- Konu Sahibi angelgozde
-
gözdecim senle aynı fikirdeyim söz konusu aldatılmaksa.....
çünkü bunu hiç bi kadın ne şekilde olursa olsun haketmedigine inanıyorum.......
bence insan çok sevince gözü ondan baskasını görmüyo ve o yüzden sanki hayatın anlamaı sadece oymus gibi oluyo ondan ayrılırsam ben yasamam diyen genclik çogunlukta o yüzden aklı basında biri zaten bunu kabullenmez canım ama suda var eger cocuklar varsa ozaman kötü işte ayrılmak istesende zorlaşıyo sonra mutsuzluk hep kapında o yüzden aldatılmanın ben iyi bi tarafını görmeyenlerdenim canım....
hiç bi kadın aldatılmayı hak etmiyorrrrrrr
hak etmiyr ama gle birde erkeklere sor bunu bi uçkurunun yüzünden birtanesiyle yetinmiyor birkaçtane daha olmalı diye düşünüyr her çiçekten bal alınmayacağını kadını ona göstermeli kabullenince bunlar oluyor erkeği analr nasıl yetiştiriyorsa erkek babada ne görüyorsa onu uyguluyor anne bunun yalnışolduğunu babaya kabullenmediğini fark ettirse o yetişen erkek bunu görür ve gözü korkar yapmaz hep kadınlarımız inanın bana onlardan kaynaklanıyor arkadaşlar erkeklerin bukadar serbestliği onlardan kaynaklanıyor
çok üzülüyorum bu konuda daha gazla konuşmak istemiyorum sinirlerim bozuluyor
şartlar dan dolayı gıkını çıkormı yo olabilir sine ye çekebilir gitse nereye gidecek ha aile arkasındaysa iyi ken di başına dul olmak 2 ve ya3 çocukla orta da kalmak kolay değil kadın mecburen katlanıyo bu duruma
valla açıkcası bende aldatıldığımı düşünmüorumgenelde kendine güveni olmayan herşeye eyvallah eden kadınlar aldatılmıo mu lalecim
Çok güzel olup kendine güveni olan kadınlarda aldatılıyor aldatmak erkeğin karakteriyle ilgili bişey .Ama her kadın aldatılacak diye bir şey de yok tabi.
maalesef bi çok kadın aldatılıyor. bi kısmı araştırıp buluyo, bi kısmı da acaba bu aralar neden soğuk vs diye düşünüp boşveriyor.
eminim istisnalar vardır. ama asla aldatılmadım diyebilen kişi yeterince araştırma yapmamıştır.
neden kendimizi avutalım her kadın aldatılacak die bir kanun mu var şahsen ben aldatılmadığıma eminim birbirimize güvenimiz de sonsuzzzz peşimize dedektifff takacak halimiz yok güven olduktan soraaa hiiç sorun yokevet çok haklısınkadınların toz pembe görüşleri kendilerini böyle avutuyorlar
neden kendimizi avutalım her kadın aldatılacak die bir kanun mu var şahsen ben aldatılmadığıma eminim birbirimize güvenimiz de sonsuzzzz peşimize dedektifff takacak halimiz yok güven olduktan soraaa hiiç sorun yok
ben güveniorum aşkıma evet yapan erkekler çok allah ıslah etsin ne diyeyim cnm bnmarkadaşım bu gerçek her kadın aldatılıyor keşke olmasa ama aldatıyorlar. ama araştırmayın hiç beni aldattınmı diyede sormayın böyle yaşamaya devam edin bişey sezsen bile yıkılıyorsun biz bunu hak etmiyoruz ama erkek ya yapar bişe diyemeyiz
valla açıkcası bende aldatıldığımı düşünmüorumgenelde kendine güveni olmayan herşeye eyvallah eden kadınlar aldatılmıo mu lalecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?