Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ahlaksızlık???

Bu erkek ve kadının arasında ki konu bence bizim yorumlamamız sağlıklı değil.

Siz ve erkek arkadaşınız bunu dert etmiyorsa bence sorun değil bu konu (annem babamdan 3 yaş büyük 29 yıllık evliler)

Bana sorarsanız eğer kendi şahsi fikrim erkeğin kadından büyük olması eşim de benden 2 yas büyük bazen diyorum aramız da 4 5 yaş filan olsaydı diye. Benim görüşüm bu ama

Erkekte büyük olabilir kadında. Arada aşk sevgi varsa ve karşılıklı anlaşılabilecek olgunluktaysa iki kişi sorun olmaz.

Ahlaksızlık? Ne alaka?

Genelleme yapmak doğru değil ama istisnalar kaideyi bozmaz. İnsanoğlunun duygusal ve hatta fiziksel gelişimi düşünüldüğü zaman, 20 yaşındaki bir erkek 30 yaşındaki bir kadınla olamaz bence. Ama 30 yaşındaki bir erkek, 40 yaşındaki bi kadınla mutlu olabilir. Hangi yaş aralığı kutucuğunu işaretliyorsunuz, o önemli :)

ben olgun erkeklerden hoslaniyorum , kisiligi karakteri oturmus esimle aramizda 12 yas var ki iliskimizin baslarinda bir cok hareketi ve davranisi yinede cocuksu ergen gelmisti , kendime 10 yas genc sevgili yapmayi hic düsünmem benim de yapim böyle cocuk colugu ben mi büyütücem derdim :) ama herkes farkli , arada uyum varsa dengeliyorsaniz birbinizi mutlu olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…