biliyordum bunu dıyecegını. tamam ağrımı kes ve bana salla bır ıkı bişi
sen kescem dedın
bayılıyorum yaa :d hatta bdv konularında söylememk ıcın zor tutuyorum kendımı
yahu sen bılmıyon mu nedenını
bombadan dolayı işte
ortalıgı kavurcam ulen
boyu mu kısaymıs?
karsı tarafı süreklı ıdare ettıgın kadar sevılırsın norweçok seviliyorsun sur bunu hissettim şimdi...
novaljin :d 2 dir soruyorum
nasıl ayak üstü gecıstırdın kız fal konusunu
bilmem, öyle işte
Neden?
ya varya o esprıyı bır yerde söylemek ıstıyorumhakatten ya bdv ye birde şu nişanlısı askerden kavuşma olaylarında aklıma geliyooo
boyu da kısa olsa direk kare olur zaten sanmamramazan günü ama azcık içmem lazım transa geçmek lazım sembolden günah olmaz hislerim kuvvetlensinnnn
karsı tarafı süreklı ıdare ettıgın kadar sevılırsın norweama bır yanlısını yüzüne söyle senden kötüsü olmaz
bu arada, ayarlar kısmında bıldırım almka ıstemıyorsan eğer şık var onu tıklıyorsunyaa ben bildirim alamaıyorum kaç saaatir girip bakıyorum yarısını kaçırdım dediklerinin yaa
ayneno kesin ne demişler 40 gün sırtında taşı bir gün indir senden kötüsü yok vesselamm
bilmem, öyle işte
ya varya o esprıyı bır yerde söylemek ıstıyorum
ama ban yemeyı göze almak lazımyogun oldugum bır zamanda yapabılırım aslında
senin her şekilde gönül gözün açıktır
bilmem, öyle işte
aynen............... ama erkek gıbı guldururum ınsanları. illa erkekler mı esprı yapar
bak jade bana bayılır. değil mi jade
aa bende öyle bır benzetme yaptım bır yerdeben birine ddim geçen stv de ki dizilere konu gibisin
'kaynanasına işkence yapan kötü gelinin sonu 'demiştim sanırım banladılar heralde bir gün
tamam yazıyorum bırazdanSör ya, sana kaç kere şu yengeçleri yaz dedim.
Yazsana kızım, hasta etme adamı.
tamam çekilebilirsinYou're my number one.
aynen............... ama erkek gıbı guldururum ınsanları. illa erkekler mı esprı yapar
bak jade bana bayılır. değil mi jade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?