kadınlar aldatıldıklarını bildikleri halde bazen neden ayrılmazlar ???

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
206
Bursa
kadınlar aldatıklarını bildikleri halde bazen neden ayrılamaz hep merak etmişimdir bekara kadın boşamak kolay derler yaaa bnm gözüm hiç görmez çok sevsem de ayrılırım yaniii sizceee neden arkadaslarrr neden ayrılmazlarrrr hep merak etmişimdir ?????

ilk ben cevap vereyim barii valla benim gözüm çok sevsem de asla görmez yaaa aldatılmayı asla hazmedemem herşey affedilir ama aldatılmak aslaaaaa o anda herşey biter bnm için

yanliz kalma korkusu,
aliskanlik,
bagimlilik,
sorumluluk,
anac olusumuz,
ve daha bir sürü sebep olabilir..

ben de hazmedemeyip bitirenlerdenim..
başka birisinin tenine değen teni başka birinin kokusunu alan insana güvenmek? zor..
umarım kimse yaşamaz bu korkunç duyguyu..

annemin ayrılamamasından yola çıkarak yazayım
1. ekonomik bağımsızlığının olmayışı
2. çocuklarını düşünmesi
3.bağımlılık
4. el alem ne der diye düşünmesi(akraba evliliklerinde sık yaşanır)

5.kıskançlık (her ne kadar aldatılmaya tahammül edilmiş gibi gözükse de eşinin bir başkasıyla evlenmesini kaldıramazlar)
6.ailenin destek olmaması ki bu kanımca en önemli nedenlerden biridir
bunlar evlilik için geçerli
tabi bir de nişanlılık ve sevgili olma durumu var ki sevgililikte bu genelde bağımlılıktan ve çok sevmekten kaynaklanır ya da birgün düzelir diye ama insan 7 sinde neyse 70 inde de odur .Bunu hayat tecrübelerimden çok iyi biliyorum değişmiyor hiçkimse

Aile desteği olmaması ve maddi imkanı yetersizliği.. Bunlar için de kahroluyorum inanın..
"Seviyorum,bebem var,elalem ne der?" masalları çok boş geliyor bana...

dünyada aldatılmayan kadın yok ki ?kimisi bilir aldatıldığını kimisi bilmez kimisi konduramaz ama kadınlar bu duyguyu yaşıyor malesef hiç benim kocam yapmaz demeyin eğer biraz kocanızla kadın mezusunu konuşun anlarsınız zaten (AMA ONLAR HERZAMAN YAĞ GİBİ YÜZE ÇIKMASINIDA BİLİRLER)malesef?

Aile desteği olmaması ve maddi imkanı yetersizliği.. Bunlar için de kahroluyorum inanın..
"Seviyorum,bebem var,elalem ne der?" masalları çok boş geliyor bana...

katılıorum sana cnm ama malesef ki bayanlarımızın bi çocuğunda ekonomik özgürlük olmadığı için beklemek sineye çekmek zorunda kalıyorlar

Dünyadaki tüm kadınları tanımıyorum..
Ancak kendimi biliyorum ben hiç aldatılmadım!
Bence siz de negatif düşünmeyin..
Belli ki evlisiniz,eşiniz sizi siz onu seviyorsunuz ki berabersiniz,neden aldatılmış olasınız ki?

bende her kadının aldatıldığını düşünmüorum

Aynen!
Annem de aldatılmadı...
En yakın kız arkadaşım da aldatılmadı...
Daha sayıyım mı?

valla açıkcası bende aldatıldığımı düşünmüorum genelde kendine güveni olmayan herşeye eyvallah eden kadınlar aldatılmıo mu lalecim

valla açıkcası bende aldatıldığımı düşünmüorum genelde kendine güveni olmayan herşeye eyvallah eden kadınlar aldatılmıo mu lalecim
Çok güzel olup kendine güveni olan kadınlarda aldatılıyor aldatmak erkeğin karakteriyle ilgili bişey .Ama her kadın aldatılacak diye bir şey de yok tabi.

