kadınız diye hakareti aşağılamayı hak mı ediyoruz !!

Eğitimdeyim tam izin sayılmaz gene banka ortamı :)

Evet benim eski müdürüm hesaplarımızı, giydiğimizi, yediğimizi, içtiğimizi hep izlerdi. Gün içinde şu kadar kere wc ye gidiyorsun demişti şok geçirmiştim. Bütün gün kameradan bizi izlerdi. O müşteri niye öyle baktı sana, o ne konuştu, o niye bekliyor....En yoğun saatte birşeyler sorar cevap bekler, müşteriye mi bakacaksın, telefona mı ona mı cevap vereceksin...

Evet elini kolunu sallayan giriyor....Keşke yurtdışındaki gibi insanlar kapıda aransa...Yakın zamanda başka bir şubemizde oldu zaten insanlar birbirine bıçak çekti, personel kaçabilmiş Allahtan...

İyi dilekleriniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim...

Bireysel de hiç çalışmadım ama anlatılanları biliyorum .çok haklısın terslesen yine sen suçlusun .bu sektör dışardan kolay gibi görünse de sabır işi.

Bir de gelip ne iş yapıyorsun ki, akşama kadar oturuyorsun diyenler yok mu...Amuda kalkarak mı yapacağım yani ne yapacağım?
Ülkemizde kimse kimsenin emeğine saygı duymuyor, kendi oturarak maaş alanlar seni de öyle sanıyor...

Biz eşimle İstanbula gitmek istiyoruz aslında ama oranın keşmekeşi, trafiği vs beni ürkütüyor.

Siz nerede yaşıyorsunuz önereceğiniz yerler var mı :)?
Ben Aydın'da yasıyorum :) buralıyım aslen.. klasik ege sehri..
mutlaka sivrilenler oluyor ama gayet sıcakkanlı herkes..
cevremde hic kadın cinayeti, dayak vb duymadım olacagını da sanmam..
bir nebze daha saygılı kucuk bir sehir bence :)

Ben bir müdürün çok kötü bir şeyine şahit oldum çok kötü biraz da kariyerimi bu yüzden bıraktım diyebilirim tabi bebeğimi de kaybettim sonra dan o müdürün açtığı verdiği hasar yenilir yutulur değil çok acıydı
Adam tam şantajcıydı

Ah hayalimdeki yer :) Burası en çok cinayet işlenen şehirlerden biriymiş...Zaten bu sinirle agresiflikle normal...

Kaybınız için çok çok geçmiş olsun....Şu an çalışmıyor musunuz, başka bir alana mı geçiş yaptınız?

Çok kötü ve hırslı insanlar var maalesef. Kimisi öyle, kimisi de çok tembel mesela hiç bir şeye el sürmez, tüm işi sana atar, akşama kadar odasından çıkmaz, sorumluluk almaz. Ortası yok galiba bunların.

İstifamı verdim çocuğum erken doğdu dayanacak gücüm de kalmamıştı
Uzun süre tedaviler vs
Şimdi de yaşım 36
Spl düzey 2-3 türev
Bes
Segem
Lisanslarım iyi derece diplomam olmasına rağmen iş bulamıyorum
Aramaya bu yaz başladım ama maalesef
Eşim de bankacı o iyidir onun da çok sıkıntıları oluyor
Ona danışmanlık ve psikolojik destek veriyorum
Gerçi arkadaşlarım da çok arıyor dışardan göz iyi görüyor
İşte o müdüre piyasa da çakallara bıraktık pes ettim suyun bu tarafına geçtim
Benim eski müdürüm bir kamu bankasında genel müdür yardımcısı gitsem işe alır ama ben utanırım böyle işsiz karşına çıkmaya

Ah hayalimdeki yer :) Burası en çok cinayet işlenen şehirlerden biriymiş...Zaten bu sinirle agresiflikle normal...
Gercekten mi ya önyargıları destekler seyler var demekki...
Umarım hayalinizdeki yere kavusursunuz :)
Bence esinizle oturup konusun..
oyle bir sehirde bir ömür cok zor...

Aynen öyle hiçte göründüğü gibi bir meslek değil gecemin gündüzüme karıştığını bilirim gece yarısı eve gelirdim kimse bunları yaşamadığı için bilmez.

Utanacak ne var... Ama bence başka yerleri deneyin. Tekrar aynı cendereye girmeyin, malum piyasa da kötü şu an.

