kadınlar aldatıldıklarını bildikleri halde bazen neden ayrılmazlar ???

Biz kadınlar bırıne bagımlı kalmayı sevıyoruz..

bırılerının başımızda olmasını sevıyoruz.

Sevıncede kendımızı kaybedıp herseyımızı o kısıye verıyorz..

Onunla evlenelımde gerısı onemlı degıl dıyoruz..

Bazen bıldıklerımızı yuksek sesle bıle soylemıyoruz..

Asla ınanmak ıstemıyoruz..

Bırınden ayrılmak kendı ayaklar ustude durmak eger meslegınız yoksa yenı bır hayata maddı sıkıntılarla başlamak zor gelıyor..

alışkanlıklarıda degıstırmek zor.
Bır emek verdgınız evlılıgı kendı ellerınlede bıtırmek agır gelıyor..

Once kadınlarımız meslek edınmelı kendı ayakları uzerınde durmalı sonra evlenmelı..

maalesef bi çok kadın aldatılıyor. bi kısmı araştırıp buluyo, bi kısmı da acaba bu aralar neden soğuk vs diye düşünüp boşveriyor.
eminim istisnalar vardır. ama asla aldatılmadım diyebilen kişi yeterince araştırma yapmamıştır.

Son düzenleme:
kadın kendini tamamen bir erkeğe adayınca erkekde biliyor bırakıp gitmeyeceğini erkeğin gözü korkmalı demeliki ben yaparsam bunu kaybederim demeli kadın bunu erkeğine göstermeli erkekbilmelikorkmalı korksada yapmamalı ozaman eşine sevdiğine değer verdiğini gösterir kadın çok sevdiği gibi terketmesinide bilmeli yok diyebilmeli kabullenmemeli anneme bazen çok üzülüyorum biliyormusunuz çocukları için nelere katlanıyor helede babam gibi bir insana katlanılmaz

hiç bi kadın aldatılmayı hak etmiyorrrrrrr

hiç bi kadın aldatılmayı hak etmiyorrrrrrr

hak etmiyr ama gle birde erkeklere sor bunu bi uçkurunun yüzünden birtanesiyle yetinmiyor birkaçtane daha olmalı diye düşünüyr her çiçekten bal alınmayacağını kadını ona göstermeli kabullenince bunlar oluyor erkeği analr nasıl yetiştiriyorsa erkek babada ne görüyorsa onu uyguluyor anne bunun yalnışolduğunu babaya kabullenmediğini fark ettirse o yetişen erkek bunu görür ve gözü korkar yapmaz hep kadınlarımız inanın bana onlardan kaynaklanıyor arkadaşlar erkeklerin bukadar serbestliği onlardan kaynaklanıyor

cnm şimdiki kızlar artık çalışıooo önceden annelerimiz anneannelerimiz zamanın da kadınlar bu kadar fzla çalışmıomuş şimdiki bayanların erkeklere hiç eyvallahı yok olmaması da gerek zaten ekonomik özgürlükleri elinde zaten neden katlansın kiii zaten öle deil mii

eski kadınlar annemdende bahsediyorum erkek çocuğuna çok önem veriyorlar benim oğlum yapar benim oğlum yapar gelini aldatılır benim oğlum yapar der kızı aldatılsa ALLAH canını alsın böylesi eniştenin der e sen daha dün benim oğlum yapar demiyormuydun ne oldu gelinin kendi kızının yerine koy ozaman düşün senin kızına dokununca değnek el oğlu yapamaz demi ama senin oğlun yapar gelin bakın o kızı değil o gelini ben ninemin kaçkere anneme bağırdığını gördüm bu konuda ne o oğlumun uçkurunumu tutacan dediğini duydum gider o benim oğlum dediğini duydum ne oldu yetişen abide babaya benzedi annemende gidecek yeri yok sahip çıkanı yok ortada kalacak ne olcak mecbur oturacak

