kadınlar evlenince neden kilo alır?

çok teşekkür ederim canım haklısın da işte insan yine de sinir oluyor, ben ne diyorum onlar ne diyor :) peki o kilo alan arkadaşın çalışan birimiydi neden gec yiyo?

ev hanımı. ama eşi işten nispeten geç geliyo. ee haliyle yemek geç yeniyo. sonra tv ye bakarlarken de tatlı meyve vs mutlaka çıkarıyomuş. gelsin kilolar :)

Evkendikten sonra zayıflayanlardanım ki d.kontrol hapi kullaniyorum ondan mi bilmiyorum 5 kilo verdim

Bende kocamin tabaginda artıklar çöpe gitmesin diye yedim yedim aldım kiloları üstüne bide doğum yapınca

Şimdi fenayım (

Bilmiyorum ama genelde etraftan kizlikdan kadinliga gectikleri icin kemikleri irilesiyormus kadinlarin evlendikten sonra diye duyarim bi alakasi varmi bilmiyorum
Lütfen bu kadar cahil olmayın. Kzlıktan kadınlığa geçiş diye bir bilimsel veri yok. Kızlık zarının yırtılmasıyla nasıl kemikler irileşbilir ? Bir anda kalsiyum ve fosfor mu depolamaya başlıyor kemikler.
Kilo almanın evlilikle bir alakası yok genç kızlar! Ha doğum kontrol hapları kilo yapar derler ancak tıp onuda kabul etmiyor. Neyse kilo alınıyor bir kere zamanla yaş ilerlediğinden dolayı metabolizma yavaşlıyor ve kilo zatn kaçınılmaz oluyor. 2. Si hamilelikte alınan kilolar zor veriliyor verilse bile eski sıkılığa geri dönülemiyor. 3. Sü evin annesi olduğundan bazen çocuğun tabağında kalan ymrkler ziyan olmasın diye fazladan yeniliyor. 4. Sü kendi evinde svdiğin yiyecekleri istediğin saatte yiyebiliyorsun onun da etkisi oluyor. 5. Si özellikle çalışan kadınlar ilk zamanlar yemk düzenini oturtamadığından çoğunlukla dışardan pizza, kola gibi kalorili şeyler yeniyor. 6. Sı ekstrem bir durum ancak günlere katılan gelinler oluyor ki bu da daha fazla yemek demek. Yani kilonun cinsellikle alakası yok!! Hadi sağlıcakla kalın...

2. Ye pek katılmıyorum ki doktorlar da katılmıyor hamilelik kilosu6 ayda verilebilir kolaylıkla.hamilelik öncesinde sağlıklı beslenen ve spor yapan kas oranını arttıran herkes sonrasında aynı sıkılığa geri dönebilir. Belki ufak tefek spor ile toparlamak gerekir. Ama hamilelikten önce sapor yoksa. Hamilelik zamanı yan gelip yatma zamanı yeme zamanı süt dönemi yeme zamanı diye düşünülür ise tabiki kilolar çatlaklar ve pelte vir göbek göğüs kaçınılmaz.

1 yılda 12 kilo aldım canımcım.Şöyle ki evlenince sorumluluk sahibi oluyorsun bekarken sadece meyvemi alıp kenara geçer elma yerdim akşamları şimdi akşam işten geç gelip yemek yapıp sofraya 9 gibi oturuyorsun.Mecbur yiyiyorsun bekarlıkta olduğu gibi eline 1 elma al geç kenara olmuyor.Yemekten kalkıp her zaman tercihim sade türk kahvesi veya yeşil çay olsada çay delisi bir kocan olunca ve çayın yanında hep tatlı kek pasta yiyen bir kocan olunca gecenin 10 unda yiyip yatıyrsun.Sonra gelsin kilolar.Kahvaltıyı çok severim ama peynir zeytinden ibaretti bekarken kızartma ,pankek,krep vs gibi şeyler yapınca sevinen bir eşin olunca alıyorsun kiloları

