- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Yok canım o bebek düşünüyor du korunmadi hiç ama yinede baya kilo aldı sıfır vbedenken larc giyiyor şimdi çok kafasına takıyor bu durumueltin de mi iğneyle korunuyo?
Biz gezmekten ve yeni yerler keşfetmekten kilo almıştık:) birde akşam film izlerken atıştırmalık yiyince kilo kaçınılmaz oldu:)merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
sevgiliyken stres kavga sevinc mutluluk hep bi sey var ki ben hep rahat birydim ama bizim evde hep saglıklı yemek piser di babam asla aldırmaz bizde hep alır odamıza saklardık cips mayone kola vs vsmerhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
doğumdan sonra kilo verenler nasıl veriyo acaba onlara hep hayran kalmışımdır.. bi de kilo veremeyenler niye veremiyo acaba doğumdan sonra?Erkekler salıyor, kadınlar çocuk yapıyor.
Ve maalesef hamilelikte bazen kilolar kalıyor. Herkes doğurup sonrasında dipçik gibi kadın olmak ister ama olmuyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?