- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
bak bu da orjınalı[video=youtube;31smA4TRYv0]https://www.youtube.com/watch?v=31smA4TRYv0[/video]
buraya neden gelmiceksin pardon?
tipsiz şeyallahım yeni nesle bak.....bize eskiden fakir deseler yorganı kafaya çekip ağlardık. devir değişti arkadaş
sen bılırsın meyra, topık herkese acıksör beni anlamıyor ve hala uzatıyor onun için canım, sonuçta burası onun açtığı bir konu, olmazsa gelmem topiğine demek istedim.
tipsiz şey
sen bılırsın meyra, topık herkese acık
ama sen benım ne demek ıstedıgımı anlamamıssın
neyse..
evet ya yüzüme bakın diyo yüz yok ortada
sen bılırsın meyra, topık herkese acık
ama sen benım ne demek ıstedıgımı anlamamıssın
neyse..
ben onun anası olsam döve döve kendıne getırırdım onu
ertesı gun bıle orada hala uzatmıslar konuyu, ama sen kımseye bişi dememişsin. hakaret etmısler hattasen ne demek istemişsin?
kız öyle deme ergenle uğraşması zor......o değilde o şive hangi yörenin acep
[video=youtube;2kxGlgr6X1I]http://www.youtube.com/watch?v=2kxGlgr6X1I[/video]
o saçları dolattırmasın elıme
kızz şimdi de duygusala bağladın ya beni...gidiyim kocama sarılıyım uyuyum.....hadi bye...umarım senin de sarılacak birini bulursun uyurken....
amma duygusalsın sende
mutlu geceler
ertesı gun bıle orada hala uzatmıslar konuyu, ama sen kımseye bişi dememişsin. hakaret etmısler hatta
ama burada yeter uzatmayın dıyorsun. işte konu bu
burada dıyorsan, orada da söyleyecksın aynı seylerı
ya işte bende dıyorum ki, keşke orada 'kızlar ben alınmadım'' deseydın. orada bırı yazmıs, meyra da alında da bellı etmemıs demıs.ben yeter uzatmayın derken seninle bonusu kastettim, başkalarını değil, konu ikinizin arasında geçti çünkü.
bonusada dedim zaten yeter uzatmayın diye diğer topikte.
benim ağzımdan çıkan söze inan sör, ben sana kırılsaydım kırıldım derdim, kırılmadım diyorsam kırılmamışımdır, neden sana bunu söyleyemeyimki, ben öyle pısırık biri değilim, açıkçası kırılınabilicek bir sözdü dediğin ama ben senin içini niyetini bildiğim için kırılmadım sana, bunuda topikte ifade ettim zaten.
ama o topikte öyle söz edersen başkaları kırılabilir ve kırıldılar, ben bişey diyememki kimseye ama neden kırıldınız diye, tokat atarsan çocuğa çocuk ağlar o hesap yani.....
hatta bugün düşündüm kızlar sörde üzgün kötü niyetle demedi onuda anlayın kimse kırgın olmasın diyecektim, ama sonra düşündümki onları kiblemişsin, kiblediğin için geri vazgeçtim bende.
neden hemen kibleme gereği duydunki?
4senedir bu sitedeyim sadece 1kişiyi kibledim galiba, onuda küfür yazdığı için tanımadığım birini, küfürde bana değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?