- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Salıyoruz nasıl olsa beğenen beğenmiş mankenmi olucam diyor insan.eee birde hamilelikte alınan verilemeyen kilolarda var tabi.mesela ben 2 hamilelik kilomu 2 senede verdim.dirhem dirhem verdim.yürüyüş ve diyetle .düşün 14 yıllık evliyim.evlenirken 57 kiloydum.en son 86 ları gördüm ikinci hamilelikle.şükürler olsun attım tüm fazla kilolarımı çok mutluyum .merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
Çalışmaya başlayalı 3ay oldu aslında aparatif yemeyi daha çok seviyoruz diye aparatif hazırlıyorum.. Mesela bizimki her gün kızartma ve hamburgerle beslenebilirne güzel anlatmışsınız sebeplerinizi :) çalışıyomusunuz o yüzden mi aperatif şeyler hazırlıyosunuz?
Evet sporla diyeti aynı anda yaptım özel bir diyet uygulamadım makarna,pilav,tatlı,ekmek(her çeşiti),kızartmalar,şekerli içecekler ve akşam geç saatlerde yemek yasaklı listemde olanlardı. Sabah kahvaltıdan sonra 1 kupa demleme yeşil çay içtim akşam yemeklerden sonra 1 kupa biberiye çayı içtim. Kardio tarzı sporlar yaptım özellikle leslie benim için hiç sıkılmadan yaptığım bir spor oldu ve artı olarak gün içerisinde en az yarım saat-1 saat arası yürüyüş yaptım minibüse binmek yerine yürümeyi tercih ettimcanım sporla diyeti aynı anda mı yaptın? nasıl bi diyet uyguladın bahsedermisin :)
canım hormonlar değişiyo mu evlenince? neden değişiyo ki?Evet Can'ım çalışıyorum normal mesaim 6da bitiyor ama uzun zamandır hiç 6da çıkamadım en iyi ihtimalle 7 buluyor çıkmam
O yüzden geç yiyorum
Aslında akşama doğru işyerinde bişeler yesem akşam yemeği yerine süper olacak
Yoksa onun dışında değişen hiçbişeyim yok
Sanırım hormonlarımızın değişmesinden dolayı falan iştah açılırmış vs ama benim iştahım kendimi bildim bileli açıktır ama akşam yemeği çok erken yediğim için hiç kilo almazdım şimdi alıyorum
Hatta az önce eşim yine dedi yine kilo almaya başladın diye
valla tatlım benimki kulaktan dolma bi bilgi belki bilgi bile değil saçmalık olabilir, kanıtlanmış bişeyi var mı bilmiyorum aslındacanım hormonlar değişiyo mu evlenince? neden değişiyo ki?
evet ama kimbilir ne mikroplar var içinde, ağızla yutulunca hastalık yapar yahu iğğğreennnçççSağlığa zararlı değil. Ondan bebek oluyor
eltin de mi iğneyle korunuyo?Ben aylık iğne vurdurmaya başladım kilo aldım doğumdan sonra 58 dim su an 62,yim vermem toparlanmam gerekirken aldım daha fazlasindan korkuyorum gerçekten eltim evlendiginde 45, kiloydu senesi dolmadan 70 oldu
sorma canım ya uyku düzenim iyice bozuldu gece 3 ten önce yatamaz oldumBaşka şeyler iç hem sağlam kafa sağlam vücutta bulunur gece en geç 12 de yat sabah en geç 7 buçukta kalk. Uyku düzenin olsun sağlıklı şeyler ye daha iyi olur senin için ama gece geç yatma
ben de bunu anlamıyorum, asıl evli kadının dikkat etmesi gerekmiyo mu, yahu kocası bu kadını çıplak görcek çıplak.. hadi bekarken saklanıyo gizleniy kilolar da evliyken nasıl saklıcak? bi hastalığı olan bu yüzden kilo veremeyenlere bişey demiyorum zaten, onların elinde değil.. ama hiç bi sağlık problemi olmamasına rağmen hominigırtlak yiyip sonra yakınanları anlamıyorum..:)
ben bekarım, ama kendi evimde kendi başıma yaşıyorum. evlenmeden önce kendine ait hiç bir düzeni olmayan kadınların sayısı ise çok çok çok fazla bu ülkede
etrafımda da çok var, sürekli duyduğum laf bu "beni alan almış, satan satmış, boşveeeer" diyip salıyorlar. kuzenlerim var, anneleri, bu kızlar bekarken, seni alan olmaz diye ekmek yedirtmiyordu, kilo almasınlar diye, bi evlendiler hepsi acaip kilolar aldılar.
evlenmeden önceki düzenleri ile evlendikten sonraki düzenleri çok fark ediyor ve genellikle daha çok yeme, daha çok evde oturma, kendine/fiziğine daha az dikkat etme yani "salma" yönünde oluyor, sonuçta geliyor kilolar.
33 yaşındayım etrafımdaki hemen hemen tüm evli kadınlardan daha zayıfım. ki benim kilo yapan kronik bir hastalığım var, -daha doğrusu ilacı kilo yapıyor, hastalık değil- buna rağmen zayıfım.
evet hemen her öğün beraberiz, ve akşam da yiyo evet, sonraki günler de dikkat etmiyo.. makarnanın pilavın yanında bile ekmek yiyo..Tüm öğünlerde beraber misiniz? Belki akşam hiç yemiyor. Ya da en az 2 gün dikkat ediyor.
Onun haricinde tiroit bezleri fazla çalışıyor olabilir. Ya da çok hareketli bir yapısı vardır yakiyordur.
ay allah korusun ya 11 bucuk kilo alsam napardım allah korusunAy bi an 11.5 kilo aldiniz sandim.
Evet valla ben de dayanamadim atlayiverdim. O kadar para vermisim onumde cesit cesit yemekler tatlilar..
hadi ya kemikler irileşirmi cidden?Bilmiyorum ama genelde etraftan kizlikdan kadinliga gectikleri icin kemikleri irilesiyormus kadinlarin evlendikten sonra diye duyarim bi alakasi varmi bilmiyorum
Şöyle yap bu gece de 3 te yat. Sabah 8 de kalk. Bak bakalım gece nasıl 12 de yatıyorsun :))))sorma canım ya uyku düzenim iyice bozuldu gece 3 ten önce yatamaz oldumsabah da 12 de 1 de kalkıyorum
Bu lafi genelde duyarim ama benimde fikrim yok burdaki arkadaslar yorum yapmusdi onlara bakabilirsinizhadi ya kemikler irileşirmi cidden?
mikrop muevet ama kimbilir ne mikroplar var içinde, ağızla yutulunca hastalık yapar yahu iğğğreennnççç
evlenince kemikler irileşmez. dogumdan sonra rahimde bebek taşıdıgın için özellikle kasık bölgesinde ( legen kemigi- catı dedikleri yer.) acılma genişleme olabilir. ve 36 bedensen aynı kiloda 38 beden giyebilirsin.. heekes de olmyor ama bu.Bu lafi genelde duyarim ama benimde fikrim yok burdaki arkadaslar yorum yapmusdi onlara bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?