şartlar dan dolayı gıkını çıkormı yo olabilir sine ye çekebilir gitse nereye gidecek ha aile arkasındaysa iyi ken di başına dul olmak 2 ve ya3 çocukla orta da kalmak kolay değil kadın mecburen katlanıyo bu duruma

işte onu diorum bende çalışan bi kadın olsa ekonomik özgürlüğü olsa neden katlansın her kadın çalışmalı bnm gözüm de

valla açıkcası bende aldatıldığımı düşünmüorum genelde kendine güveni olmayan herşeye eyvallah eden kadınlar aldatılmıo mu lalecim

öyle olsa aldatıldığı için bir sürü kadın kocasını boşamaz emin ol! boşanmayı göze almış kocasını kapının önüne koymuşsa aldatılan kadının kendine güvenide sonsuzdur eywallahta etmemiştir )
böyle düşünmeniz çok yanlış..

Çok güzel olup kendine güveni olan kadınlarda aldatılıyor aldatmak erkeğin karakteriyle ilgili bişey .Ama her kadın aldatılacak diye bir şey de yok tabi.

çok haklısın..

Son düzenleme:

evet çok haklısınkadınların toz pembe görüşleri kendilerini böyle avutuyorlar

evet çok haklısınkadınların toz pembe görüşleri kendilerini böyle avutuyorlar
neden kendimizi avutalım her kadın aldatılacak die bir kanun mu var şahsen ben aldatılmadığıma eminim birbirimize güvenimiz de sonsuzzzz peşimize dedektifff takacak halimiz yok güven olduktan soraaa hiiç sorun yok

arkadaşım bu gerçek her kadın aldatılıyor keşke olmasa ama aldatıyorlar. ama araştırmayın hiç beni aldattınmı diyede sormayın böyle yaşamaya devam edin bişey sezsen bile yıkılıyorsun biz bunu hak etmiyoruz ama erkek ya yapar bişe diyemeyiz

ben güveniorum aşkıma evet yapan erkekler çok allah ıslah etsin ne diyeyim cnm bnm

valla açıkcası bende aldatıldığımı düşünmüorum genelde kendine güveni olmayan herşeye eyvallah eden kadınlar aldatılmıo mu lalecim

Bu tip konularda "her erkek aldatır, aldatıldığını hissetmeyen kadınlar vardır" "kendine güveni olmayan kadın aldatılır" gibi genellemelere katılmıyorum

Ben "benim kocam yapmaz" diyenlerden değilim.
Ama her erkek aldatır diye de düşünmüyorum.
Erkekler aldatır diye bir düşünceye kapılıp eşimden kuşku duyamam bu çok saçma.
Niye hayatı kendime zindan edeyim.
Ben hiç aldatılmadım. Çok güzel giden bir evliliğim Allah bozmasın...
Biraz kaderci bakıyorum ben bu olaylara. Çok iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok.
ama ilerde ne yaşayacağımızı bilemem. Eşim beni aldatırsa asla yüzüne bakmam.
Basarım tekmeyi.
Bu da benim düşüncem...

Bu hayatta öyle şeyler gördüm ki ne aldatılmam derim ne de aldatmam..Belki klişe bir söz gibi gelebilir ama gerçekten de hayatın insana ne getireceğini bilemeyiz. Keşke olmasa yaşanmasa bunlar ve boşanmanında evlenmek kadar doğal olduğunu kabullenebilip daha o noktaya gelmeden bitirilebilse evlilikler.. Hep derim yine diyorum keşkelerle yaşamak kadar acı bir şey yoktur, yıllar sonra bugüne dönüp baktığımızda keşke dememek adına olmalı tüm çabalarımız. Bunun için gerekli olan tek şey cesaret..

Aldatma;aldatılanın değil aldatanın zayıflığıdır!
Bu konularda böyle büyük konuşmamak lazım,dikkat edin de siz de o kendine güveni olmayan aldatılan kadınlardan oluvermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…