kadınlar evlenince neden kilo alır?

bence kadınlar kılo alıyor demek yanlıs olmus duzenlı hayat ve yemek her ıkı tarafada ıster ıstemez kılo aldırıyor ama kadınların kılo almasındakı enbuyuk etken cocuk dogurmaları ıster ıstemez bır beden buyuyor ınsan, ben yenı dogum yaptım yaş ve dogumla bırlıkte 36 ıken bedenım su an 38 e yukseldım ust bedende de s gıyemıyorumartıkkalıbına gore m yada l..
ama goruntu ıtıbarıyle bakarsan bır farkım yokevlılık oncesı halımden(bekarken ıdeal kılomdan daha zayıftım su an boy kılo endeksıne gore olmam gereken kılodayım kılomda 59, boy 1-70) bu bırazda bunye ıle alakalı bence....

68 ile evlendim, bir yılda 78 oldum, şu an 80im galiba. Hayatımda çıkmadığım kilolar. 65 olduğumda bile kendimi beğenmezdim, o 5 kiloyu vermek için neler yapmıştım Yarabbi. Şimdi diyorum keşke 65 olsam! İki gündür lahana çorbası içiyorum. Şimdi kalkıp yine pişireceğim. İnşallah kilo veririm ya

Duzenli hayattan ziyade (sonucta bekarken de herkes sersefil degil ) surekli yeni seyleri deneyip, birlikte tatlisiydi tuzlusuydu cereziydi extradan yiyip icmekten kaynaklaniyor.. Ozellikle çay saatleri..

Sevişmek kalori harcatıyor,acıkıyorsun. Ee genelde gece oluyor. Yemek yersen,yedi yattı oluyor o da kilo aldırıyor. Bide salanlar var,ev hanımı modu. Pasta börek ye iç yat oluyor 100 kilo. Kiminede belki kontrol hapları kilo yapıyordur.

34 beden evlendim 34 beden devam ediyorum. Hiç kilo almadım. Şimdi hamileyim 5 kg aldım :)
Eşim 120 kg ya çıktı evlenince, çok besledim sanırım Sonra rejim yaptırdım 80 kg yi korumaya çalışıyor.

Neden kilo alınır derseniz yeni evli olunca insan kek,börek yemek yapıp döktürmek istiyor. Bende öyle oldu en azından. Sonra baktım eşim çok kilo aldı, zaten bende sıkıldım yapmaktan.

Biz gezmekten ve yeni yerler keşfetmekten kilo almıştık:) birde akşam film izlerken atıştırmalık yiyince kilo kaçınılmaz oldu:)

Evlilik bambaşka birşey.
Fakat bunun kilo alıp-verme ile ilgili hiçbir mantısı yok.
Bazı kadınlarda beğenilme dürtüsü kaybolur. Şöyle; insan sahip olduktan sonra uğraşmayı keser. Yani bu psikolojik bir etken.

sevgiliyken stres kavga sevinc mutluluk hep bi sey var ki ben hep rahat birydim ama bizim evde hep saglıklı yemek piser di babam asla aldırmaz bizde hep alır odamıza saklardık cips mayone kola vs vs

eee evlendik ben zaten yemek seciyorum esimde fast food yiyo baya bi sene ev yemeyi pek yapmadım ya akrabalrı cagardı ya benim ailemde yedik esim abur cubura cok meraklı dolabımızın altı bi yıgın kuruyemis cerez çikolata dolu hala 7 sene oldu alısveris yaptıgımız market hep aynıdır kasadaki kızlarda öyle abal valla cocugu olan bu kadar almıyo der hep gülerizz her ay abur cubur icin 150 kira gidiyodur

Erkekler salıyor, kadınlar çocuk yapıyor.

Ve maalesef hamilelikte bazen kilolar kalıyor. Herkes doğurup sonrasında dipçik gibi kadın olmak ister ama olmuyor bazen.

Erkekler salıyor, kadınlar çocuk yapıyor.

Ve maalesef hamilelikte bazen kilolar kalıyor. Herkes doğurup sonrasında dipçik gibi kadın olmak ister ama olmuyor bazen.
doğumdan sonra kilo verenler nasıl veriyo acaba onlara hep hayran kalmışımdır.. bi de kilo veremeyenler niye veremiyo acaba doğumdan sonra?

biz dışarıda çok yiyoruz, bide akşam yemekten sonra, tatlı cips vs. aile evimde böyle şeyler alınmazdı, hiç yemezdik. bide anneciğim salata, çorba sebze yemekleri vs.yapardı, şimdi bir gün mantı, aman bugün evde bir şey yok dışarıda bir kebap yiyelim, akşama yemeğim yok kahvaltılık hazırlayım, patates kızartması yiyelim olmadı bir pizza söyleyelim diye diye 4 ayda 3 kilo almışım

bence erkekler kıskandığından kilo aldırıyor

kadın fitness salonuna gitse giyse minileri dekolteleri kıskanır erkekler

kilo alınca kadın kendi otomatikman giyemiyor adamın da işine geliyor ama sonra kendi de beğenmemeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…