- 1 Mart 2007
- 288
- 37
- 318
- Konu Sahibi calemityjane
-
ben evli değilim ama şöle düşünüorum bayanın çalışması hem bayanın kendine güvenini kazandırıor hem de evliliğe iyi bile geliyor.ama işin içine çocuk girdi mi onu evde bakıcıyla fln bırakmak işte bu çok kötü...
ama bayan çalşmayınca da erkekler kendilerini btn kozlar onların elndeymş gibi hissedior ve öle davranırlar yani en azndan bnm gözlemlerm bu
kocam trilyoner olsa yatardım ne çalışcam:))
bence 'kocam zengin olsa çalışırdım' koca bi yalan..zenginsem çalışmadan da kendimi geliştirebilirim..özel hocalar tutarım, kurslara seminerlere katılırım..zaman ve para kısıtlaması olmayacağı için kitap okur, sanatsal etkinlikleri takip edebilirim..Ayrıca para kazanmak amacı olmadan da çalışılabilir..dernekler var, hayır kurumları, bakıma muhtaç çocuklar..ben yaz sezonunda çalışıyorum diyelim..hem çocuğa hem eve hem de işe yetişeyim derken kendimi ve eşimi ihmal ediyorum.. ne gerek var.. bakıyorum herkes çalışmaya çok kadar meraklı.. bu 'zengin eş bulayım' eğilimi bizim KK pek uğramamış galiba..dürüst olalım kızlar kocalarınız zengin olsa gerçekten çalışır mısınız?? (ben çalışmam kesinlikle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?