- Konu Sahibi greengirll
-
Bireysel de hiç çalışmadım ama anlatılanları biliyorum .çok haklısın terslesen yine sen suçlusun .bu sektör dışardan kolay gibi görünse de sabır işi.Ticariden sırf bu yüzden ayrıldım, bireyselde de böyle sorunlar var.
Herşeyim gizliydi aldığım vs
Güzeldim şubedekilerden bir müşteri iltifat etse hemen kavga çıkartırlardı
banka mevduat hesabıma ki özel bankayız vadeli yapıyorsun faiz günah çok paran var demişti densizin biri
Personele karşı da sır küpü olmalı
İzindeymişsin madem bunları düşünme zaten şube yıpratıyor birde özel zamanların da kafa yorarak insan insanlıktan çıkıyor .
İsteyen istediğini desin hayat senin Nasreddin hoca yüzyıllar önce söylemiş torba değil ki büzelim
Sadece fırsat vermemeye gayret etmeli yine de diyorlarsa yapacak birşey yok
Çok zor bir işiniz var ; birebir insanla muhatap olmak.
acildeki doktora, çocuğumun ateşi varken çay içemez diyerek kafasına silah sıkabilen insan(!) lar varken , işimiz çok zor.
saçma bir avm’ye girerken ; iki ayrı yerde çanta üst baş aranırken,
hastaneye elini kolunu sallaya sallaya silahla girebiliyorsa insanlar, ne diyebiliriz ki. İnsan canı bu kadar değerli demek ki..
Ben Şimdi Ülkemden uzaktayım ; burada birisi beni öldürse, yahut çocuğuma kötülük etse (Allah korusun ); onun da öldürüleceğini bilmek bile içimi rahatlatıyor . Türkiye’de bu tarz suçluların ne kadar ceza aldıkları ve cezaların ne kadar caydırıcı olduğu malum.
Ben yerinize olsam , anlattığınız tipteki hanzolarla fazla muhattap olmam. Açıklamanıza inanmıyorsa ; diğer bir kişi ile baksın yeniden hesaplarına.
Allah korusun, siz de kendinizi tehlikeye atmayın bu magandalara laf anlatacağım derken.
Allah çok çok yardımcınız olsun
Bireysel de hiç çalışmadım ama anlatılanları biliyorum .çok haklısın terslesen yine sen suçlusun .bu sektör dışardan kolay gibi görünse de sabır işi.
Ben Aydın'da yasıyorum :) buralıyım aslen.. klasik ege sehri..Biz eşimle İstanbula gitmek istiyoruz aslında ama oranın keşmekeşi, trafiği vs beni ürkütüyor.
Siz nerede yaşıyorsunuz önereceğiniz yerler var mı :)?
Ben bir müdürün çok kötü bir şeyine şahit oldum çok kötü biraz da kariyerimi bu yüzden bıraktım diyebilirim tabi bebeğimi de kaybettim sonra dan o müdürün açtığı verdiği hasar yenilir yutulur değil çok acıydıEğitimdeyim tam izin sayılmaz gene banka ortamı :)
Evet benim eski müdürüm hesaplarımızı, giydiğimizi, yediğimizi, içtiğimizi hep izlerdi. Gün içinde şu kadar kere wc ye gidiyorsun demişti şok geçirmiştim. Bütün gün kameradan bizi izlerdi. O müşteri niye öyle baktı sana, o ne konuştu, o niye bekliyor....En yoğun saatte birşeyler sorar cevap bekler, müşteriye mi bakacaksın, telefona mı ona mı cevap vereceksin...
Ben Aydın'da yasıyorum :) buralıyım aslen.. klasik ege sehri..
mutlaka sivrilenler oluyor ama gayet sıcakkanlı herkes..
cevremde hic kadın cinayeti, dayak vb duymadım olacagını da sanmam..
bir nebze daha saygılı kucuk bir sehir bence :)
Ben bir müdürün çok kötü bir şeyine şahit oldum çok kötü biraz da kariyerimi bu yüzden bıraktım diyebilirim tabi bebeğimi de kaybettim sonra dan o müdürün açtığı verdiği hasar yenilir yutulur değil çok acıydı
Adam tam şantajcıydı
İstifamı verdim çocuğum erken doğdu dayanacak gücüm de kalmamıştıKaybınız için çok çok geçmiş olsun....Şu an çalışmıyor musunuz, başka bir alana mı geçiş yaptınız?