Gercekten mi ya önyargıları destekler seyler var demekki...
Umarım hayalinizdeki yere kavusursunuz :)
Bence esinizle oturup konusun..
oyle bir sehirde bir ömür cok zor...

Bizi buraya bağlayan ailelerimiz...

Eşim hele hayatı boyunca hiç ailesinden ayrılmamış. Kv nin psikolojik rahatsızlıkları var, oğlumu benden çaldın götürdün diyebilecek kapasiteye sahip. Benim babam da hasta. Onları bırakıp gitsem vicdan azabı duyar mıyım diyorum...Kafam çok karışık...

Aynen öyle hiçte göründüğü gibi bir meslek değil gecemin gündüzüme karıştığını bilirim gece yarısı eve gelirdim kimse bunları yaşamadığı için bilmez.

Hele bir gün bir toplantı için, koskoca binanın girişinde bana nöbet tutturmuşlardı gece 12 ye kadar....Düşünün eli silahlı biri gelse bir güvenlik bir ben varım...Neler neler yaşadık, hamallık da yaptım bankada, taşınırken eşyalarımızı dosyalarımızı taşıttılar para vermeyelim diye, toplantı var derler saatlerce aç kalırız, tüm gün çalışırsın bir de üstüne toplantıya girersin milyon tane rakam veri sana hesap sorarlar, aferin asla yok. İşin arka planını kimse iblimyor, sadece gün içinde gelen giden var zannediyorlar.

Utanacak ne var... Ama bence başka yerleri deneyin. Tekrar aynı cendereye girmeyin, malum piyasa da kötü şu an.
Boş oturmayacağım tabii kafam da iş fikirleri var piyasa az nefes alsın planlarım var .
Bizde ayrılan bir müdürün yazdığı veda yazısı vardı ondan sonra patır patır istifalar gelmişti.
Öyle güzel yazmıştı ki
Şu an sözleri aklım da değil ama cidden çok zor bankacılık hem iş tehditi hem mali sorumluluk hem personelin yatay dikey mobingi
Allah sizlere kolaylık versin
Kazancını artırsın inş

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Sizin de tüm hayalleriniz gerçek olur inşallah; işini iyi yapan dürüst insanlara nasıl ihtiyacımız var. Sizler bizler gibileri sindirmek için uğraşıyorlar ama pes etmek yok....

Ya gercekten mi ben tayin vb icin ordasınız sanmıstım..
Anlıyorum sizi bende ailemden baska bir sehirde yasayamazdım sanırım zor olurdu..
Ama bu hayat kalitenizi de etkiliyor.. Bilemiyorum karar sizin elbet...
Baska kardesleriniz varsa yanlarında olabilir belki yada biraz daha sonra..

Benim kardeşim yurtdışında, eşimin kardeşi var aslında görümcem o annesi ile çok yakın zaten.

İlk fırsatta değerlendireceğim aslında tayin olayını çünkü burda da sürekli görüşemiyorum ailemle.

Ailelemiz cok onemli evet ama biraz kendi hayatımıza da bakmamız gerek..
nedenleri ile acıklarsınız anlayacaklarını dusunuyorum..
yurtdısındaymıs kardesiniz zaten alıskınlardır..

davrandıkları gıbı davranıyorum.gerek telefon gerekse gelenler..etkıye tepkı..garıban kesım,kulturlu, dağ ayısı ve godaman olarak ayrılıyorlar..bazıları kıbar ayağına muhabbet kurmaya çalışıyor.bazıları gozlerını dıkıp dıkızlıyor( dağ ayıları)..kaşlarımı çatmaktan artık yamulcam.değişiyor ve ona gore davranıyorum.yaşılılara hurmet ederım.anlamayan dağ ayılarıyla kavga ederım çünkü direk bağırmaya başlarlar.godamanlar yapcaksın, etceksın, zorunlusun ,şikeyet ederim der! hemen mudurun odası şu katta şu köşede der yol gosterrim.ama memur ınsan başka oluyor.çünkü anlıyolar ..bazen borcunuz varmı dıye sorarım 'BENİM'borcum olmaz bana yakışmaz pehhhhhhh .adamın bırı yuzume hamıleyken kufur etti.bende paralarını geç ödedim.kadının işi gerçekten zor.ve çok doluyum bende bu konuda.he bırde yanınızda çalışan at gözlukler dahada zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…