Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Neden ahlaksızlık olsun tecavüz mü ediyormuş?

Ha şu var ki erkekler genelde geç olgunlaşır. Mesela 20 yaşında bir delikanlı ile 28 yaşında olgun bir kadının kafa yapısının uyuşma ihtimali daha düşüktür.

Kendiniz için soruyorsanız profilde 33 yazıyor. Erkeğin 23 olduğunu varsaysak... biraz sıkıntı olabilir. Etik açıdan değil ama daha olgunlaşmamıştır o erkek. Derseniz ki Yok o çok olgun biridir. O zaman kimseyi ilgilendirmez.

Garip geliyor ama ahlaksizlik olarak dusunmuyorum. Ben 24 eşim 32 ama tersini asla kabullenemezdim. 1-2 yaş farki bile istemezdim. Ha kendim 30larimda olsaydim ozaman 1-2 yaş kucuk olmasini dert etmeyebilirdim.

Benim kardeşim 27 yaşında 28 olacak hatta, ondan ufak biri...ahlaksızlık değil de ne biliyim eğreti durur ama eşim 10 ay küçük benden 1 yaş diyelim

Ahlaksizlik drgil kesinlikle. Ama cok yani. Erkekler tartisma veya kavga aninda kadin zayif noktasindan vurmak icin gundeme getirebilirler bunu. Ya da yas farkinin cok olmasini kadin kompleks haline getirrbilir. Mesela ben 2 yas farkini bile asiri sekilde takarim.

33 - 23 ama çok ya :/ 26 27 olsa neysee 23 yaşında erkek hakikaten cocuk gibi olur. Benimki benden 4 yaş küçük ama çok aşırı olgun haddinden fazla olgun. Bana hep doğru dur gülme herseyi şakaya vurma biraz ciddiyet falan gibi şeyler der yada ben çok çocuksuyum. Bazen sen ölmüşsün ağlayanın yok diyorum

Yok canım niye ahlaksızlık olsun.

Kendinden 15 yaş büyük bir hanımla evlenip gerçekten çok mutlu olan birini biliyorum :)

Yaş farkı, boy farkı, maaş farkı gibi şeylerin evlilikte teferruat olduğunu ogrendigimizde gerçekten daha sağlıklı evlilikler olacak toplumumuzda.

Niye ahlaksızlık olsun tatlım. Sen o insanla iyi anlasabiliyor musun? Her konuda içini döküp rahatça konuşabiliyor musun? Gerisi sadece rakamdan ibaret bana göre.

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Yetişkin bir bireyse, çocuk değilse yani yalnızca yaş farkından dolayı ahlaksızca bir durum oluşmaz ama erkeklerin geç olgunlaştığı bir gerçek, kadınla arada bu kadar yaş farkı olunca da anlaşma konusunda sıkıntılar olacaktır diye düşünüyorum.

1 yaş küçük talibim çıktı onu bile reddettim benim içime sinmiyor.Ama 15 yaş küçükle evli olan duydum bana göre değil erkeğinin büyük olması taraftarıyım.

Mevcut yaşlar önemli, bana 25 yaş altı küçük geliyor ciddi ilişkiler için.
O yaşı geçen herkes de kadın erkek fark etmez sorun olmaz.
Ama bana 22 yaşında bir kadının 30 yaşında bir adamla evlenmesi bile garip geliyor, sanki çok erkenmil ve olgunlaştıkça pişman olacakmış gibi geliyor. Ama neticede reşit kişilere birşey diyemem

Benim babam annemden 6 yaş küçük(zamaninda babaannem halam falan annemi istememisler yasli diye,orasi ayri bir konu da)ama genel olarak kadanin erkekten daha büyük olması bence anormal bişey degil,nasip kısmet işleri bunlar,insanlar bir birini sevdiyseler,kimene....

Ahlaksızlık falan değil ama erkeklerin geç olgunlaştığı bilimsel bir gerçek. Eğer adamın karakteri oturmuşsa,ayakları yere basıyorsa neden olmasın.

Erkek 20 yasindan buyukse bi ahlaksizlik yok ortada. Kisa sureli iliskiyse abes bi durum da degil ama uzun donem iliskiler icin 5-6 yastan fazlasi sorunlu olur

Neden ahlaksızlık olsun ki bu çok saçma bir düşünce bence. İsteyen istediğiyle beraber olur kadında isterse kendinden küçük biriyle beraber olur aşalım artık bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…