evet geçen ay öğrendim normalde lafa hiç daralmadığımdan illaki bişi yazdığımdan hiç boş similey yolladığım olmamışdı geçen aylarda işte yoluyum dedim olmadı baya denedim en son nokta koyunca anladım olayı şimdi çemkirdiğim arkadaşa burdan sesleniyorum beni affet
evet geçen ay öğrendim normalde lafa hiç daralmadığımdan illaki bişi yazdığımdan hiç boş similey yolladığım olmamışdı geçen aylarda işte yoluyum dedim olmadı baya denedim en son nokta koyunca anladım olayı şimdi çemkirdiğim arkadaşa burdan sesleniyorum beni affet
boş ilerletince noktaya da gere kalmıyor bazen. ama onla mı ugrascam
valla soru ve merak aynınikimi hüdaverdi diye değiştirsemmi naapsam:))))))
hüdaverdinin gözlükleri görünce aklıma yaşadığım bişey geldi şimdi...
ben hiç gözlük kullanmadım, ve süper liseye 1.likle girdim.
neyse okulun ilk günü, yanıma bir kız geldi tanıştık, aynı sınıftanmışız, adımı sordu aaa sen 1. sırada olan kızmısın dedi, bende evet dedim:)))
bende onunla arkadaş olmak istemiştim dedi:)))
sonrada dediki ama seni hiç hayalimdeki gibi bulmadım dedi:)) nasıldı hayalin dedim?
yandan saçları örgülü, ve gözlüklü bir kız olarak hayal ediyordum seni çok çalışkansındır diye dedi:))))) çok komiğime gitmişti, bende tam tersiydim:)))
evet, genelde evde olmayan şeyleri istiyorumAciktim vallahi canım değişik birşeyler yemek istiyor ama bi turlu o şeyin ne olabileceğini bulamadım size de oluyo mu bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla soru ve merak aynıdegıstır bence
eşim balık burcu orijinal yalnız bırakamadığı doğru ama beni deil koltuğunu
valla soru ve merak aynıdegıstır bence
Aciktim vallahi canım değişik birşeyler yemek istiyor ama bi turlu o şeyin ne olabileceğini bulamadım size de oluyo mu bu
evet, genelde evde olmayan şeyleri istiyorum
yanlıs alıntı yaptın. meyradan yapcaktınbendenick,mi deiştirmek istiyorum mümkünmüki bu ya sen Hüdaverdi yap bende çene ishali yapıyım ya
Aciktim vallahi canım değişik birşeyler yemek istiyor ama bi turlu o şeyin ne olabileceğini bulamadım size de oluyo mu bu
Daha ince hic tadına bakmadigim yemeklerden yemek istiyorum yöresel böylesimdi de dürüm çekti canım hamile miyim ne
evet sen çok yıyorsun24 saat yediğim için haliyle evde bişi herzaman bulunmuyor bendede çok oluyo evet
evet, genelde evde olmayan şeyleri istiyorum
bendenick,mi deiştirmek istiyorum mümkünmüki bu ya sen Hüdaverdi yap bende çene ishali yapıyım ya
evde olmayan her hangı bısı ıste:))))
mesela?:)))))))
mümkün canım:)
bu sitede bir nik var çok ilginç:) çokta hoşuma gitti...
idrakyollarıiltihabı
dikkat idrar değil idrak:))))
çok orjinal yani.
evet sen çok yıyorsunsureklı yemek ıcın ortadan kayboluyorsun
olabılır mı sence?
evde olmayan her hangı bısı ısteama özelliği evde olmayacak .
ya salata turşudan girdim iki tane hurma yedim süzme yoğurttan çıkdım alah sonumu hayır etsin evde domatesle yeşil biber kaldı bi az daha yersemkocamın ayaklarından başlarım heralde kemirmeye birden hipnoz olmuş gibi kalkıp mutfağa gidiyorum ya
Yok kizz hele bi evleniyim de ahh ahhaklıma Türkan sorayin filmi geldi sevgilisiyle el ele tutuşmuştu hamile kalmıştı ona dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?