vallaha ben hayatımda tanıdığım abilerimde nişanlıyken sevgiliyken kaçkare kız arakadşlarını aldattığını gördüm babamın bile aldattığını gördüm 3 tane eniştem var 2si resmen birisi gözüyle aldatıyor diğereide fiziksel yoldan biliyorlar ablalarımda bir eniştem var kızlar aldatmayan erkek varmıdır diye sordunuz ya evet var işte eniştem diye söylemiyorum birtane allahım herkese öyle koca versin karısını seviyoru gözü dışarda değil sadece karısına bağlı imanı olan erkek yapmıyor ALLAH korkusu oluyor elin namusunu kendi namusu gibi görüyor ben eniştemde birebir gördüm bin kadının arasına atın hatcem der başka bişi demez ben derdimki o adamı tanımadan önce bütün erkekler aldatıyor derdim güvenmezdim kimseye onu görünce varmış ya dedim üstelik benim çıktığım erkek bile beni aldatınca erkeklere karşı güvenim tamamen kırıldı büyük konuşmayın arkadaşlar ben büyük konuştum başıma geldi dedimki ben aldatılırsam bırakırım biter ali kıran baş kesen oldum resmen birde aldatılınca popomun üzerine oturdum büyük konuşmayın benden size tavsiye aldatmayan erkekler yok değil sevdiğinize kocanıza güvenin aldatan erkek farkettirir

birde eniştem 35 yaşında adamı gödseniz dersiniz ki nekadar yakışıklı dersiniz ne kellik var saçlarda saçlar ahenkte dans ediyor adamı yolda yürürken görmelisiniz çıplak kadınlar bile geçse kafasını kaldırıp bakmaz hayatında yalan söylemez ablam aldattınmı diye sorsa aldatsa aldattım der o derece bir insan ne diyorum sokakta yürürken önünde kadın meilli bile olsa bakmaz hatcem der o derece kaçkere duydum ablama hatcem sen olmassan ben nasıl yaşarım dediğini iyiki sen varsın der kime güvenirim der bu dünyada kime güvenirim der uALLAH seni başımdan eksik etmesin der ALLAHım herkese öyle koca nasip etsin YARABBİM

gözdecim senle aynı fikirdeyim söz konusu aldatılmaksa.....
çünkü bunu hiç bi kadın ne şekilde olursa olsun haketmedigine inanıyorum.......
bence insan çok sevince gözü ondan baskasını görmüyo ve o yüzden sanki hayatın anlamaı sadece oymus gibi oluyo ondan ayrılırsam ben yasamam diyen genclik çogunlukta o yüzden aklı basında biri zaten bunu kabullenmez canım ama suda var eger cocuklar varsa ozaman kötü işte ayrılmak istesende zorlaşıyo sonra mutsuzluk hep kapında o yüzden aldatılmanın ben iyi bi tarafını görmeyenlerdenim canım....

ama çok onur kırıcı çok yıpratıcı bişey birebir yaşadığm için bu kendine özgüveni olan kadındada yaşanıyor arkadaşlar erkeğin kendisnde bitiyor tatminsiz erkek kaçkere babamın aldattığını gözlerimle gördüm annemde biliyor neyapıyım diyor kaçkere abimgilin biri nişanlıyken aldattığını gördüm diğer abimin 6 senelik sevgilisini her daim aldattığını birebir gördüm dedimki seni diyeceğim dediğimde git de inanmazki sana diyor erkek arsız ve tatminsizse elindekileriyle yetinmeyen bir kişilikse bir başkasının çöplüğüne dolanır şeyleri kopasıcalar

biz kadınlar çok safız eve gelince 2 çif söze kanarız bütün erkek aldatıyor ama erkek karısını öyle kandırmışki kadın bitürlü inan mıyor saflık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…