kadınlar kahvesi

Ben Surrender i kitaplarla ilgili topiğinden biliyorum zatende 2,5 - 3 ay oldu buraya üye olalı.. Uykum olmayınca yada eş nöbette olunca burada takılmayı seviyorum

[video=youtube;7Agxc-8t6-Y]http://www.youtube.com/watch?v=7Agxc-8t6-Y[/video]

Hepinize gelsin topik ahalisi...

Görüşürüz.

geri geldim çatladım ya yemekden evet şimdi kızlar yüzyılın dönüşündeyim birazdan esmer oluyorum tamamen artık dönüşüde yok bu yaşıma kadar sarı olan saçlarım gidiyo sanki orijinal sarıymış gibi artık oryalsiz bir hayat beni bekliyo bıktım her dib boyam geldiğinde ataklar geçirmekden oryal acısı çekmekden saçımda oluşan o renk tonlarından eve koşarak gelmekden

amaaan bıkma üniv bitince en iyi yıllarımmış diyceksin.. Hep bunu düşün tadını çıkarmaya bak

Ömrüm curudu oku oku bitse de gitsek adamlar lise mezunu patron oluyor onları görünce çok sinirleniyorum bir gün bu yüzden katil olabilirim zaten en çok katiller saglikcilardan cikiyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meyra hep sen soruyon birde ben soruyum evlimisin çalışıyonmu evli isen çocuk varmı kocan varsa ne iş yapıyo sen kaç yaşındasın

ben de bunu soracaktım

:)))
sen koç burcusun galiba?

Üniversitede hemşirelik ogrencisiyim :) artik mezun olmak istiyorumm daha ikinci sinifim şimdiden biktim

bıkma bıkma:)
ozaman sana bişey soruyum, biliyorsan 2kelam edersin:)
ya şimdi mesela 1porsiyon et gurubuna 1köfte yada 1yumurta yada 1kibrit kutusu beyaz peynir giriyor.
peki sakatatlarda et gurubuna giriyormu? giriyorsa dozu nedir?
hani genelde sakatatlar bazı hastalıklarda yenmemesi gerekilen kısma girer ya ondan sordum.
birde sakatat tansiyonu yükseltir değilmi?:)
şimdi dermişsin hocalarımdan daha zor soru sordun:)))))

hadi bakalım, res,m koyarsan bakarız

Bu sene beslenme dersi gördük ama bu konuda çok birşey bilmiyorum bildiklerimi soyliyim hemmen evet sakatat tansiyonu yukseltiyo o yüzden yenmesi yasak, etli mamul olarak adlandiriliyo diye biliyorum. Ama sakatat yemeye ne gerek var boyle iskembeymis bobrekmis falan mis gibi et dururken ben hic sakatat yemiyorum bir kere işkembe çorbası icmistim o günden sonra tovbeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…