Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
175
33
48
41
Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Neden gelsin illa erkek mi büyük olacak kadından çevrem de çok var böyle evlilik yapan 7-8 yaş hatta 10 yaş bile olan evli olanlar arasında.

Yakın bir arkadaşım kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi. İkizleri oldu... Kız çok olgun çok düzgün bir kızdı ama 40 yaşın yaklaşırken sorunlu ilişkilerinden sonra bu adamı çocuk icin köprüden önce son çıkış gibi gördü...
Asla kınamıyorum... Eşler birbirlerini dengeleyebiliyorlarsa eğer birbirlerini taşıyabiliyorlarsa sorun yok. Ancak arkadaşımın eşi git gide normal yaşına döndü... Sonuçta fevri hareketle işinden ayrıldı, o 2 çocuğun ve evin geçinme yükü arkadaşımın üzerinde kaldı...
Hal ve hareketlerini beğenmez olduk çocuğun... Ergenler gibi davranıp arkadaşımı küçük düşürdü çoğu yerde.
İster istemez uzaklaştık...
Dilerim yavrularıyla huzuru bulur. Ancak erkekler zor büyür bir kez daha düşünün derim...

Evlilik için değil ama illaki
Erkekler geç olgunlaşıyor gördüğüm duyduğum kadarıyla böyle.. Sonrasında canınızı sıkacak bir durum olmayacağını düşünüyorsanız problem değil elbette. Karşı olduğum için demiyorum kendimi yerine koyup empati yapıyorum. 19 yaşındaki bir erkek benim için çocuk gibidir. Ergen karakteri oturmamış askerliğini bile yapmamış.. Ciddiye almam yani. Tabi kişisel görüşüm bu benim. Aynı şekilde düşünmeyebilirsiniz.

Zaten niyet evlilik değilmiş belirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…