Çok kötü ve hırslı insanlar var maalesef. Kimisi öyle, kimisi de çok tembel mesela hiç bir şeye el sürmez, tüm işi sana atar, akşama kadar odasından çıkmaz, sorumluluk almaz. Ortası yok galiba bunların.
Gercekten mi ya önyargıları destekler seyler var demekki...Ah hayalimdeki yer :) Burası en çok cinayet işlenen şehirlerden biriymiş...Zaten bu sinirle agresiflikle normal...
Aynen öyle hiçte göründüğü gibi bir meslek değil gecemin gündüzüme karıştığını bilirim gece yarısı eve gelirdim kimse bunları yaşamadığı için bilmez.Bir de gelip ne iş yapıyorsun ki, akşama kadar oturuyorsun diyenler yok mu...Amuda kalkarak mı yapacağım yani ne yapacağım?
Ülkemizde kimse kimsenin emeğine saygı duymuyor, kendi oturarak maaş alanlar seni de öyle sanıyor...
İstifamı verdim çocuğum erken doğdu dayanacak gücüm de kalmamıştı
Uzun süre tedaviler vs
Şimdi de yaşım 36
Spl düzey 2-3 türev
Bes
Segem
Lisanslarım iyi derece diplomam olmasına rağmen iş bulamıyorum
Aramaya bu yaz başladım ama maalesef
Eşim de bankacı o iyidir onun da çok sıkıntıları oluyor
Ona danışmanlık ve psikolojik destek veriyorum
Gerçi arkadaşlarım da çok arıyor dışardan göz iyi görüyor
İşte o müdüre piyasa da çakallara bıraktık pes ettim suyun bu tarafına geçtim
Benim eski müdürüm bir kamu bankasında genel müdür yardımcısı gitsem işe alır ama ben utanırım böyle işsiz karşına çıkmaya
Gercekten mi ya önyargıları destekler seyler var demekki...
Umarım hayalinizdeki yere kavusursunuz :)
Bence esinizle oturup konusun..
oyle bir sehirde bir ömür cok zor...
Aynen öyle hiçte göründüğü gibi bir meslek değil gecemin gündüzüme karıştığını bilirim gece yarısı eve gelirdim kimse bunları yaşamadığı için bilmez.
Boş oturmayacağım tabii kafam da iş fikirleri var piyasa az nefes alsın planlarım var .Utanacak ne var... Ama bence başka yerleri deneyin. Tekrar aynı cendereye girmeyin, malum piyasa da kötü şu an.
Boş oturmayacağım tabii kafam da iş fikirleri var piyasa az nefes alsın planlarım var .
Bizde ayrılan bir müdürün yazdığı veda yazısı vardı ondan sonra patır patır istifalar gelmişti.
Öyle güzel yazmıştı ki
Şu an sözleri aklım da değil ama cidden çok zor bankacılık hem iş tehditi hem mali sorumluluk hem personelin yatay dikey mobingi
Allah sizlere kolaylık versin
Kazancını artırsın inş
Ya gercekten mi ben tayin vb icin ordasınız sanmıstım..Bizi buraya bağlayan ailelerimiz...
Eşim hele hayatı boyunca hiç ailesinden ayrılmamış. Kv nin psikolojik rahatsızlıkları var, oğlumu benden çaldın götürdün diyebilecek kapasiteye sahip. Benim babam da hasta. Onları bırakıp gitsem vicdan azabı duyar mıyım diyorum...Kafam çok karışık...
Ya gercekten mi ben tayin vb icin ordasınız sanmıstım..
Anlıyorum sizi bende ailemden baska bir sehirde yasayamazdım sanırım zor olurdu..
Ama bu hayat kalitenizi de etkiliyor.. Bilemiyorum karar sizin elbet...
Baska kardesleriniz varsa yanlarında olabilir belki yada biraz daha sonra..
Ailelemiz cok onemli evet ama biraz kendi hayatımıza da bakmamız gerek..Benim kardeşim yurtdışında, eşimin kardeşi var aslında görümcem o annesi ile çok yakın zaten.
İlk fırsatta değerlendireceğim aslında tayin olayını çünkü burda da sürekli görüşemiyorum ailemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?