- Konu Sahibi lilith2013
-
bende anlamıyorum bunu 1 ay sonra evleniyorum ve nişanlım annesinden gördüklerini bekliyor benden annesi çalışmıyor her şeye de yetişiyor haliyle ama ben hem çalışıyorum eve maddi katkı yapıyorum hemde evi 4-4 lük çevirmem nasıl bekleniyor onu anlamıyorum. O zaman diyorum eve bolca para getir kimseye muhtaç etme bende evde herşeyin üstesinden gelirim merak etme. Oda işine gelmiyor tabi... Hem eski usul kadın herşeyi çevirsin isteniyor hemde yeni usul kadın maddi destek olsun isteniyor...Alla alllaa
ilginç. bir koltuğa iki karpuz sığdırmanı nasıl bekliyorlar? Hem 4 - 4 lük hizmet bekliyorsa o da biraz yardımcı olsun sana. Rabbena hep bana olmaz.
canım herkes senin kadar şanslı değilben öyle düşünmüyorum... evde hizmetçi olmakta ne demek ....
bizim öyle ayrı gayrımız yok katkı olarak ayrı hesap yapmıyoruz ama genelde sorumluluk bnde çnkü benim kazancım çok çok daha fazla hatta bütün para benm elime geçiyo çnkü eşimde bana bağlı çalışan şubelerden birinde müdür yani benm elemanım sayılır:)) o yzden ben alıyorum tüm maaşları
temzilk olayına gelince ikimzde hiç bişi yapmıyoruz haftada 2 gün yardımcım geliyo
Erkek tek başına evi bakamıyorsa kadın da destek olmalı.Hayat müşterek.Erkek de evde iş yapacak,çocuk piş pişleyecek...Bu böyle...
dediğim gibi işlerine geldiği gibi,,, alıştırmamak lazım sanırım, nasıl başlarsa öyle gider derler ya bakalımm görücem...
Bence de alıştırma. Ben de eşimde yakamızı bir kere kaptırdık şimdi kurtaramıyoruz. Başka zamanlar para istemeleri hariç. Geçen sabah biz uyurken görümce gelip abisinin cüzdanından para almış. Hem de aysonuydu. Başka paramız da yoktu evde de yiyecek içecek kalmamış alışverişe çıkmam lazım para yok. Bu durumlara geldik yani yüz vere vere.
evet işte biz diyoruz ya hani hayat müşterek eşim yetişemiyor eve destek oluyum diye, ama her erkek de demiyor eşim eve destek oluyor bende evde azcık yardım ediyim diye...
fenayyymıışş dediğin gibi yüz vere vere oluyo böyle ilk zaman hemen tatlı sert bir uyarıyla çizgiyi çizmek gerekiyor ilkinden amaan nolcak elime mi yapışır aman nolcak alıversin deniyo zamanla bu olaylar arttıkça sinir bozuyoo . Bakalım bende böyle konuşuyorum ha bire ama olayları yaşarken nasıl olucam dediklerimi uygulayabilcekmiyim görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?