- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
29yaş,evli ve evhanımı:)
çocuk yok henüz.
sen peki?
Ben de memnun oldum
ben küçükken büyük dayım çok kızardı bana çok soru soruyorsun diye:)))))
koncam yanımdaki kanepede yattı ben pcdeyim diye, 1saattir orda yatıyo, şimdi zorla kaldırdım üstün açık yatma yerine yat diye:)
uyku olsada bende yatsam ama yokki gıcık uykuuuu......
gözlerim kapanıyo gidip kendimi, yatağıma bırakayım. ohhh uykuyu çok seviyorum beeee. hadi iyi geceler..
medeni durumu:evli
çocuk:1 adet kız
meslek: ev hanımı başarılar dilerim ...
burç: yay
Bu sene beslenme dersi gördük ama bu konuda çok birşey bilmiyorum bildiklerimi soyliyim hemmen evet sakatat tansiyonu yukseltiyo o yüzden yenmesi yasak, etli mamul olarak adlandiriliyo diye biliyorum. Ama sakatat yemeye ne gerek var boyle iskembeymis bobrekmis falan mis gibi et dururkenben hic sakatat yemiyorum bir kere işkembe çorbası icmistim o günden sonra tovbeliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o dayın şuan ki durumuna ne diyo
geri geldim çatladım ya yemekden evet şimdi kızlar yüzyılın dönüşündeyim birazdan esmer oluyorum tamamen artık dönüşüde yok bu yaşıma kadar sarı olan saçlarım gidiyo sanki orijinal sarıymış gibi artık oryalsiz bir hayat beni bekliyo bıktım her dib boyam geldiğinde ataklar geçirmekden oryal acısı çekmekden saçımda oluşan o renk tonlarından eve koşarak gelmekden
...................
iyi geceler...
tamam, tekrar memnun oldum:)
işte arada yerim ben severimde:) teşekkür ederim cevaplar için canım...
kızım işkembe yenmezmi:)))
gerçi damak tadı herkeste farklıdır....
hala çok soru sorunca kızar:)))))
iyi geceler...
benim kocamında bi koltuğu var bazen kaldırıp bakıyorum yosun tutmuşmu diye o koltukda uyuyo uyandı şimdi yanımdaki pc ye geçti ev dışardan internet cafeye benziyo
demekki çocukluğundan bu yana pek bişey deişmemiş güzel sağlam bi psikolojin variyi geceler...
bende memnun oldum normalde pek bu duyguyu yaşamam inanki :)))
..................
meyra senı hudaverdıye benzetıyorum, merak acısından
foto cıkmadı yaaayyy valla kahkaha attırttın banaaa:))))
eşim şimdi dicek bu neye gülüyo gece gece diye:)))))
demekki çocukluğundan bu yana pek bişey deişmemiş güzel sağlam bi psikolojin var
ben ilk bu siteye girdiğimde falan böle noktalı smiley yolayan olunca küfür sanıyodum varya ahahahaha alahdan şuan biliyorum küfür olmadığını şanslısın ahahaha
yok yahu, 15 karakterden az yazılmıyor ondandemekki çocukluğundan bu yana pek bişey deişmemiş güzel sağlam bi psikolojin var
ben ilk bu siteye girdiğimde falan böle noktalı smiley yolayan olunca küfür sanıyodum varya ahahahaha alahdan şuan biliyorum küfür olmadığını şanslısın ahahaha
benim eşim çok yoğun çalışınca gece kuşluğu hiç yoktur, uykuya dayanamaz hiç garibim naapsın, o da güzel bak sana eşlik ediyor eşin:))))
eşin akrepmi:)))))))) yine soru sorduğuma güldümde
niye boş sayfa yolluyon bişiler yazsana lafa daraldığını söyleme bana şimdi
yok yahu, 15 karakterden az yazılmıyor ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?