kadınlar kahvesi

gözlerim kapanıyo gidip kendimi, yatağıma bırakayım. ohhh uykuyu çok seviyorum beeee. hadi iyi geceler..

koncam yanımdaki kanepede yattı ben pcdeyim diye, 1saattir orda yatıyo, şimdi zorla kaldırdım üstün açık yatma yerine yat diye:)
uyku olsada bende yatsam ama yokki gıcık uykuuuu......

benim kocamında bi koltuğu var bazen kaldırıp bakıyorum yosun tutmuşmu diye o koltukda uyuyo uyandı şimdi yanımdaki pc ye geçti ev dışardan internet cafeye benziyo

gözlerim kapanıyo gidip kendimi, yatağıma bırakayım. ohhh uykuyu çok seviyorum beeee. hadi iyi geceler..

iyi geceler...

medeni durumu:evli
çocuk:1 adet kız
meslek: ev hanımı başarılar dilerim ...
burç: yay

tamam, tekrar memnun oldum:)

işte arada yerim ben severimde:) teşekkür ederim cevaplar için canım...
kızım işkembe yenmezmi:)))
gerçi damak tadı herkeste farklıdır....

o dayın şuan ki durumuna ne diyo

hala çok soru sorunca kızar:)))))

..................

Peki belli bi hastalığın var mi yoksa kalori hesabi bakımından mi sordu kilo kontrolü için? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meyra senı hudaverdıye benzetıyorum, merak acısından

Son düzenleme:
benim kocamında bi koltuğu var bazen kaldırıp bakıyorum yosun tutmuşmu diye o koltukda uyuyo uyandı şimdi yanımdaki pc ye geçti ev dışardan internet cafeye benziyo

benim eşim çok yoğun çalışınca gece kuşluğu hiç yoktur, uykuya dayanamaz hiç garibim naapsın, o da güzel bak sana eşlik ediyor eşin:))))
eşin akrepmi:)))))))) yine soru sorduğuma güldümde

demekki çocukluğundan bu yana pek bişey deişmemiş güzel sağlam bi psikolojin var
..................

ben ilk bu siteye girdiğimde falan böle noktalı smiley yolayan olunca küfür sanıyodum varya ahahahaha alahdan şuan biliyorum küfür olmadığını şanslısın ahahaha

sağol canım, inşaallah öyledir.

yok yahu, 15 karakterden az yazılmıyor ondan

benim eşim çok yoğun çalışınca gece kuşluğu hiç yoktur, uykuya dayanamaz hiç garibim naapsın, o da güzel bak sana eşlik ediyor eşin:))))
eşin akrepmi:)))))))) yine soru sorduğuma güldümde

eşim balık burcu orijinal yalnız bırakamadığı doğru ama beni deil koltuğunu

yok yahu, 15 karakterden az yazılmıyor ondan

evet geçen ay öğrendim normalde lafa hiç daralmadığımdan illaki bişi yazdığımdan hiç boş similey yolladığım olmamışdı geçen aylarda işte yoluyum dedim olmadı baya denedim en son nokta koyunca anladım olayı şimdi çemkirdiğim arkadaşa burdan sesleniyorum beni affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…