O halde ona kaçın.ve bu da asla ailesini geride bırakmaz benim için asla
zaten değişmiyor ama bende kendimi geri çekemiyorum bu gerçekten sevgi değil alışkanlık saplantı kurtulmak istiyorm tam kurtulacakken yine geliyor affediyorum sonra yine aynı yazıp yazıp ayrılıyordum bu defa hiç yazmadan sessizce engelledim dünİnsan ayrılığa da alışıyor biraz zorlarsanız alışırsınız bence onsuzluğa da, sizde alışkanlık olmuş, biraz da takıntıHayat felsefem şöyledir '' insanlar değişmez '' nişanlınızda değişmeyecektir, o nedenle yol yakınken dönün derim..
Çünkü ortada sevgi yok oyun var.anlattık ama asla asla kabul etmiyorlar çocukta asla ailesine karşı gelmiyor
Neyi etkiler mi?Nişanlıydım aldatıldım ve ayrıldım ayrıldıktan sonra defalarca nişanlımla barıştım çok seviyordum affettim sonra tekrar hatalar yaptı tekrar ayrıldım aylar geçti tekrar barıştım 1 yıl boyunca 5 defa ayrıldık barıştık ben sevdiğimden dayanamadığımdan bana geldiği zaman affediyordum artık beni cepte biliyor yine gitsem yine affeder diyor ve arkamdan onunla olsam yine benden ayrılacajk diyor ama ayrılma sebebim yaptığı hatalar durduk yere ayrılmıyorum şimdi resmen cepte durumdayım bıktım ayrılıp barışmalarından yine gitsem yine ayrılacak gibi düşünüyor. En son dün yine hata yaptı bu defa hiç konuşmadan ve yazmadan direk her yerden engelledim sessizce kayboldum sizce bu etkiler mi ne yapmam gerekiyor akıl verir misiniz?_
Yaşınız kaç? 23 lü yaşlarımda bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyleri yaşadım, sonra kurtuldum aradan 10 yıl geçti bazı şeyleri görüyorum duyuyorum o kişi hiç değişmemiş, şimdi iyi ki bitirmişim diyorum kendi kendime.. Bakın önünüze kıymetinizi bilecek insanlara şans verin..zaten değişmiyor ama bende kendimi geri çekemiyorum bu gerçekten sevgi değil alışkanlık saplantı kurtulmak istiyorm tam kurtulacakken yine geliyor affediyorum sonra yine aynı yazıp yazıp ayrılıyordum bu defa hiç yazmadan sessizce engelledim dün
Evlenin en kısa sürede.
Zaten ayrılmaya niyetiniz yok.
-mış gibi yapıp kendinizi daha fazla küçültmeyin.
Nişanlınıza açık açık "ne yaparsan yap seninle evlenmek istiyorum" deyin olsun bitsin.
En azından dürüstlüğünüz belki puan kazandırır.
Siz cepte değilsiniz, nişanlınızın ayağının altında paspassınız.
24 yaşımYaşınız kaç? 23 lü yaşlarımda bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyleri yaşadım, sonra kurtuldum aradan 10 yıl geçti bazı şeyleri görüyorum duyuyorum o kişi hiç değişmemiş, şimdi iyi ki bitirmişim diyorum kendi kendime.. Bakın önünüze kıymetinizi bilecek insanlara şans verin..
evet ona bağlı gibiyim sevgi değil ama ne bende bilmiyorum kopamıyorum ama o varkende berbat halde oluyorum sonra ayrılıyorum 2 ay sonra tekrar barışıyorum
Ya zaten çabalamıyor aradan biraz zaman geçiyor tekrar dönüyor arıyor dayanamıyorum affediyorum sonra yine olmuyor hep bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?