biraz önce başka bir topikte daha yazdım evlilik zormu kimse mutlu değil mi diyordu....
evlilik en güzel yanı onunla uyuyp uyanmak sorunları beraber cozmek herseyını bırlıkte yapmak v.s v.s cogalabılırrr.
bende calısıorum hemde sabah 8:30 akşam eve girmem 8:00 c.teside aynı şekilde calısıorum... tek pazarım var.
eşim ise c.t pazar tatil o yüzdenn c.t günü bütün temizliği halleder tabi canı isterseeeee ama çoğunluk yapar hemde a dan z ye benden iyi yapar hatta :)))) bende hafta içi akşam yemek cay ve bulaşık işi bende o elını surmez yada dışarda yeriz tek zor yanı aılenı ark. zaman ayıramıosun kendıne zaman ayıramıosun ayın sonunu dusunuosun fılan bunlar eksı yanları ama ben sanslı kısımdayım eşim cok yardım sever ama calısmasam evde oturmasan hıcbısey yapmaz hatta suyunu bıle benden bekler o yuzden calısmayı sevıorum hersey esıtlenıo o yorgunum dıo dıorum bende yorgunum dıorum bısı dıyemıor ama calısma akşama kadar temızlık yap yorgunum dıyemezsın

:44::44::44: o yüzden ben çalışmayı seviorum kızlar eğer eşim temizlik yapmazsada temizlikçi tutarım gene edert etmem

çok mu rahatım ne