Kadının sessizliği işe yarar mı?

Defalarca ayrıldım diyorsun yapma canım bir kez sessizliğe büründüysen geri dönme açma telefonlarını ne yaparsan yap adam seni cepte görüyor. Sen cepte olmadığını bir daha ona geri dönmeyerek kanıtlayabilirsin. Geçen yıllarına yazık.

Azıcık kendi değerinizi bilin Allah aşkına .. Sizi defalarca aldatan bir adama karşı aldığınız tavrın hala onu nasıl etkileyeceğini mi sorguluyorsunuz ?? Siz aynı hataları yapsanız o affedermiydi ?? Böyle adamlardan çocuklar yapıp sonra onları da babasız bırakıyorsunuz . Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu kadar kör olmayın lütfen. Ve ayrılın dünyada erkek mi yok ?? Sakın şimdi çok seviyorum söylemlerine girmeyin çünkü sevgi böyle birşey değil bunun adı bağımlılık....

2. 3. çocuğu yapar yine ayrılmaz.

Sakın affetmeyin bir ilişkide güven gittimi bir daha asla geri gelmiyor.Sonrasında hep kendini sorguluyorsun neden affettim diye . Zamanla kendinize olan saygınızı da yitirirsiniz. İnanın evlenseniz bile bir sürü sorun yaşar ve benim gibi sonunda boşanmayı karar verirsiniz.

ayrılıyorum sürekli tam unutuyorum tekrar yazıyor bir şekilde giriyro hayatıma bende sevdiğim için hemen affediyorum ama yine aynıı
Böyle sizi sürekli aldatıyo hayret ediyorum nasıl seviyorsunuzya midel bulanır heryerden engelle bidaha cepte olma lütfen bu kadar degersizmisin sen kendine bunu yapıyosun

bu adamdan sana yar olmaz
uzak dur
hiç konuşma
kendini açıklamasına (yani seni kandırmak için yalan söylemesine ) izin verme

adama ilişkini kes

Kendinize layık gördünüz ilişki bumu ??? İkide bir af etiniz bu durumda olmanız normal cünki herseferinde af etmisiniz kendinize deger vermiyorsunuz nişnlınızdan size deger vermesini bekliyorsunuz siz af edince ben böyle bir ilişkiyi kendime layık görüyorum diyorsunız resmen nişnlınızda sizi aldtamaya devam ediyor kendinize deger verin nişnlınız dünyada tek erkek degil olsa bile bunu size yapmaya hakkı yok

Tam yaşı işte, diyelim ki bu çocuktan ayrıldın, başka birini buldun ve aynılarını yaşattılar sana antremanlı olacaksın olan tüm şeylere.. Bence pek vazgeçecek gibi değilsin ama gençliğinde var daha neler çıkar karşına bence zaman kaybetme daha fazla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…