- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.561
- 113
- Konu Sahibi Gelincik78
-
Aynen hahahah ş sh olurdu, ayshe ler falan vardı hahahahah k kullanımdan kaldırılmıştı q yapmayanı dövüyorlardıKonudan konu çıkar ben lisede iken ya da şöyle diyeyim msn kullanılan zamanlarda şöyle yazım türü vardı,
Shelam nhasılsın bhende gheldim xd bhen shana nhapdım gibi
Bak böyle alıntı tırnak işaretli dha iyi olduBen nerede atlamışım göremedim? “Dha vermli” sizin yazdığınızdan alıntıladım. İşte harf atlamanın yanında bir de höze gibi yazım yanlışları girince Türkçe katili gibi oluyorsunuz
Dur smdi seni de düzgün yaz yagmuruna tutarlarKonudan konu çıkar ben lisede iken ya da şöyle diyeyim msn kullanılan zamanlarda şöyle yazım türü vardı,
Shelam nhasılsın bhende gheldim xd bhen shana nhapdım gibi
Siz bana Türkçe öğreteceğinize gidin kendiniz sesli harfleri yazmayı öğrenin bence. İlk cümlemde alıntı yaptığımı anlamadıysanız okuma anlamanızı da güçlendirin benden tavsiye. Göz kırpma emojisini tartışmalarda kullanma modası 5 yıl önceydiBak böyle alıntı tırnak işaretli dha iyi oldu
Bsvr cnm snrlnm gl knslm n styrsn.Yani bn ne konusu acmısım millet ne diyo begenmiyosan yazma
qhonu dhestirmeq fhorum dııshı incirzheydin lhütfen sus artıq xdAynen hahahah ş sh olurdu, ayshe ler falan vardı hahahahah k kullanımdan kaldırılmıştı q yapmayanı dövüyorlardı
Bn geriden geliyorm cicim ondandrSiz bana Türkçe öğreteceğinize gidin kendiniz sesli harfleri yazmayı öğrenin bence. İlk cümlemde alıntı yaptığımı anlamadıysanız okuma anlamanızı da güçlendirin benden tavsiye. Göz kırpma emojisini tartışmalarda kullanma modası 5 yıl önceydi
Doğan haber ajansının konuyla bağlantısını çözemedim ikidir okuyorum ama.Bak böyle alıntı tırnak işaretli dha iyi oldu
her gün yeNi biRr quraL ögreNiR oLduMm. BıqtıMm bu foRumdaNn..!qhonu dhestirmeq fhorum dııshı incirzheydin lhütfen sus artıq xd
Kadın olarak her günü pozitif yapmak işte temayı ben verdim gençler güler yüz güler yüz kahkaha kahkahaDur smdi seni de düzgün yaz yagmuruna tutarlar
Byle yzcksk bu knd bn vrm arkdşBn ck d plnl ysmk grktgn nnmyrm y. Mn sll gtsn yn n vr k hyt b snct.
İlk defa normal bi cvp geldiValla benim gunlerim gayet verimli geciyor; kitap falan okuyorum, size de tavsiye ederim
Kitap bize ters qhadınım xdValla benim gunlerim gayet verimli geciyor; kitap falan okuyorum, size de tavsiye ederim
Türkçe yazım kuralları test kitabı alıp çözmek ister misiniz?İlk defa normal bi cvp geldionu bnde yapıyrm dha farklı seyler bnm istedgm
Harfleri yutma diyete mi girdin naptınHyr anlamadm ne yapmaya calstıklarnı enteresan kişilikler
Bn d bgndm. B kny sdc sssz hrf yzcgm. Snk yrnm vrml gcck gb hssdyrm.Byle yzcksk bu knd bn vrm arkdş
Sakn tavsye etme, inannr br harf fazla yazarmValla benim gunlerim gayet verimli geciyor; kitap falan okuyorum, size de tavsiye ederim
Bildigim en verimli aktivite bu; o yuzden tek tavsiyem bu olacakİlk defa normal bi cvp geldionu bnde yapıyrm dha farklı seyler bnm istedgm
Ahahahaha litfen amaaaKitap bize ters qhadınım xdbiz bulaşık yıkıyoruz çamaşır çitiliyoruz falan
Aynisini yazacaktimTürkçe yazım kuralları test kitabı alıp çözmek ister misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?