kadınız diye hakareti aşağılamayı hak mı ediyoruz !!

Green geçen haftadan beri bu konuyu hatırlatan bir dizi olaylar serisi yaşadım. Ben de içimi dökmek istedim,konunu az buçuk hortlatıyorum:/
Bence kadın erkek her kim olursa karşıdaki kadınlar daha çabuk yüzgöz olma hakkı görüyor hele ki naif,kibar bir insansa.
Bu söz konusu kadınları çok yıpratan bişey. Bunh yapan pislik,içindeki pisliği akıtıyor işte deyip geçemiyorsun,baş ağrısı yanına zarar olarak kalıyor en basitinden.
Şu anki yaptığım işte bol bol ben de bu muameleye maruz kalıyorum. Her iş dönüşünde kelimenin tam anlamıyla hayattan soğuyorum. İçler acısı bir durum kendi adıma. Şu an hafta sonuna girdim güya rahat olmam gerekir ama kafamın içi çöplük. Baş ağırı tavan:/
Geç günler geç..

Aynen işte akşam olunca kafamın içi çöp yığını gibi oluyor, normal hayattan uzaklaşmak kendimi toparlamak için kendimi film,müzik,alışveriş ne varsa kaptırıyorum ve kafamı bir türlü boşaltamadığımdan istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum...Bütün hayatımın içine ediyorlar işte. Kendileri kinini,öfkesini boşaltıyor gidiyor..

Bazıları geliyor, sana kızıyorum şikayetimi üstlerine ilet diyor, siz iletin şikayetinizi, sinirinizi bana yansıtmayın burası şikayet merkezi değil diyorum artık. Binbir türlü şikayet iletme kanalı var, personel şikayet etmeye gelince hepsini kullanır, ama sistemsel şikayetini sen aktar der, bağırır çağırır gider.

İşiniz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…