Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Bence mesela yaştan ziyade cinsiyetle alakalı.esim bende 3 yaş büyük ama bazen gerçekten 2 çocuğum var gibi hissediyorum.normalde de olgun bir adam ama cocuklasabiliyor her erkek

Ahlaksızlık değil de. Bu kadar farkta 30 altı olması erkeğin çok doğru gelmiyor bana, hadi 25 olsun..
Yine de nasip bu işler.

Sizin yaş kaç onun yaş kaç. Bana yaş farkı kendini belli ediyorsa her iki cinsiyette de garip geliyor. Ama mutlularsa kimseye laf düşmez.

erkek büyük olunca sorun yok diyorlar da ben çocuk ruhluyum valla eşimin 5 6 yaş küçük olmasını isterdim sübyancı diyenleri duyar gibiyim...

Akil yasta degildir sozu cok dogru.neden yanlis gelsin bir cok ornek var etrafimda problemsiz.
Eski esimden 2 yas buyuktum simdi evlenecegim kisiden 1 yas buyugum.degil 5 6 hatta 10 yas buyuk olsamda problem olmazdi

Ayıplanacak şey yaş olamaz abartılı olmadığı sürece atıyorum bayan 30 ları aşmıştır çocuk daha yeni reşit bu iş başka yere gider anlamı da hoş değil bu devirde herkes geçimin ve yaşamın zor olduğunu bilir ve küçük yaştaki erkeklerin evlilik konusunda sıkıntı yaşayacaklarını bilir bile bile lades demek olur ama normal yaş aralıklarında neden olmasın dediğiniz erkeklere oluyor da kadınlara neden olmasın niyetler düzgünse , zira dini büyüklerde de örnekleri var

8 yaş duruma göre az ya da çok diyebiliriz. Mesela siz 38 o 30 ise normal ama o 20 siz 28 iseniz sıkıntı bence.

5 yaştan sonrası sorun bence. Erkeklerin kafa yapısına göre daha geç olgunlaştıkları için onların bir ilişkide büyük olması gerektiğini savunuyorum ben.

Ahlaksızlık ile alakası dahi yok bu durumun.
Her iki taraf reşit ise yaş farkının hiçbir önemi yok benim gözümde.
Bu durumu ahlaksızlık olarak görenin bakış açısından da niyetinden de şüphe ederim.

Kadına karşı yapılan negatif ayrımcılığa bir örnek konu daha göstermiş oldunuz;erkek kendinden küçük biriyle birlikte olduğunda her şey normal ancak kadın kendinden küçük biriyle birlikte olduğunda vaaov ahlaksız! Toplum bizim ahlakımıza ne göz dikmiş arkadaş!

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
niye ahlaksızlık olsun. Ahlaksızlığın tanımı bu değil. Birinin malina mülküne ırzına yan gözle bakarsan bu ahlaksızlık olabilir ama kendinden 7 8 yaş küçük birini sevmek nasıl ahlaksızlık olablir...

Yahu kadına erkeğe göre değişir o. Biz ne desek boş.

Olur niye olmasın? Öyle bir kural yok.

Bana gore degil ama oldu mu gayet de olur neden erkekler 20 yas kucuk kadinla olunca ahlaksizlik olmuyor da kadin olunca mi olacakmis.

Ben hoşlanmam. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor büyük olmalı bı kaç yas bence. 10 yas ta cok büyük fark. Sonramı yollar gözü cıtırlara kayabılır

Goruntu yasina ruh yasina gore olabilir.

40 yasindaki kadin dalli gullu 3beden buyuk anne kiyafetleri giyiyosa suratida 40degil 50 gosteriyosa adamda yasina gore genc giyinip bakimliysa olmaz sokakta yururken zorlanirlar.

Kisiye gore degisir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…