- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Sizce bir evlilikte ilişkinin yükünü kim çekiyor ? Kadının Sorumluluğu mu daha fazla Erkeğin mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle Katılıyorum. Bir de son dönemlerde kadına ekonomik sorumluluklarda eklendi. Evi ve Çocuklarının sosyal olağan sorumluluklarının yanında eşinin evinin Çocuklarının geçimini de temin etmek zorunda.İlişkinin yükünü bilemem de evin ve çocukların yükünü her zaman kadın çekiyor o kesin. Erkekte ne kadar sorumluluk duygusu olursa olsun kadının üzerindeki sorumluluk her zaman daha fazladır.
Calışan kendisi icin harcıyor derken ? :) Yani hem calışıp hem cocuk bakıp hem de ev isi uapmak cok zorTabi ki erkekler bence biz sadece ev işi yapıyoruz onlar sabahtan akşama kadar çalışıyo çalışan kadınlarda zaten kendisi için harcıyor kabul edelim hanımlar beylerin daha fazla sorumlulukları var biz istersek yaparız ama onlar zorunlu yapmaya
Kadın kazandığı parayı kendi parası olarak görür istediği yerde harcar yapan yalan mı ayrıca ev işlerini en ince detayına kadar yasıp çok gibi gösteren hemcinslerimi anlamıyorum erkekler de yaptığı işi en ince detayına kadar anlatsa eminim daha fazla çıkar ve bizim ki daha az yorucu ve en azından evdeyizCalışan kendisi icin harcıyor derken ? :) Yani hem calışıp hem cocuk bakıp hem de ev isi uapmak cok zor
Kadının düşmanı gene kadındır,size diyecek bir şeyim yok. Umarım bir gün işe başlarsınız, çalışan kadının ne demek olduğunu anlarsınız :)Kadın kazandığı parayı kendi parası olarak görür istediği yerde harcar yapan yalan mı ayrıca ev işlerini en ince detayına kadar yasıp çok gibi gösteren hemcinslerimi anlamıyorum erkekler de yaptığı işi en ince detayına kadar anlatsa eminim daha fazla çıkar ve bizim ki daha az yorucu ve en azından evdeyiz
Sanırım hayatın boyunca hiç çalışmadın çalışmış olsaydın kendi için harcar cümlesini yazarken bi düşünürdün. Koca parası yiyen için ev işi yapmak tabiki de kolay , önemli olan çalışan üstüne birde çocuğuda olup fedakarlık gösteren Anneler daha iyi anlar kimin ne kadar zorlandığını. Hayat bu bir erkeğe bağımlı yaşarsın bir anda tek kalırsın . Sonra buraya gündem olur aldatıldım anamın evinede gidemem kabullendim diye ... Kadınlar çalışıyoken de çalışmıyoken de bir şekilde zorlanıyor malesef ...Tabi ki erkekler bence biz sadece ev işi yapıyoruz onlar sabahtan akşama kadar çalışıyo çalışan kadınlarda zaten kendisi için harcıyor kabul edelim hanımlar beylerin daha fazla sorumlulukları var biz istersek yaparız ama onlar zorunlu yapmaya
Kadınlar gene kadınlardan çekiyor maalesefSanırım hayatın boyunca hiç çalışmadın çalışmış olsaydın kendi için harcar cümlesini yazarken bi düşünürdün. Koca parası yiyen için ev işi yapmak tabiki de kolay , önemli olan çalışan üstüne birde çocuğuda olup fedakarlık gösteren Anneler daha iyi anlar kimin ne kadar zorlandığını. Hayat bu bir erkeğe bağımlı yaşarsın bir anda tek kalırsın . Sonra buraya gündem olur aldatıldım anamın evinede gidemem kabullendim diye ... Kadınlar çalışıyoken de çalışmıyoken de bir şekilde zorlanıyor malesef ...
ilişkinin yükünü erkek çekmeli kadın da onun sorumluluğu ile devamını sağlmalı.. yuvayı erkek yapar kadın da devamını sağlar..Sizce bir evlilikte ilişkinin yükünü kim çekiyor ? Kadının Sorumluluğu mu daha fazla Erkeğin mi ?