kadınlar kahvesi

gel bizde bol miktarda var birde kirpi eklendi geçen kedilere yemek verdik bakıyoduk kirpi çıktı geldi dolanıyo sersem gibi arkamı dönmemle kripiye tutmuş tavuk vermiş ya sürekli gelir oldu kirpi

gel bizde bol miktarda var birde kirpi eklendi geçen kedilere yemek verdik bakıyoduk kirpi çıktı geldi dolanıyo sersem gibi arkamı dönmemle kripiye tutmuş tavuk vermiş ya sürekli gelir oldu kirpi

:))) kediye köpeğe yemek verdik alıştı gitmiyoru duydumda kirpiyi hiç duymamıştım kız nerden gelmiş o öyle. birde tavuk mu yiyormuş kirpiler :)

ben gidiyorum size iyi geceler işlerim var sonrada yatarım heralde alah büyük gidiyim bişiler yiyimde yatıyım ya ne işi

iyi geceler....

boğa yengeç uyumu yok mu meyraa çok eğlendim hadi hadi gönder gelsiin

eşinmi boğa:)
genelde süperdir boğa yengeç uyumu:)
benim eşimde boğa bu arada:)
o benim tanam:)))))
inada hiç gelemezler.....

Hey bende giitim kafam bulandii iiice yattım bile hık mık zık 😴😴😴

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

hık mık zık süper:))))
iyi geceler......

oldu:)
kirpi tavuk yermiymiş aaa ilginç:)

iyiyim canımcım sağolasın:) sen nasılsın? bu aralar çalışmıyorsun evdesin değilmi?
sen niye uyuyacanki hem, uyuma gece uyursun:) uykusuzmusun yoksa:26:

Allaha şükür ben de iyiyim canımcım :)
evdeyim bir süredir,Ağustos ta başlıyor yeni tempo hayırlısı ile.
dün egzersiz yapınca bugün her yerim acıyor ve ağrıyor.7.30da kalktım eşimden sonra yemek pişirmeye koyulmuştum ki okuldan aradılar,toplantı varmış apar topar oraya gittim,geldim.yemekleri hallettim ve şu an çok miskinim kedi gibi kıvrılıp yatasım var

hayırlısı ile inşaallah tatlı kuzum benim....
olmazsa 1saat kadar yat kestir iyi gelir:)
okuldan ne diyolarmışki merak ettim.... (meraklı meyra:))
bu arada biri kedimi dedi ne olsada sevsemDD
bizim apartmanın bir kedisi var aslında topluca bakıyoruz ona, herkes kapısının önüne bişeyler koyar ona, eve almıyoruz ama, 1kişi var arada bir alır evine, neyse onu seviyim diyecem ama kedi kocaman ama çocuk beyinli, kendini temizlemiyor hayvan yaaa:) aynı yavru kediymiş gibi davranıyor, yavru kediler kendini temizleyemez genelde yarım bırakır o hesap hep bu kedide
ağzındaki leke ile 1hafta dolaştığı oluyo, yavru kedi gibi mavlarda mavlar:)))) var bu kedide bir işte neyse
vesselam pisinden kucağıma alıp sevemiyorumki bunudaD ancak uzaktan uzaktan seviyorum işte......
başkada kedi medi yok zaten.
az daha yazarsam destan olacak mesajım:))))))

Sen anlatmayı seviyorsun yaz sen ben okumayı dinlemeyi severim
1 saat uyurdum aslında ama sonra başım çok kötü oluyor.ya kitap okuycam ya da biraz komşuya geçicem :)

müdür bütün ilköğretim kademesini toplamış,işte sene sonu değerlendirmesi yapıldı.beni de çağırmış o havayı soluyayım azıcık bişiler öğreneyim diye herhalde.sonra kaldım biraz orda,öğretmen arkadaşlarla muhabbet ettim.Ve hep ortaokul grubuna gireceğimi düşünürken 3 ve 4 lere gireceğimi öğrendim bakalım napıcam bıcırıklarla

ben hayvanlara çok meraklıyım bilirsin severim de ama böyle kucağıma alıp canciğer olamıyorum.bizim kuş da hemen savunma pozisyonu alıyor onu da sevemiyorum.ben de napim ancak eşimi sevip mıncıklıyorum

olur yazarım:)
nasıl istersen öyle yap tatlım, gönlünce olsun herşey inşaallah tatlı kuzucuğum....

müdürün düşünceliymiş demekki ne güzel:) iyi olmuş senin içinde, yaparsın yaparsın bıcırıklarlada sen....
özel okul galiba değilmi? ve bu iş yeni işin galiba değilmi?? diğeri kurs tarzındaydı sanırsam....:44:

hayvanlara dokuma konusuda yapı meselesi canımcım yaa:)
eşin duymasın şımarırdı eminim bu sözlerineDD
dipnot: ben eşimide mıncıklıyom

[video=dailymotion;xf9ncm]http://www.dailymotion.com/video/xf9ncm_ferhat-gocer-vefasi-eksik-yarim-201_music[/video]

sör uyanınca sırtın terlimi bakmayı unutma emi:))))
terliyse sırtına havlu koyalım, süveterinide giydirelim üşütme:)))))
sütünde hazır masanın üstündeD

senin de her şey gönlünce olsun canım benim amin :))
evet özel okul,kurstan ayrıldım buraya geçtim Allah a şükür kısmetliymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…