kadınlar günü....

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
kadının adı olmadıgı bir ülkede bir gün ayrı tutup kadınlar günü kutlanıyor ve telefonlara sms geliyor tüm servis saglayıcılardan.8 mart kadınlar günü kutlu olsun...neye yarar ki..tuhaf.esi yüzünden koruma talep edip o koruma tahsis edilene kadar yasamını yitiren kaderine mahkum kadınlar..dayak ve siddet aldatılmayla karakolluk olupta nasılsa barısırsınn diyip yollanan sonra ölen kadınlar.hala kadınlar günü mü...bir kadın olarak cok dokunuyor bazı sanssız kadınların yasadıkları.belkide degismeyecek.allahım tüm kadınlara iyi yazılar yazsın......

Geçen sene kadınlar gününde, sevgilisi tarafından öldürülen bir genç kız haberi hatırlıyorum. Bitmiyorlar bitmeyecekler.

Kadını hala birer 'cinsel obje, et parçası' olarak gören ve şiddetle her istediklerini yapabileceklerini düşünen erkekler hala var aramızda ve sayıları da oldukça çok. Bunların sayısı azalmadan ben hiç bir erkeğin kadınlar gününü içten kutladığına inanmıyorum, inanamıyorum. Dışardan beyfendi gibi görünenlerin bile içi pislik dolu olabiliyor malesef..

Feministlik damarım tuttu hepsini Taksim meydan'ında asasım var :27::27:

son olarak 'amin' diyorum. Her kadın güzel bir şansı hakedebiliyor fakat çok az bir kısmı o şansla tanışıyor.:

Son düzenleme:
Geçen sene kadınlar gününde, sevgilisi tarafından öldürülen bir genç kız haberi hatırlıyorum. Bitmiyorlar bitmeyecekler.

Kadını hala birer 'cinsel obje, et parçası' olarak gören ve şiddetle her istediklerini yapabileceklerini düşünen erkekler hala var aramızda ve sayıları da oldukça çok. Bunların sayısı azalmadan ben hiç bir erkeğin kadınlar gününü içten kutladığına inanmıyorum, inanamıyorum. Dışardan beyfendi gibi görünenlerin bile içi pislik dolu olabiliyor malesef..

Feministlik damarım tuttu hepsini Taksim meydan'ında asasım var :27::27:

son olarak 'amin' diyorum. Her kadın güzel bir şansı hakedebiliyor fakat çok az bir kısmı o şansla tanışıyor.:

bu yıl da bi kadın öldürüşmüş yine bugün

Bugünün Dünya Emekçi Kadınlar günü olması dolayısıyla ve dünyada kadınların gelmesi gerekli nokta olan gerçek ÖZGÜRLÜK noktasıyla tanışamamış(tanıştırılmamış) olmalarını da göz önünde bulundurarak, toplumda kadının yerini bulmasına yardımcı olmayı kendine hedef belirlemiş FEMINIST kadınlarımızı öncelikle kutlamak isterim. Sonra... Söylemek istiyorum ki kadınlar özgürleşmedikçe dünya üzerinde gerçekten özgürlükten bahsedemeyiz. Bunu kavramsal anlamının dışında, pratik anlamda söylüyorum. Özellikle bu ülkedeki ve tüm Ortadoğudaki ve tabi ki genel olarak söylemem gerekirse tüm dünyadaki erkekler bilmelidirler ki kadınlara yaptıkları tüm psikolojik,fiziksel ve diğer her türlü eziyetin bedelini biz kadınlarla beraber erkekler de ödemektedir ve ÖDEYECEKLERDİR.

Kadınlar günümüz kutlu olsun hanımlar...

Şaşırmadim. Kadınlar günü olsun olmasın, bazı erkekler icin tek bir gün bile değerli olamıyoruz malesef.. bu cinayetler de bunun en büyük kanıtıdır diye düşünüyorum. .

cinayetlere önlem almayanlar da çok suçlu onca kadın koruma istediği halde bi sonuç alamadan öldürülüyolar

bugün eylem sırasında kadınlar toplanıp bi adamı dövmüş galiba şimdi haberlerde gösteriyodu

Son düzenleme:
cinayetlere önlem almayanlar da çok suçlu onca kadın koruma istediği halde bi sonuç alamadan öldürülüyolar

bugün eylem sırasında kadınlar toplanıp bi adamı dövmüş galiba şimdi haberlerde gösteriyodu

Evet izlerken güldüm baya ama oda çok kötü birşey. koruma talebi alipda hicbirsey olmadigini görünce bir kadın olarak kendi kendini koruma ic gudusu başlıyor, oda etki tepki olayina dönüşüyor.

Yoksa hicbir kadının şiddet eğilimli olduğunu düşünmüyorum. .

Back
X