kadınız diye hakareti aşağılamayı hak mı ediyoruz !!

Allah tüm kadın çalışanlarımıza kolay gelsin. Tüm müşterilere de empati ihsan eylesin inşallah

Bu cinsiyetten ziyade güç meselesi.Türkiye'de kibar,nazik insan sevilmez.Gücünü yetirebildiğine saldırır necip insanlarımız.
Size kaba konuşan adam ufak tefek gördüğü erkeğe de pek farklı değil.Onların kıstası,ben bunu birebirde dövebilir miyim.
1,90 boyunda heybetli bir kadın olsanız size de çok bulaşmazlardı

Allah sabır versin ben kurtuldum inş sana da nasip olur.

Kesinlikle terbiyesizlik saygısızlık aldı başını gitti
İnsanlar başka yerde ezilenin acısını kendini koruyamayacağını düşündüğü birinden çıkarmaya çalışıyor
Ayrıca güce tapıyor Bizim insanımız karşısında zabıta memuru bile olsa gık diyemez öğretmen doktor görünce pislikleşir

Bankacılık iyice rezalet iş yerleri kıvamına gelmiş
Eskiden saygınlıkları hariç dolgun maaşları vardı şimdi iyice laçkalaşmış

Ha birde erkeklerin yapması gereken işlerinde üzerimize kalması...... Hanım şu işinde aradan çıkarsan
Ne iş yaparsan yap aynı pozisyonda olduğun insanın bile seni sekreter olarak görmesi

Ya ne gereksiz ahmakca yorumlar yapıyorsunuz klavye delikanlısı bayan olunca gebermiyorsun tartışma yaratmak için havlama okuduğunu anlama dersini öneririm

Of neler var neler, isi gucu olmayan aracsiz aracsiz kadinlar gelip sana orada artislikle isini yaptirip haz aliyor cunku biliyor isini yapmak zorundasin cunku ekmegin orada... Senelerce okuyoruz bi yere geliyoruz milletin tafrasini cekmek icin....
Ben buna asagilik kompleksi diyorum....
Edepsizler

Benim söylediğim bankacılık düzeni değil. Turkiye cumhuriyetinin anayasa ve kanunlar ile düzenlediği şeyler. Hakaret etmek suçtur. Tehdit etmek suçtur. Çalışanın bunlara maruz kaldığı ve hukuki yollara başvurduğu noktada onu yıldırma bastırmaya yönelik faliyetlerin olursa bu da suçtur.

Haklısınız da hangi suç tam cezasını buluyor? Daha bugün gencecik bir kızın cinayet raporu çıkmış, ismini bilirsiniz hepiniz, hiç bir şey bulunamadı diye. Çok yazmak istemiyorum, biz bankacılar olarak bize hakaret ve tehdit eden müşteriler hakkında şikayette bulunsak eminim milyonlarca dosya olurdu...

sizin Türkiye Cumhuriyeti anayasası ve kanunlarına olan güveniniz tamsa ben hayallerinizi yıkmak istemem. neyin suç olup neyin olmadığını ben de çok iyi biliyorum fakat ve bırakın yaşadığınız mobbingi veya diğer baskıları, kişisel fikirlerinizi bile işimden olurum korkusu ile paylaşamayacağınız ortamlarda çalışmak benim fikrimce şerefsizliğin dik alasıdır ve ben de bir şerefsiz olduğumu kabul ediyorum. bu benim özeleştirim.(çünkü bazı kavramları bile yeri geliyor savunamıyorsunuz bilmem anlatabiliyor muyum?) fakat ortada hayatın getirdiği mali sıkıntılar ve çalışma zorunluluğunun yanı sıra bir de çocuğunuz varsa her şeye göz yummak, yutmak zorunda kalıyorsunuz. birilerini şikayet etmek felan aklınıza gelmemeye başlıyor artık. sindirilmek sanırım. çok rezilce.
maalesef Türkiye Cumhuriyeti özeti budur. kadın erkek fark etmez sıkıntı bu.
umarım anlatabilmişimdir.

++++

Her kelimesine katılıyorum
Ben devletteyim yuttuğumuz şeylerin hesabı yok özeldekiler neleri yutuyordur
Yani hak hukuk adalet başka dünyaya kalıyor buralarda

Okuyunca sinirlerim bozuldu pislikler. Allah bildigi gibi yapsin hepsini. Hic cevap vermiyormuydunuz bunlara?

Biz de 1.90 lik memur arkadaşımız da var. Bisey değişmiyor. Islemle ilgili sorun çıkınca karşısına kadın memur gelince cahil erkekler hemen bağırmaya başlıyor. Erkek memura sesleri cikmiyor. Ben hergun yaşıyorum . Onlara göre kadın eğitimsiz biseyden anlamayan olmalı, bize tahammül edemiyorlar

Okuyunca sinirlerim bozuldu pislikler. Allah bildigi gibi yapsin hepsini. Hic cevap vermiyormuydunuz bunlara?

ben 7 aylik hamileyken adamın biri uzerime yurudu 46 raporum bana hic bisey olmaz diye. herkes birden adami tutup disari cikardi, kalabalikta o kadar memur varken niye takti acaba diye dusunmedim. neyse adami karga tulumba aldilar disari

mudur yardimcisi bayandi. ama arkadaslar niye idare etmiyosunuz adami dedi bana bakarak. adam 46 raporum var diye uzerime yurudu bana bisey olsa kim hesap vercek dedim sesini kesip gitti.

bu arada adama dedigim tek sey biz bisey bisey yapamayiz, yaptiginiz suc ve tespit edilmis. butun memurlar da ayni seyi demisti benle.

Hamile kadinin uzerine yurumek nedir ya serefsiz. Mudur yardimcisida ayri manyak. Iyi yine dişarı çıkarmışlar genelde mal gibi izlerler

Hamile kadinin uzerine yurumek nedir ya serefsiz. Mudur yardimcisida ayri manyak. Iyi yine dişarı çıkarmışlar genelde mal gibi izlerler

bide sadece yurumek degil oraya buraya yumruk atmalar bankoyu devirmeye calismalar. sonra noldu biliyo musun

adam ogluyla gelmisti adami iceri almadilar ama oglunu mudurun odasına aldilar cay verdiler sakince islemlerini bitirip gonderdiler

ben de oyle mal gibi kaldim

calisma arkadaslarim cok iyiydi ya guvenligi beklesek kesin basima bi is gelirdi, hemen atlayip tuttular adami

Allah bildiği gibi etsin hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…