kadınlar kahvesi

araya dalcam ama bence kiblemesi gayet normal Sör ün
o arkadaş hiç düzgün yazmamış çok seviyesiz ve hadsizdi

araya dalcam ama bence kiblemesi gayet normal Sör ün
o arkadaş hiç düzgün yazmamış çok seviyesiz ve hadsizdi
yazıstık ettık, ertesı gun devam etmenın manası nedır değil mi?bende ertesı gun kıbledım zaten
cevaplasaydım kavga edecektım cunku
hem kıblemısım de nolmus
ban mı yedıler..keşke cevap verseydım

Son düzenleme:

ben zaten alınmadığımı bir kere ifade ettim, durmadan "ben alınmadım" "ben alınmadım" dememe hiç gerek yok.
kibleme fikrinide saygı duyarım, başka bişey düşmez bana çünkü saygı duymaktan başka.

ben uyuyamıyorum çıldıriciiimmm

:))))))
tatlı kuzu seniiiiii.......

sen alınmadıgını konuslamalardan sonra orada söylemedın meyra.
neyse yaa
boşver

Son düzenleme:

yani komik..okumuş gelmiş,sonra da saydırmış,halbu ki dış kapının mandalı arkadaş.

sinekler için vücuda sıkılan şeyler var
onlardan yok mu?

var ama zararlı olur diye sürmim dedim

sen de tatlısın kuzucum
hadi boş verin gayri şu konuyu

bittercim bende hamilemiyim çok merak ediyorum:)
neden dersen çünkü geçmedi mide bulantım karın ağrım, üşütmemi yoksa hamilelikmi karar veremedim bi türlü:)
ve turşu çekip duruyor canım kaç gündür evde biraz turşu vardı bitirdim hepsini, eşim oha hepsinimi yedin dedi akşamDD
ne işse artık bu turşuda.....
belki bende eczaneden bir test alır yaparım bi ara:)
inan turşu şimdi olsa yine yerim.... mesela kornişon salatalık, havuç falan olsa..... yada kelek turşusu:))))
yedim kafayı turşuyla:))))

yok ya ne dıyecekler. evet şuanlık tek sorunum bu dersın ne açıdan fecı nasıl olurum mesela?

aynen şu anki derdim ısırılmamak ve uyuyabilmek

ya boyun iyiydi maşallah bir de kilo alırsan bir an gözümde canlandırdm da hiiiçç yakışmazzz

bu arada kiblerken sebep yazmak zorunda mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…