Kadının ilk adımı atması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Anlattiklarindan çok daha zor bi adamı 2 sene takip ettim. Yazmadı yazdım aramadı aradım. Su an yanımda uyuyor, 9 ay oldu evlendik.denemeden asla bilemezsin.Herkesin iletişim şekli hızı bambaşka.Hem belli et kendini hem saklan. Bir yerde çözülür.
O kadarrr merak ettim ki tanışma hikayenizi keşke birazcık bahsetseniz.:KK33: Böyle erkekler nasıl tavlanır azıcık tüyo lazım bana

Ben ilk adımı atan kadınların ne istediğini bilen kadınlar olduğunu düşünüyorum. Liseden bu yana her hoşlandığım insana ilk adımı attım. Bazıları fiyaskoyla sonuçlansa da en azından olmayacağını anlayıp yoluma devam ettim, kafamı meşgul etmedi.

İlk adımdan kastım asla çocuk gibi ilanı aşk etmeler değil, karşıdakini tanımak ve kendini belli etmek, dikkat çekmek için küçük adımlar.

En son 2014’te yaptığım bir atakla o zamanlar sınıf arkadaşım bir çocukla sinemaya gittim. Baş başa kalmamızı ben sağladım, onun planı sınıfça gitmekti 😅. Aramızdaki her şeyi başlatan olay buydu, 2015 ekimde bir araya geldik, o zamandan beri hiç ilk adımı atmama gerek kalmadı ;)

Duyumları çok önemseme bence, herkes her şeyi söyler.
Ama sen zaten 2 kere mesaj atmışsın o konuşmayı kısa kesmiş. Istese o konu hakkında konuşurdu ve hatta yeni konu açardı.
Ayrıca erkekler içgüdüsel olarak emek verdikleri şeylere daha cok değer veriyorlar. Şimdi sen teklif edersen ilişki başlasa bile çok ta önemsemez

Duyumları çok önemseme bence, herkes her şeyi söyler.
Ama sen zaten 2 kere mesaj atmışsın o konuşmayı kısa kesmiş. Istese o konu hakkında konuşurdu ve hatta yeni konu açardı.
Ayrıca erkekler içgüdüsel olarak emek verdikleri şeylere daha cok değer veriyorlar. Şimdi sen teklif edersen ilişki başlasa bile çok ta önemsemez

Öyle bi şey hissedersem zaten soğurum diye düşünüyorum

Canım benimkide bekledim bekledim birşey yapmadı lisedeydik bakıyor eve giderken peşimde felandı üstüne somestr girdi bende numarasını bulup mesaj atmıştım iyiki atmışım 11yıllık evliyim 3te çocuğum var ki banada arkadaşlarım sana göre değil demişlerdi 😉

O kadarrr merak ettim ki tanışma hikayenizi keşke birazcık bahsetseniz.:KK33: Böyle erkekler nasıl tavlanır azıcık tüyo lazım bana
Market isletiyordum. O
Hem belli et şüphe etsin ama tam anlamıyla söyleme sadece ima et felan. Sabırlı ol çünkü gözü açılmamış erkekleri tavlamak zor.

Kadının adım atıp atmaması duruma bağlıdır. Karşı tarafın tepkilerine göre değişir ki senin durumunda olsam o adımı atmazdım. Herşeyi bir tarafa bırak meyilli olan adam konuşmaları kısa kesmez.

Kocama ilk mesajı ben atmiştim
İlk ailelere açılalım artık diye ben teklif etmiştim

bu kadar sancı çekmeye gerek yok en azından aklınızdan çıkar
Amaaaaa bence arkadaşlarının dediği şeyler çok çok önemli... asosyal ve bireysel takılıyor demişler bu konu bence çok önemli... dikkatli olun derim... sonra buraya kocamla sohbet muhabbet edemiyoruz benle konuşmuyor diye konu açarsınız...çekingen erkekte ne bileyim garip geldi...
Mutluluklar...

İyide sen adım atmışsın zaten, ona seninle muhabbet edebileceği ve ilişkiyi ilerletebileceği durumlar yaratmışsın ama o devam ettirmemiş. Ortada hiçbirşey yokken açık açık konuşmakta aynı iş yerinde çalışan insanlar için iş ilişkisi açısından sıkıntı olabilir.

72154ED2-3561-47ED-9041-89432BA1ECF5.webp

Kadının adım atıp atmaması duruma bağlıdır. Karşı tarafın tepkilerine göre değişir ki senin durumunda olsam o adımı atmazdım. Herşeyi bir tarafa bırak meyilli olan adam konuşmaları kısa kesmez.

