Kadinlar anlar mi?

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Esinizle olan cinsel iliskinizi once hangi taraf baslatiyor genel olarak ve israrci olunuyor mu? Sıklığı ortalama olarak nedir. .
Bir kadin gercekten istenildigini hisseder degil mi?
Esim istedigini söyler ama baslatmaya calissa bile ben laf etmeyim diye gibi gelir. Hic bi tekli vermesem lafini etmessm baslatmaya da niyeti olmaz.
Gercekten istenildiginizde esiniz yakanizdan dusmez degil mi israrci olur..
Mutlu olamiyorum boslukta kaldim. Istenildigimi dusunmuyorum.
Anca baslaticaz ki istesin..

Ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz, siz hiç bir etki de bulunmadan ne kadar sürede yaklaşıyor size

Ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz, siz hiç bir etki de bulunmadan ne kadar sürede yaklaşıyor size
Cok karisik. Cenem durmadigi icin illa yanasmak zorunda kaldigi oluyor. Ayda bir de oldu. Ama.en fazla ayda 3 4 olmustur.

Ayda bir Çok seyrek, ayda en az 3-4 fena değil, kaç yıllık evlisiniz, sürekli böyle miydi?
Kadın anlar evet, istenildiğin zamanı anlarsın,
Eğer sonu ikiniz için de mutlu oluyorsa başlatan siz olun, evlilikte gurur olmaz, sizi anlıyorum , kadın arzulanmak ister

Ayda bir Çok seyrek, ayda en az 3-4 fena değil, kaç yıllık evlisiniz, sürekli böyle miydi?
Eğer sonu ikiniz için de mutlu oluyorsa başlatan siz olun, evlilikte gurur olmaz, sizi anlıyorum , kadın arzulanmak ister
Boyleydi.3 bucuk yillik

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimki de benim çabamla düzeldi daha doğrusu sinir krizi geçirmelerimle.
Şimdi günde 3 kere olduğu da oluyor ama hep ben laf etmeyeyim diye yanaşıyormuş gibi hissediyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor. Böyle olunca da zevk alamıyorum.

Ablamı dinleyin tecrübe konuşuyor :halay:

Bence sahtesiniz yeni üye, fantezilerinizi başka yerde yaşayın Mune Mune

Esinizle olan cinsel iliskinizi once hangi taraf baslatiyor genel olarak ve israrci olunuyor mu? Sıklığı ortalama olarak nedir. .
Bir kadin gercekten istenildigini hisseder degil mi?
Esim istedigini söyler ama baslatmaya calissa bile ben laf etmeyim diye gibi gelir. Hic bi tekli vermesem lafini etmessm baslatmaya da niyeti olmaz.
Gercekten istenildiginizde esiniz yakanizdan dusmez degil mi israrci olur..
Mutlu olamiyorum boslukta kaldim. Istenildigimi dusunmuyorum.
Anca baslaticaz ki istesin..
Bunların hiç birinin bir standartı yok. Herkesin özel hayatının kendine özgü kuralları var ama şunu da belirtmekte fayda görüyorum ki bir taraf istemediğinde diğer taraf ısrarcı oluyorsa bu hoş bişey değildir

Hanımlar sağolun haberdar etmek bilgilendirmek için etiketliyorsunuz ama etiketleri anında görmüyoruz, bazen hiç fark edemediğimiz anlar da oluyor, niye etiketlediniz anlamadığımızda oluyor, şikayet et butonuna basarak kimi neden şikayet ettiğinizi belirtirseniz sevinirim Samire tmv Samire tmv Kahlofrida Kahlofrida temari temari

Nerden anladiniz sahte olduğunu?

Offf kafam karıştı yorum yapacaktım.

Back
X