaparım bi de güzel küçücük bi kolye
sevgilim bi gün kafamı kırcak zaten :)

baksın canım bakmasına bırsey demıoruz:1closedeyes: dedıgın gıbı bende cok sewerım we hep boynu acık gıyınırım. erkekte de dıkkat ederım . we buyuzden bana bakılması da dıkkatımı cektı dogrusuu:1closedeyes:

boyun fetiş bölgesidir benim bildiğim bir erkek için..belki bi zaman sonra oluşturacağı morlukları hayal ediyor:D

Kendisine sorsana acik acik.. sakayla karisik sorabilirsin tabi konumunuz ne durumda bilmiyorum..
Bakmasi seni rahatsiz etmiyorsa sorun yok, sen yinede tikkatli ol mazzallah :))

göğüs dekolteli bluzlar giyiyosan yada çatalın falan görünüyosa bakıyo olabilir.
insanın gözü takılıor :D

Back
X