Bilmiyorum ama genelde etraftan kizlikdan kadinliga gectikleri icin kemikleri irilesiyormus kadinlarin evlendikten sonra diye duyarim bi alakasi varmi bilmiyorum

biyoloğum.
tabi ki yok öyle bir şey.
cinsellikle ilgili şeyler de külliyen safsata ve kadınların uydurması. zaten yaş aldıkça kemik irileşmez de zayıflar hatta. osteoporoz diye bişey var.
gerçi ben bekarım ama cinsel hayatım var. cinsel hayatın olup olmamasının kiloya bir etkisi yok. hatta olsa olsa kalori yaktırdığı için kilo aldırtmaz zayıflatır. ama bu da ihmal edilebilir düzeydedir, merdiven çıkmaktan çok farkı olmaz her gün saatlerce sevişmiyorsanız elbette.
üstüne, hamilelikte bile kilo almıyor batılı kadınlar, aldığını da veriyor. bi bizim türk kadınları var gebelikten 10 sene sonra hala hamilelik kilosu diye bahane bulan. istatistiklere göre türk kadını, boyuna göre alması gereken kilodan çok daha fazlasını alıyor hamileyken, sonra da vermiyor. yine maalesef istatistiklere göre çok az spor yapıyor, az su içiyor, mineral eksiklikeri çok fazla ve çok ekmek yiyor. (spor ve ekmek kısmı erkekler için de geçerli ama, yapı fakrından dolayı kadınlarımız daha obez)
tabi ki sonuç olarak şişiyor kalıyor.
istatistiklerin dışındaki kadınlar üstüne alınması tabi

yine bekar olup cinsel hayatı olan kadınlar olarak, cinsellikle alakalı olsa: biz niye kilo almıyoruz o zaman :) hep uydurma bunlar

Aynen tamamen tıkınmaktan kendini abur cubura vermekten.
Benim de evlenmeden önce cinsel hayatım vardı aynıydım, ne zaman evlendim aynı eve çıktım bir yılda üç kilo aldım.
Tamamen cipsler, mısırlar, tatlılar.
Bir de ben pilav yemezdim, şimdi üç çeşit yemek, çorba+pilav beni şişirdi resmen ama vereceğim yaa

Ben çevremden gördüğümü söyleyeyim
İki çeşit insan var:
1.Mutsuzken kendini yemeğe verenler
2.Mutsuzken iştahı kapananlar.
Kilolu ve zayıf insanlara mutsuzken iştahlarını sordum böyle bir sonuç çıktı.
Doğum, doğum hapları, hazır yemek vs. de etkilidir ama bunların geçici olduğunu düşünüyorum.

Hayrola siniriniz kime

Teşekkür ederim cevap için ben burda sadece öyle diyenler oluyor dedim iyi akşamlar

ağzına sağlık
asıl kadının kadına yaptığına bakınca erkekler daha çok yapmaya başladı bunları
bir bebek mevlüdüne gittim aman Allahım kadınlar aralarında fısır fısır bu çok saldı kendini kalır bunun üzerinde kilolar
kadına diyet önerisi verenler şaka yollu laf vuranlar kadın sezaryenle doğum yapmış üstelik hamileliğinden önceki halinden yedi kilo fazla mıymış neymiş
biz böyle olursak erkekler neler neler yapar

Kadınların ne yazık ki bir çoğu başka bir kadının üzerine basarak yükselmenin derdine düşmüşler. mevlüdüne gittiğiniz bebeğin annesine yazık .bir de iyi sabırlıymış.hem lohusalığa hem de bu çirkeflere iyi katlanmış.ben olsaydım kovmaktan beter ederdim:)

evlendikten sonra kilo verenlerdenim. koşturmaca ıcındeyım. her gun 10 dk yokuş cıkıyorum işime giderken. sonra da işimde de hem masa başında hemde sahada calısıyorum. yani bilmiyorum ondan mı. dier arkadaşlarma göre cok cok ama cok yememe ragmen. ben anormalım heralde.

canım peki işten eve gec gelip yemek hazırlayıp yiyince gec oluyor, kaçta yiyosunuz akşam yemeklerini? bi de yemekten sonra meyve falan yiyomusunuz?

17.30 gibi evde oluyoruz en geç 18.00 da yemek faslı bitiyor bizde. meyve arada atıştırırız ama her zaman değil :)

Kimisi stresten
Kimisi mutluluktan
Yada stresten yemeye verir alır yada hicbiseyin tadı olmaz zayıflar
Hayat şartları ve bünye farkı

Ne kilo almak nede çok zayıflamak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…