kadınlar evlenince neden kilo alır?

Salıyoruz nasıl olsa beğenen beğenmiş mankenmi olucam diyor insan.eee birde hamilelikte alınan verilemeyen kilolarda var tabi.mesela ben 2 hamilelik kilomu 2 senede verdim.dirhem dirhem verdim.yürüyüş ve diyetle .düşün 14 yıllık evliyim.evlenirken 57 kiloydum.en son 86 ları gördüm ikinci hamilelikle.şükürler olsun attım tüm fazla kilolarımı çok mutluyum .

ne güzel anlatmışsınız sebeplerinizi :) çalışıyomusunuz o yüzden mi aperatif şeyler hazırlıyosunuz?
Çalışmaya başlayalı 3ay oldu aslında aparatif yemeyi daha çok seviyoruz diye aparatif hazırlıyorum.. Mesela bizimki her gün kızartma ve hamburgerle beslenebilir

canım sporla diyeti aynı anda mı yaptın? nasıl bi diyet uyguladın bahsedermisin :)
Evet sporla diyeti aynı anda yaptım özel bir diyet uygulamadım makarna,pilav,tatlı,ekmek(her çeşiti),kızartmalar,şekerli içecekler ve akşam geç saatlerde yemek yasaklı listemde olanlardı. Sabah kahvaltıdan sonra 1 kupa demleme yeşil çay içtim akşam yemeklerden sonra 1 kupa biberiye çayı içtim. Kardio tarzı sporlar yaptım özellikle leslie benim için hiç sıkılmadan yaptığım bir spor oldu ve artı olarak gün içerisinde en az yarım saat-1 saat arası yürüyüş yaptım minibüse binmek yerine yürümeyi tercih ettimProtein ağırlıklı beslenmeye çalıştım gün içerisinde muhakkak herhangi bir öğünde ara öğünlerde dahil haşlanmış yumurta, yulaflı tarçınlı süt, yoğurt ekledim menülerimeBir gün kaçamağım olduysa sonraki gün protein ağırlıklı beslendim hala daha yapıyorum bunu

beni seven sevmiş diyip kendilerini bırakıyorlar oysa evliliği uzun tutmanın sırlarından biride kendine bakmaktır

Bence asıl sebep saldıkları için.Konuşunca da "Yok efendim kilo aldım, bunlar hepsi evlilikten" diyorlar birde yaşlılar da "Eee yaşlandım artık olsun o kadar. Yaşlanıyorum kilo alıyorum napıyım." diyorlar.

Bence bunlar bahane. Çocuk kilo aldırabilir fakat insan o kiloları verebilir değil mi? Bir sürü kadın tanıyorum 3 tane çocuk taş gibiler, kendilerini dikkat ediyorlar. Hatta geçen 85 yaşında bir kadın gördüm, gençlere taş çıkarır. Hatta torunu da " Anaannem çok dikkat eder kendine, hep formda kalmaya çalışıyor.Sağlıklı besleniyor" dedi.

Benim annemde kaç yaşına gelmiş hala formda. Biraz kilo alınca hemen veriyim de sonradan zor olmasın diyor.

Çünkü genelde insanlar yer yer 2 kilo alır, sonra derki yok ben yiyim sonra nasılsa veririm o 2 kilo bir bakarsın 6 kilo olmuş.Sonra da nasıl vericem ben bu kiloları ya 1 kilo değilki derler. Eeee veremeyince artık bunu bir yere bağlarlar.Yok evlilikmiş yok yaşlılıkmış filan.

Bu iş dikkat ve azim gerekir.Ya dikkat edersin biraz aldığında hemen verirsin yada uzun bir süre istediğini yer 10 kilo alırsın sonra azminle nasıl aldıysan öylede uzun bir süre de verirsin.

canım hormonlar değişiyo mu evlenince? neden değişiyo ki?

canım hormonlar değişiyo mu evlenince? neden değişiyo ki?
valla tatlım benimki kulaktan dolma bi bilgi belki bilgi bile değil saçmalık olabilir, kanıtlanmış bişeyi var mı bilmiyorum aslında
ama bana sorarsan yeme içme yatma kalkma ev sorumlulukları anlamında düzen değiştiği için kilo almaya başlıyoruz hem erkek hem kadınlar olarak

Başka şeyler iç hem sağlam kafa sağlam vücutta bulunur gece en geç 12 de yat sabah en geç 7 buçukta kalk. Uyku düzenin olsun sağlıklı şeyler ye daha iyi olur senin için ama gece geç yatma
sorma canım ya uyku düzenim iyice bozuldu gece 3 ten önce yatamaz oldum sabah da 12 de 1 de kalkıyorum

ben de bunu anlamıyorum, asıl evli kadının dikkat etmesi gerekmiyo mu, yahu kocası bu kadını çıplak görcek çıplak.. hadi bekarken saklanıyo gizleniy kilolar da evliyken nasıl saklıcak? bi hastalığı olan bu yüzden kilo veremeyenlere bişey demiyorum zaten, onların elinde değil.. ama hiç bi sağlık problemi olmamasına rağmen hominigırtlak yiyip sonra yakınanları anlamıyorum..

Birtek kadınlar almıyor ki erkekler de alıyor. Tamamen rahatlamaktan dolayı kilolar alınıyor çünkü artık hayat arkadaşınız ile aynı evdesiniz ohh bundan daha güzeli varmı

Tüm öğünlerde beraber misiniz? Belki akşam hiç yemiyor. Ya da en az 2 gün dikkat ediyor.

Onun haricinde tiroit bezleri fazla çalışıyor olabilir. Ya da çok hareketli bir yapısı vardır yakiyordur.
evet hemen her öğün beraberiz, ve akşam da yiyo evet, sonraki günler de dikkat etmiyo.. makarnanın pilavın yanında bile ekmek yiyo..

evet ama kimbilir ne mikroplar var içinde, ağızla yutulunca hastalık yapar yahu iğğğreennnççç
mikrop mu rahim içine de mikroplu şey geliyor ? dölde mikrop yoktur. hormon salgısı .. kadınbların sütü gibi. sütte bir tür hormon salgısıdır. meni de..

Bu lafi genelde duyarim ama benimde fikrim yok burdaki arkadaslar yorum yapmusdi onlara bakabilirsiniz
evlenince kemikler irileşmez. dogumdan sonra rahimde bebek taşıdıgın için özellikle kasık bölgesinde ( legen kemigi- catı dedikleri yer.) acılma genişleme olabilir. ve 36 bedensen aynı kiloda 38 beden giyebilirsin.. heekes de olmyor ama bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…