aynı teyzemı anlatmısKOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah düşmanların başına vermesin...
bu da benimki ahanda çok fena kızdım yine......
bu da doğru yaaaYENGEÇ
- Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz... Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor! Haberin olsun!
YAY
- Sen herşeyin iyi tarafını gören şenşakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü örtemezsin değil mi? Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...
baa dedikoducu diyoryaahahahaha kızlar benim kocam ağzının içinde dili olmayan bir adamdı ben bu herifi bir ettim bir ettim benle oturup öle bi dedikodu yapıyoki off değme kankalara taş çıkartır :)napiim hiç bi arkadaş dost 24 saat yanında olamıyor bende 24 saat yanımda olanı çevirdim off okadar okudum baa bişi olmadı hadii daha yokmu
şansına kusSen onu koydukdan sonra sayfanın yarısı boşş gözükmüyo bnde 😲
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
şansına kus
bu da doğru yaaa
erkek arkadasım yengec
laptop kasıyorAnasıni aglatınız telinn 😟
he şimdi gördüm meyra yazmışsın zaten :)
aa kız hakkat ilgilenirim ama yapmacık olarak değil valla psikolog olarak kullanır beni arkadaşlarım :) o erkek olmasından sanırım sevgilinin :))
laptop kasıyor
yoksa neler koyardım da :d
Koyma koyma bnmde anami ağlattınız koko ceksem bu kadar olamzdım bi ordan bi burdann😴
kızlar napıyonuz yaa
herkes altta dıkılıyorsınırınız mı zıpladı yoksa
efuli gevezede diyor sana kız sanki doğru birazcıkçene ishaliyim demiştin bi keresinde
tövbe ne diyon akşam akşam taşlanacan ha :)Koyma koyma bnmde anami ağlattınız koko ceksem bu kadar olamzdım bi ordan bi burdann😴
efuli gevezede diyor sana kız sanki doğru birazcıkçene ishaliyim demiştin bi keresinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?