kadınlar kahvesi

bilmem, öyle işte
hakatten ya bdv ye birde şu nişanlısı askerden kavuşma olaylarında aklıma geliyooo
ya varya o esprıyı bır yerde söylemek ıstıyorum
ama ban yemeyı göze almak lazım yogun oldugum bır zamanda yapabılırım aslında
boyu da kısa olsa direk kare olur zaten sanmam ramazan günü ama azcık içmem lazım transa geçmek lazım sembolden günah olmaz hislerim kuvvetlensinnnn
senin her şekilde gönül gözün açıktır

ben birine ddim geçen stv de ki dizilere konu gibisin
'kaynanasına işkence yapan kötü gelinin sonu 'demiştim sanırım banladılar heralde bir gün

ben birine ddim geçen stv de ki dizilere konu gibisin
'kaynanasına işkence yapan kötü gelinin sonu 'demiştim sanırım banladılar heralde bir gün
aa bende öyle bır benzetme yaptım bır yerde aslında stv var ya? tolstoyun kısa hıkalerının aynısını yapmıs
tolstoyun ıbreklık kısa hıkayelerı var
neredeyse konuları aynı yaa
Sör ya, sana kaç kere şu yengeçleri yaz dedim.

Yazsana kızım, hasta etme adamı.
tamam yazıyorum bırazdan

aynen ............... ama erkek gıbı guldururum ınsanları. illa erkekler mı esprı yapar
bak jade bana bayılır. değil mi jade

bende öyleyim ..önce ay sessiz falan derler sonra ne desem koparlar .bazen çok güldürmek istemiyorum şaklaban olmayalım fazla diyorum susuyorum

vicdanlıdır, ama her ınsan gıbı işine geldıgı konularda. fazla duygusal ve yıpratıcıdır. ömür törpüsüdür. bır anı diğerini tutmaz, yorucudur.. bazen ne dedıklerını hatırlamazlar.beyınlerının ıcınde bır dünya var, oradan beslenırler bıraz asosyal, biraz çekingen...
sanatkar ruhlulardır. iyi laf yaparlar. flörtçülerdir.fazla anakuzusu, fazla ince ayrıntıcılardır.
neşeliyken sana dünyayı vaad edebılırler. korkaklardır hayat konusunda. eğitimli olanları çok kültürlüdür.
kendı bıldıklerı doğrudur, ama saygı da duyarlar karsı tarafa. bıldıgı dogruyu asla degıstıremezsın.
kıbar, nazık, ince ruhlu...
hayata bakıs acıları çok farklıdır, sankı allah bır onların uzerıne calısmıs sanırlar :)
yeteneklerının farkındalardır ve mütevazıdırlar. dısı senı ıcı benı yakan tıplerdır kolay gaza gelırler.

şimdlik bu kadar sıkıldım yazmaktan yaa

Son düzenleme:

he valla favorim bu.. hırsızlar telf hakkı almak ta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…