- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
istedıgın zaman gel canım :) kıme denk gelırsen onla konusursun
Üniversitede hemşirelik ogrencisiyim :) artik mezun olmak istiyorumm daha ikinci sinifim şimdiden biktim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahan gecenın sorusu meraklı meyra'dan geldıgerçektede hemşiremisin?
Ben Surrender i kitaplarla ilgili topiğinden biliyorumzatende 2,5 - 3 ay oldu buraya üye olalı.. Uykum olmayınca yada eş nöbette olunca burada takılmayı seviyorum
amaaan bıkma üniv bitince en iyi yıllarımmış diyceksin.. Hep bunu düşün tadını çıkarmaya bak
ben de bunu soracaktım
Üniversitede hemşirelik ogrencisiyim :) artik mezun olmak istiyorumm daha ikinci sinifim şimdiden biktim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geri geldim çatladım ya yemekden evet şimdi kızlar yüzyılın dönüşündeyim birazdan esmer oluyorum tamamen artık dönüşüde yok bu yaşıma kadar sarı olan saçlarım gidiyo sanki orijinal sarıymış gibi artık oryalsiz bir hayat beni bekliyo bıktım her dib boyam geldiğinde ataklar geçirmekden oryal acısı çekmekden saçımda oluşan o renk tonlarından eve koşarak gelmekden
hadi bakalım, res,m koyarsan bakarız
:)))
sen koç burcusun galiba?
ahan gecenın sorusu meraklı meyra'dan geldı
meyra hep sen soruyon birde ben soruyum evlimisin çalışıyonmu evli isen çocuk varmı kocan varsa ne iş yapıyo sen kaç yaşındasın
evet, çok mu meraklı olurlar ki.. aslında deilim okadar meraklı tanışmak için şey ettim
:)))
sen koç burcusun galiba?
bıkma bıkma:)
ozaman sana bişey soruyum, biliyorsan 2kelam edersin:)
ya şimdi mesela 1porsiyon et gurubuna 1köfte yada 1yumurta yada 1kibrit kutusu beyaz peynir giriyor.
peki sakatatlarda et gurubuna giriyormu? giriyorsa dozu nedir?
hani genelde sakatatlar bazı hastalıklarda yenmemesi gerekilen kısma girer ya ondan sordum.
birde sakatat tansiyonu yükseltir değilmi?:)
şimdi dermişsin hocalarımdan daha zor soru sordun:)))))
hadi bakalım, res,m koyarsan bakarız
yok yok ondan değil:) bende koçum veee koçlar ben kelimesini çok kullanır, sendede onu görünce meraktan sordum:)))))
memnun oldum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?