Bu konuda ben de kararsızım ama mesajı haftasonu atmıştım pazartesi sabahtan yanıma gelip o attığım şeyle ilgili konuştu direkt hatta hepsini izlemiş filan. İlgisi olmasa konuşmaya da çalışmaz gibi geliyor

Ben olsam adım atmazdım.. Bu zamana kadar bende adım attım ama erkekler hep ulaşılması zor kadinlari tercih ediyorlar.. Ve şu kaçan kovalanir mantığı hep vardır.. Ben olsam kacarim.. İki cinsin birlikte olması erkegin kadini ikna etmesine bağlı bence hayvanlardaki düzenin bizdeki medeni boyutu yani.. Yukarida bir arkadaş demiş gözü açılmamış erkeği tavlamak zordur diye.. Çok doğru.. Bence ilgisini ufak oyunlarla da anlayabilirsnz..mesela ortamdaki bir erkege kur yaparak onun dikkati cekiliyor mu anlayabilirsnz.. Nacizane tavsiyeler bunlar tabi uymak zorunda değilsiniz.. Belki de konustugunuzda daha kolay olur bilemeyiz..en iyi siz anlarsnz😊 insallah istediğinize kavusursunuz😊

Adım at, ne kaybedersinki?
Belki içe dönük birisidir. Arkadaşlarının anlattığından ziyade sen tanı öyle karar ver nasıl biri olduğuna

Bence ilk adımı kadın atabilir ama konuşulacak ortamlar konular yaratarak. Birine gidip ben senden çok hoşlanıyorum demek zaten tarih oldu artık. İlginizi belli edersiniz varsa niyeti o da eder flört ve sonrasında gelişir. E siz de ilginizi belli etmişsiniz yeterince . Hadi diyelim açılamıyor çekingen istese sizin açtığınız konuşmayı uzatırdı. Flört etmeyi de bilmiyor değildir herhalde. Bilmiyorsa zaten boşverin 🤪

Yani kısaca bu çocuktan bi yol olmaz uğraşır durursunuz.

Bence ilk adımı kadın atabilir ama konuşulacak ortamlar konular yaratarak. Birine gidip ben senden çok hoşlanıyorum demek zaten tarih oldu artık. İlginizi belli edersiniz varsa niyeti o da eder flört ve sonrasında gelişir. E siz de ilginizi belli etmişsiniz yeterince . Hadi diyelim açılamıyor çekingen istese sizin açtığınız konuşmayı uzatırdı. Flört etmeyi de bilmiyor değildir herhalde. Bilmiyorsa zaten boşverin 🤪

Yani kısaca bu çocuktan bi yol olmaz uğraşır durursunuz.

Aynen, direkt hoşlanıyorum demek için erken ve saçma olur birden 🤪 aslınds konuşulacak konular yaratıyorum ya, film delisi baya sevdiği filmleri izleyip sanki çooook önceden izlemiş gibi filan üstüne sohbet açıyım ajsmdudnhd o da konuşmak için konu açıyo hatta başkasıyla konuşurken bile beni de sohbete çekşcek bi şeyler diyor :D

Ama sadece bu kadar mesaj atsa atabilir ama atmıyor :/

Ben olsam adım atmazdım.. Bu zamana kadar bende adım attım ama erkekler hep ulaşılması zor kadinlari tercih ediyorlar.. Ve şu kaçan kovalanir mantığı hep vardır.. Ben olsam kacarim.. İki cinsin birlikte olması erkegin kadini ikna etmesine bağlı bence hayvanlardaki düzenin bizdeki medeni boyutu yani.. Yukarida bir arkadaş demiş gözü açılmamış erkeği tavlamak zordur diye.. Çok doğru.. Bence ilgisini ufak oyunlarla da anlayabilirsnz..mesela ortamdaki bir erkege kur yaparak onun dikkati cekiliyor mu anlayabilirsnz.. Nacizane tavsiyeler bunlar tabi uymak zorunda değilsiniz.. Belki de konustugunuzda daha kolay olur bilemeyiz..en iyi siz anlarsnz😊 insallah istediğinize kavusursunuz😊

30 kusur yaşındaki bi erkeğin gözünün açılmamasına şaşırdım sjdmjdn bi saçma geldi ya ama cidden öyle sanırım

30 kusur yaşındaki bi erkeğin gözünün açılmamasına şaşırdım sjdmjdn bi saçma geldi ya ama cidden öyle sanırım

Olabilir.. Ev erkegi diye bi tanim var.. Ailenin yasantisina bağlı.. Eğer oyle biriyse çok hoppala davranmadan hanimefendi cizgini bozmadan onu etkilemelisin.. Bence bu şekilde tavlarsin gibime geliyor😄

Önce ne kaybederim ki diye düşünürsün atarsın.
Sonra aman bir şey olmaz içimde kalmadı en azından dersin.
Sonra kendine kızarsın.
Sonra ona kızarsın.
Sonrası hep pişmanlık. Yapma... :KK70: :KK70:

Olabilir.. Ev erkegi diye bi tanim var.. Ailenin yasantisina bağlı.. Eğer oyle biriyse çok hoppala davranmadan hanimefendi cizgini bozmadan onu etkilemelisin.. Bence bu şekilde tavlarsin gibime geliyor😄

Ya zaten arkadaşıma da jehaan çok sabırlı kibar kız filan demiş onun gözünde de o tarz bi çizgim var galiba :p bilse onu ayartmak için kk'da pusu kurduğumu 😈

Back
X