- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Gelincik78
-
O zaman bizim gruba gelinOkunacak çok kitap var, nerden başlasak bilmiyorum. Tembelim ben. Kendimi dürtüp o kitaplardan birini elime almam lazım. Hayır alsam mesela bitirmeden de bırakamıyorum ama işte o ilk dürtü önemli.
Bir gittim geldim gibi bir şey oldu.Allah iyiliğini versin ne güldüm gözümden yaş geldi
Karamel in e sinden bahsediyorsaniz uye olurken bu sekilde almak istedim bariz bilerek yaptim efendim. Karamel den degilde karemel den hoslaniyorum. ☺ bir mahsuru yoktur burasi icin umarim.Krem karemel?
Ceza, falaka, kırk katır/satır var mı? Ona göre şeyedeyim.O zaman bizim gruba gelin
Yok yaa kitap okuyup muhabbet ediyoruz. Ortak okumalar yapıyoruz. Zorlama yokCeza, falaka, kırk katır/satır var mı? Ona göre şeyedeyim.
Ben yarın akşam yemeği yapmamayı planladım mesela arkadaşlarla hemfikir olduk değişiklik olsun diye.Tm snç olrk n planliyoruz,bn ona geldim
Var var, halime bakinCeza, falaka, kırk katır/satır var mı? Ona göre şeyedeyim.
Peşinde geziyorum okuyor musun diyeVar var, halime bakin
Kptm y bn ymylm mn glr snr
Ohoo aşmışsınız siz...bu baya yabancı dilYkm gld bnm, gl gdlm nly.
Konu dısında hersey kosuldu sağolsn arkadaslar ne heves ne istek braktıOhoo aşmışsınız siz...bu baya yabancı dil
Bu plansız oldu işte, ama iyi anlaştık.Ohoo aşmışsınız siz...bu baya yabancı dil
Aynen yaa bende de kalmadı çok.Konu dısında hersey kosuldu sağolsn arkadaslar ne heves ne istek braktı
O değil de noktalıları noktasız noktasızları norktalı okuyunca ha uşağım haa moduna girdimKaramel in e sinden bahsediyorsaniz uye olurken bu sekilde almak istedim bariz bilerek yaptim efendim. Karamel den degilde karemel den hoslaniyorum. ☺ bir mahsuru yoktur burasi icin umarim.
Tabi yaaa okuyor muyum diye denetliyor bi dePeşinize adam takmışlar resmen.
Buradan saldırı almamanız içindi efendimKaramel in e sinden bahsediyorsaniz uye olurken bu sekilde almak istedim bariz bilerek yaptim efendim. Karamel den degilde karemel den hoslaniyorum. ☺ bir mahsuru yoktur burasi icin umarim.
Ama biraz haklılar mi ne? Sonuçta watsapp grubun değil,bir platform ve biraz hitap etmek lazım yazım şekli ile...Konu dısında hersey kosuldu sağolsn arkadaslar ne heves ne istek braktı
Di mi ama? Gununu verimli gecirmek isteyen bir zahmet “canim boyle yazmak istiyor” simarikligini bir kenara birakmaliAma biraz haklılar mi ne? Sonuçta watsapp grubun değil,bir platform ve biraz hitap etmek lazım yazım şekli ile...
Hehhh bnde ne eksik diyodmAma biraz haklılar mi ne? Sonuçta watsapp grubun değil,bir platform ve biraz hitap etmek lazım yazım şekli ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?